- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelly416
veterán
válasz
horn3t #10636 üzenetére
Szia!
A hívások minősége nálam kiváló. Kicist halk, mert vízhatlan, de kiváló. És rám még sosem panaszkodtak, pedig március óta telefonáltam ám nem keveset.
Konkrétan nillkin-t csak előre találtam én is. Más fajta, mint noname meg Brando van hátra is. De kissé visszább írtam, igaz nem Neked, van egy fórumtársunk aki jó dolgokat árul kicsi haszonnal. Keresd bátran.
-
halal90
csendes tag
Helló, én annyit játszottam a beállitásokkal hogy Kézin az élesitést átllítottam autófókuszt látszik a különbség a többihez hozzá se nyultam még de már így látható a különbség
Egyébként elötte egy Arc S-em volt Ultimate HD 5.0 Custom ROM-mal és ott anynira szép képet csinált az autómata felismerővel, mondjuk azt énis furcsálom hogy a Compactnál mellete van a LED.
Kézibe tény hogy szebb képet csinál sötétben a Compact
, meg furcsálom még azt is hogy Autómatában nem lehet pl azt se állítani hogy hány pixeles legyen a kép.
-
tylerddd
veterán
-
desmond18x
csendes tag
Hát ha a jelenlegi hibákat ki is javítják (bár szerintem ezek sem olyan jelentősek) akkor lesznek újak :/ ott van például a Samsung, sokan kritizálták a műanyag hátlapot, és változtattak? Nem :/ Minden telefonban találni hibát, példánál maradva ott a Samsung Galaxy S sorozat (nem kritizálni akarom), aminek most jön ki az 5. tagja és még abban is találni hibát, a compact sorozatnak viszont ez az első tagja (viszonylag kevés és házilag orvosolható hibákkal) és nem hiszem, hogy a Z2C tökéletes lenne (bár remélem, hogy tévedek) :/ EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM
-
Dr.G.
csendes tag
Nekem egy Sony RX100-as fényképezőgép LCD-jén van egy hasonló GGS üveg. Nagyon vékony, nem észrevehető, nem rontja a színhűséget, betekintési szöget, fényerőt. Annak a keretén körbe egy nagyon vékony ragasztócsík van, ott tapad oda, az üveg közepén nincs ragasztó. Szóval ott nagyon jól működik, gondolom itt is ilyen lehet.
-
Rototti
senior tag
Mivel nekem sosem volt tervben a japán változat vétele, így ehhez kapcsolódóan nincsenek információim. Még azt sem tudom, hogy egészen biztosan működni fog-e itt minden. A szervizelés pláne kényes kérdés, ugyanis a Nexus-okkal is folyamatosan megy a fejtörés, hogy akkor az LG szervizelteti-e a külföldön beszerzett telókat, vagy nem. Sony-nál nem tudom, hogy hogy van. Az a biztos, ha ott megkérdezed, vagy hátha van itt valaki, aki már utánanézett a dolgoknak.
Nem értem, hogy akkor minek raknak rá edzett üveget.
Senki sem érti.
Hivatalos indok szerint a fólia megakadályozza, hogy ha törik a kijelző akkor az darabokra essen és esetleg megsérülj. Meg valami plusz ellenállóságról is beszélnek, de pont a legfontosabb karcellenállóságot nem nyújtja...Amúgy arról viszont olvastam, hogy árulnak csak üveg hátlapot. Nem tudom, hogy hivatalos-e a hátlap, de hogy mókolni kell, hogy felrakd, az biztos.
Amúgy én inkább edzett üveg "fóliát" javasolnék előre és hátra. Egyszerűbb, olcsóbb, könnyen cserélhető és a gari is tuti. Mondjuk hátra szerintem sima fólia is elég, de ebben még én sem vagyok biztos. Ha lesz ilyen telóm, sima fóliával kezdek hátul, aztán meglátjuk.
-
Rototti
senior tag
Mennyire vastag egy ilyen üveg? Érezhetően megváltoztatja a teló vastagságát?
A legvékonyabb, ami kapható 0,2mm, de van 0,3-as is. Nem tudom mennyire dobja meg a vastagságot, tapasztalatom nincs, majd valaki megírja. Itt egy kép (0,2mm): [link] Szerintem nem vészes.Létezhet az, hogy a Sony módosít a specifikáción, és végül a hátára is üveget rak?
Nem tartom valószínűnek főleg, hogy a Japán verzió alapból üveggel jött.A kijelző nem edzett üveg? Mármint hogy sokan ilyen fóliákat, meg egyéb dolgokat raknak rá?
De az, csak van rajta egy vasalt fólia, ami ugye karcolódik és nem lehet egyszerűen cserélni.Illetve, ha rárakok egy ilyen üveget, vagy fóliát, és szedem le, akkor nem áll fenn annak a veszélye, hogy felszedi azt, amit a Sony rakott rá??
Nem, nem. A vasalt fóliát még ha te magad akarod leszedni, akkor is nehezen megy. Az feszítős, tépős meló.Egyébként ezt a gyári fóliát más típusoknál is feltette a Sony, vagy csak itt?
Máshol is. Egyedül a legújabb Z2-n nincs végre ilyen fólia. -
taxy88
aktív tag
Elől és hátul is 2-2 fólia van.Illetve volt, mert az első réteget vettem le első mozdulattal, ahogy kivettem dobozból. A másodikat pedig szinte alig lehet észrevenni, annyira tökéletesen rá van vasalva.
Hogy lejön-e a felirat a fóliával , azt nem tudom. Bár szerintem a gyárit levenni hiba. Legalábbis én mégegyszer úgy biztos nem tudnám feltenni. -
taxy88
aktív tag
Eddig igen, úgy néz ki,hogy automatán jelentkezik a hiba.Megfelelő beállításokkal egész jók az elkészült képek.
Az ujjaim csak a kereten vannak minden esetben.
Nem tudom, hogy szoftveres hiba-e.
Mert én úgy látom,hogy a led egyrészt közel van a szenzorhoz, másrészt ha letakaroma ledet egy fényt nem áteresztő műanyaggal, akkor a hátlap szétszórja a fényt. Nekem fehér színű van, ez nyilván még jobban segít. Gondolom a fekete hátlap jobban elnyelné a fényt, ezáltal kevesebb szóródna a kamerához.Nem véletlenül jelentkezik a hiba a színes modelleknél.Persze ez az én véleményem, én ezt látom szemmel.
A hátlapra visszatérve, szerintem üveg,mert kellemes a tapintása és nagyon gyorsan átveszi a külső hőmérsékletet.
Itt vannak amit kértél:[link] , mindegyiknél automatára volt állítva a led.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest