- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
AtiSnatch #4421 üzenetére
Majd ma nyomkodom egy keveset, és amikor jól letornáztam, oda teszem tölteni. Ha eléggé "gyorsan" tölt a Tiedhez képest, vagy hasonlatos BaLee eredményéhez, akkor dobom is fel a linket. Igaz, én 850-es töltővel töltom, mert az már van otthon bontottan, így a sajátját ki sem csomagoltam. Lehet, hogy erre a tesztre kibontom, mert úgy lesz értékelhető az eredmény.
-
axioma
veterán
válasz
AtiSnatch #4421 üzenetére
Szerintem csak eleg nagy a szoras a minimumra kiszamolt vastagsaggal; akinek a nagykonyv szerinti minoseg osszejon annak pont jo lesz, de ha barmi van akkor gyengul. Ha tobb anyag van benne, akkor kevesbe idealis esetben, kisebb hibaknal is jol mukodik. (Van epp az asztalomon egy nem micro hanem mini usb tolto, ami vekony kinai, szetjott mar a fejhez csatlakozasnal, es erintkezesi hiba miatt vagy eppenhogy tolti a fulesem, vagy egyaltalan nem.)
De ez vegulis off, csak nagyon feltuno volt - igen meglepodnek, ha a sony ilyet adna ki mint sajatja. (Bar oszinte leszek, az ovet ki se szedtem a dobozbol, hogy mennyire gizda vagy sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest