Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz akyyy #30239 üzenetére

Az akku gondodra összefoglaló javallott, sajnos nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel.

A hivatalos hűségidő alatt sokkkkkkal drágább, ezért álltak rá gondolom a nem hivatalos helyeken erre a 10000 körüli összegre. De hűségidő lejárta után nem nagyon tudnak már mit kiszámlázni Neked, sem hűségidő, sem készülék díjhátralék, sem semmi egyéb, ezért is mertem ajánlani a hivatalos függetlenítést.

Amúgy hűségidő alatt azért sok, mert beleszámolnak minden lehetséges "kedvezményt", ami adnak a tarifádban "olcsóbban" mint hűség nélkül, és kiszámolják, hogy mennyit "bukhatnak", ha a független telefonnal nem az Ő szolgáltatásaikat használod (majdnem mintha kötbéreznének szerződés felmondásért), ami szerintem azért ökörség, mert ameddig volt hűségidős szerződésem, addig sem dumáltam túl sosem a havidíjat, tehát "plusz" kedvezményt sosem vettem igénybe, viszont a szerződést amúgy sem mondanám fel (mert a kötbér embertelen összeg) a készülék függetlenítésekor, mégis olyan szemszögből is rád terhelnek egy csomó költséget egyes szolgáltatóknál. Ilyen szempontból asszem pont a Telenor volt a legkorrektebb abban az időszakban, amikor a z1c megjelent és a Telekom még nem függetlenül árulta, mert akkor volt ennek a topiknak témája, hogy ki mennyiért függetleníti. A Telekomhoz képest emlékeim szerint tized áron függetlenítették.

Szerk.:
    Szaszabond:
    Szintén összefoglaló. Nézd csak meg, ott van leírva, hogyan kell. Vagy azon túl vagy?
    Szerk.2:
    "Nem tudom visszaállítani a képernyőzáramat..."

Új hozzászólás Aktív témák