- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
-
bnorci71
addikt
megkérdezhetem mennyiért adták ezt a készüléket?Az adásvételivel védve vagyok (függetlenül, hogy a rajta szereplő adatok nem valósak) ha esetleg a rendőrség megtalál
ja egy magánokirat hamisítást azért majd nyomoznak ha ne adj isten, simán letagad hogy valaha is találkozott veled te meg ott állsz egy hamis irattal ki mossa le rólad?
a tiltás meg kb 10 perc a szolgáltatónál ha lopott talált és vissza nem szolgáltatott, legalább is én ennyi idő alatt tiltottam le az elhagyott S5minit IMEI alapján fél Európában nem tudják használni
-
-
kaciokos
őstag
"Egyébként felőlem lopott is lehet, nem érdekel. Működjön és legyen esztétikus, más nem számít."
Már bocsi, de az ilyen hozzáállás miatt lopnak egyáltalán telefont. Ha senki nem venne lopott készüléket, akkor nem lenne biznisz telefont lopni. Az én szememben a tolvaj, az orgazda és a lopott telefont vásárló júzer ugyanaz a kategória...
-
Bozek
nagyúr
Szerintem meg ami jó, az eladja magát. Amit napi 10-20x kell reklámozni, az már kevésbé jó.
Egyébként nézd meg a méreteit, majd nézd meg egy telefon akksijának a méreteit. Ezek után még elhiszed, hogy 12000 mAh-t tud? Nekem van egy 10800-as Yoobao, na, az szép egy darab és a súlya se gyenge.
-
kelly416
veterán
Én úgy adtam volna vissza a készüléket, mintha égetett volna. Nem azért, de még mindig van egy kétes IMEI-vel rendelkező telefonod, amit bármikor tilthatnak ezért (is, mert tilthatnak másért is, csak minden más telefont is tilthatnak másért, kivéve ezért). Nem mondom, hogy a nyomodban liheg a szoftverrendőrség, de extrém esetben ütheted meg Te is a bokádat ezzel.
Szerk.:
De látom, nem is kért értékelést az üzletére... -
kelly416
veterán
Itt vannak képek, de szerintem videót is találsz, gyakorlatilag ajtó nyitás után egy kis fehér papír csík van ott, bele akasztod a körmöd a nyílásba és kihúzod ezt az egész miazmát...
Partyface007:
Minek szenvedsz a cordonnal? Pár napja azt beszéljük, a Sony honlapon jelented a bajt, jön a futár a telóért, elviszi, hozza kb. egy hét alatt és mindez ingyen van. Vagy már nincs rá gari? -
Bozek
nagyúr
-
kelly416
veterán
Ez a kérdés súrolja a warez témát. Tudtommal meg lehet csinálni, de akkor egyrészt nagyot bukhatsz, tilthatják is a telefonod azonnal, másrészt másnak is tiltathatod a telefonját (akaratlanul, ugyanaz az IMEI), úgyhogy én javaslom, ilyen témába max úgy menj bele, hogy kideríted a sajátodról, hogy átírták, de Te ne akarj át íratni semmit. Az első feléről kérdezhetsz nyugodtan, hátha tudnak segíteni mások is, a második felét nagy ívben került a fórumon, mert tiltott téma.
-
Bile Demon
őstag
"Ezen is alapból 5.1.1 !!! Jelent ez valamit?
"
Azt, hogy frissítették...Én 2015. jan-ban vettem. 4.4.4 ROM volt rajta (azóta is az van).
Akkunak semmi baja. Igaz én csak használat előtt kapcsolom be és utána pedig ki. 8-10 naponta elég tölteni így. 0 perc duma, csak net böngészés, néha navi, amire használom. (Beszélgetni ott a flottás).
Akkuja eddig még hibátlan.Viszont: normál használattól, 12-18 hónap alatt szokott elhasználódni a Z1C akkuja. Ilyenkor jön az, hogy 40%-nál kikapcsol, és 5 perc alatt "feltöltődik 100%-ra".
A telefonod állapota meg azért szép és karcmentes, mert vigyáztak rá. Egy megfelelő tokban kis odafigyeléssel minimalizálható a karcolódás / kopás.
Simán lehet, hogy több mint két évet használták a telódat, kímélő módon és ezért csak most használódott el az akkuja.
-
glacious
addikt
Ez jó kérdés (elméletben havonta veszít pár %-ot és ha eléri a 3V-ot akkor nagyjából menthetetlen (3,5V-on kapcsolnak ki a telefonok a biztonság érdekében)), de ha igaz, hogy az akksi nem volt használva, és az itteni akkuhalálozási ráta alapján, biztos volt egy
ilyen hibás széria.
-
glacious
addikt
Simán csak rossz az akksi, szóval érdemes visszaadnod, vagy annyit visszakérni a pénzből, amennyiből kicseréled.
Antutu battery test pl. megteszi.
nem ide tartozik, de pl. az én régi gépemmel úgy jártam most, hogy széepn kipucoltam, tettem rá win-t, feltettem apróra, lett vevő, este be akartam kapcsolni, hogy ránézzek és pont akkor szállt el pár kondnezátor
Vagyis lehet, nem tudott róla az eladó, mert az én akksim amikor feladta, használható volt alap dolgokra kikapcsolás nélkül, de a játékoknál megfeküdt és furcsán merült. Volt olyan eset, hogy 5 perc alatt a semmitől 10%, de használat mellett 3 óra alatt 1%-ot esett a töltöttség is előfordult.
-
kelly416
veterán
Visszaállítás során azért elég sok mindent csinál, és gondolom azóta nem is 4.4.4 van rajta, újabb romokkal kicsit jobban melegszik, de annak idején én teszteltem Gangsters on the Boardwalkot, az alatt azért melegedett fél óra után 4.4.4-en is.
Igen, normális teljesen a T-s logó meg minden, mivel a T az első egy-két hónap után független telefonokat árult, így az első pillanattól független készülék állítás nem hibás, miközben a T-től van, nincs benne csalás, nincs ámítás, így árulta a szolgáltató is. De ha zavar, tegyél rá egy független EU romot, nem fognak még a szervizben sem szólni érte és nincs T-s baromság meg logó.
-
kelly416
veterán
Tisztázzuk, ha már az összefoglalót sem olvasod el. Elől van fólia, szeret karcolódni. Tegyél rá üveget, nem fogsz csalódni, ha minőségit teszel rá. Hátul a szar első pillanatban leszedendő fólián kívül semmi nincs, tegyél rá fóliát vagy üveget. A fólia kompatibilis a tokokkal is, az üveg nem minddel.
Ez is, mint minden más, pár évre van gyártva, nem az örökkévalóságnak. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest