- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
EszesNorbi
tag
válasz
trobi28 #15490 üzenetére
nemtudom... nem rég lett meg, van pár furcsasága pl a hátlap ha rajta van akkor eléggé középre szükül a vaku, de ha nincs rajta akkor meg szépen elszórja, egész képben. halkan hallom akivel beszélek, pedig fel van nyomva a hangerő,engem nagyon szépen hallanak elvileg , a nagy hangszórón ugye semmi sem szól, de fülesen már igen, na és szét volt szedve a hangszoroig, kezembe volt de egyszerüen nem láttam rajta csatlakozót... egyszerüen nem vágom hogy hogy van ez most. az alsó hangszórórol van szó...
-
glacious
addikt
válasz
trobi28 #15411 üzenetére
SMS Backup+ a híváslistát is menti, majd vissza is tudja állítani.
-
kelly416
veterán
válasz
trobi28 #15272 üzenetére
Pedig egyszer már láttam hasonlót... de mi lehetett az?
VMatteo:
Vannak helyzetek, amit nem lehet megmagyarázni.Az öreg paraszt ül a kocsmában, egyre csak issza a feleseket, és mindegyik előtt elmondja, "Van olyan, amit nem lehet megmagyarázni." A sokadik után megkérdezi tőle a kocsmáros, hogy mégis mi a bánata, mert már nagyon kíváncsi. Erre az öreg:
- Fejem a Riskát, de kirúgja a vedret a kezem alól. Oda a sok finom tej. Hát kikötöttem a lábát, és újra nekiálltam fejni, erre meg az Isten adta a másik lábával rúgja ki a vedret. Megint oda a tej. Ej, mondom, nem tolsz te ki vélem, hát kikötöttem a másik lábát is. Alig, hogy elkezdem fejni, legyint egyet a farkával, és megint felborul a veder. Felnéztem, hát ott a gerenda, nem messze. Felálltam a székre, felemeltem a farkát, de nem volt nálam madzag. Kirántottam a gatyamadzagomat, lecsúszott a gatyám, erre belép az Asszoyn... Fiam, vannak dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni. -
kelly416
veterán
válasz
trobi28 #15265 üzenetére
Király a háttered.
Már láttam, de nem tudnám most biztosra mondani. Talán a kisegítő lehetőségek vagy minek hívják egyike produkálja. Vagy esetleg valami csatlakoztatva van a telefonodhoz?
bunkomen:
Én fürdettem, nem is keveset, egy csepp nem sok, annyi nem jutott be a házba. Ha beázik, de nem színeződött el egy indikátor sem, akkor elméletileg garanciában javítják, így asszem nem érhet nagy baj, csak ki kell várni a garanciáztatás idejét. -
kelly416
veterán
válasz
trobi28 #15253 üzenetére
Na igen, én is ezért fogadom meg mindig, hogy megvárom a fórum véleményét a frissítésről, aztán pedig annyira viszket a tenyerem, hogy amint jelzi, már teszem is fel.
Csari93:
Igen, az üzemidő jó, de azért 6%-ra ugye nem fogod sokszor leengedni? Egyszer kalibráció miatt elmegy, de sokszor nem szereti az akku.Nem kell ilyent használj, elég, ha valami mágneses dolog van arrafelé, pl. egy kinyitható toknak a mágnese. Sokan nem hiszik el, hogy iszonyatosan be tud zavarni egy mágnes, pedig itt hatványozottan esélyes.
A visszahangosodás meg nem feltétlen hülyeség, most lehet, hogy egy jó ötletet adtál azoknak, akiknek eddig nagyon halk volt a telefon és értenek a programozáshoz.Remélem hamar megoldódik, vagy elfelejtődik ez a kihangosítós dolog, mert nagyon furcsa.
-
kelly416
veterán
válasz
trobi28 #15251 üzenetére
Jó dolog pesszimistának lenni, mert a legrosszabb, ami történhet az emberrel, hogy igaza lesz.
Sokan túlmisztifikálják a frissítést, mindig vissza állítják a gyári állapotot, én pont a másik véglet vagyok. A gyári szűz rendszert már nem láttam, mire megvettem, az első frissítés rajta volt, de valamit megkutyulhattak, mert ott tényleg kellett egy HR, után szépen muzsikál a telefonom. Ez volt március közepe-vége felé, azóta nagyon kikapcsolva sem volt, nem, hogy HR-t követtem volna el. Minden frissítés felment, amint kijött, és tökéletesen működik. Azért mondjuk 5.0 előtt szerintem várok egy adag véleményt a fórumról, és legalább utána nyomok egy HR-t is (lehet, hogy frissítés előtt is), engedve a nyomásnak. Bár, magamat ismerve amint lehetőség nyílik, azonnal lefrissítem, és lustaságból HR-t sem nyomok.
Pedig mindig megfogadom, hogy egyszer végre csinálok egy tiszta telepítést.
Szóval a lényeg, ha mégis valami hibásnak tűnik így, frissítés után, érdemes egy HR-t nyomni. -
kelly416
veterán
válasz
trobi28 #15193 üzenetére
Fülessel nem próbáltam, de kihangosítva rendszeresen adom meg egyik kollégámnak a másik számát, így kénytelen vagyok a hívást "félre tenni", előszedni a névjegyzéket, előcsalni a billentyűzetet, hogy keressek, így bizton állíthatom, hogy működik. Az más kérdés, hogy emailt vagy üzenetet írni lehet-e, sosem próbáltam, jegyzetelni szintén nem, más esetben meg nem tudom, mikor kellhet a billentyűzet, de ha leírod konkrétan, akkor azt is kipróbálom. Nem lehet, hogy lecserélted a billentyűzetedet, és a 3rd party app nem dolgozik annyira együtt a telefonnal, mint kéne?
-
gps76
őstag
válasz
trobi28 #15177 üzenetére
Nekem is volt G2,de fullHD miatt akadósabb volt mint ez,ráadásul pocsékolta a memóriát,simán bezárogatott dolgokat,meg utáltam hogy memóriakártyát nem lehetett rakni bele.Meg az hátlapi gombok,E.T.-nek való,használhatlan a tojás,csúszós burkolattal együtt.A kijelzősárgulás,tüzesedés csak plusz...
-
BaLee
addikt
válasz
trobi28 #15172 üzenetére
Műxik is egészen pár hétig-hónapig amíg az apró karcok és koszolódás el nem kezdik zavarni az érzékelőszenzort. Tapasztalatból beszélek.
Majd ha előjön az a kellemetlen hibajelenség, hogy véletlenül felhívsz valakit és nem tudod kinyomni mert a teló elsötétül mert nem érzékel a szenzor a kosz és/vagy karcok miatt és nagyokat anyázol mint én anno akkor majd gondolj erre.
Ráadásul egyik közeli ismerősöm egyik szolgáltató mobilboltjában dolgozik és mondja, hogy napi minimum 2 alkalommal visznek vissza telefont a fenti "hibajelenséggel", amit úgy oldanak meg a boltban, hogy szépen leszedik nekik a fóliát a telefonról.
-
Kovaratis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest