Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csadi0011

    őstag

    válasz DraXoN #9317 üzenetére

    Köszi. Látom a fizetős leírásába írták bele a "különbséget" én meg a free leírásban kerestem csak :D

    Amúgy ha már itt vagyok szeretném megkérdezni, hogy nektek is így produkál a gyári Kreatív Effekt kameraprogram?
    http://youtu.be/zb6tch_U2Ag
    Ez konkrétan a részleges szín, de a többi effekten is hasonlóan produkál. Szeretnék videózni ezzel az alkalmazással, de ez így lehetetlen.
    Módosításmentes telekomos telefon a legújabb szoftverrel.

    És akkor már megszeretném kérdezni, hogy nektek jelentkeznek-e ezek a dolgok:
    -Kamera alkalmazásban a bal oldali kameramenükre nyomva, mikor előjön az átlátszó felület, lecsökken az fps. Kissé szaggatva megy a kép a háttérben. Működésben nem zavar, de a szememnek nem tetszik. Elég pörgős ez a telefon és zavaró a szemnek, ha valami lassabb.
    -A Facebook messenger alkalmazásban található Chat fejre ha rámegyek, akkor szaggatva jön elő a beszélgetés. Majdnem mindig. Egy kis akadás van a mozdulatban.
    -A Play áruházban hasonlóan egy akadás vehető észre, mikor rámegyek egy alkalmazásra és ilyen áttűnés effekttel hozza elő az alkalmazás felületét.
    -Amikor egy alkalmazásban - mondjuk legyen a Chrome - rámegyek, hogy Megosztás és előjön az alkalmazáslista, ahol kiválaszthatom, hogy milyen alkalmazással szeretném megosztani a dolgot, akkor az alkalmazáslista görgetés (az ujjamat felfele csúsztatok) akadozva megy végbe.

    sonymobil.hu fórumban rákérdeztem a kamerára, de ott más nem találkozott ilyennel.

    Ha megkérhetnélek titeket, megnéznétek nekem, hogy nektek, hogyan produkál a Kreatív Effektus alkalmazás videofelvétel közben?

Új hozzászólás Aktív témák