- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
tasika16 #822 üzenetére
Szerintem ez is mint a többi kamera igzán jó képeket csak napfényes időben csinál. Sokat olvastam róla, de senki se írta, hogy nem jó a kamera és nem szép képeket csinál. Biztosan kell egy kis beállítás is a jó képekhez. KI kell ismerni hogy hogy a legjobb. Itt ahogy olvastam a forumot többek csináltak nagyon jó képeket. Talán ők tudnának tanácsot adni, hogy milyen beállítást használtak.Én gondolom, hogy nem sokára talán a Sony is ad ki frissítést a kamerára. Úgy hallottam hogy a sima Z1 is kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest