Hirdetés
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Az akku gondodra összefoglaló javallott, sajnos nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel.
A hivatalos hűségidő alatt sokkkkkkal drágább, ezért álltak rá gondolom a nem hivatalos helyeken erre a 10000 körüli összegre. De hűségidő lejárta után nem nagyon tudnak már mit kiszámlázni Neked, sem hűségidő, sem készülék díjhátralék, sem semmi egyéb, ezért is mertem ajánlani a hivatalos függetlenítést.
Amúgy hűségidő alatt azért sok, mert beleszámolnak minden lehetséges "kedvezményt", ami adnak a tarifádban "olcsóbban" mint hűség nélkül, és kiszámolják, hogy mennyit "bukhatnak", ha a független telefonnal nem az Ő szolgáltatásaikat használod (majdnem mintha kötbéreznének szerződés felmondásért), ami szerintem azért ökörség, mert ameddig volt hűségidős szerződésem, addig sem dumáltam túl sosem a havidíjat, tehát "plusz" kedvezményt sosem vettem igénybe, viszont a szerződést amúgy sem mondanám fel (mert a kötbér embertelen összeg) a készülék függetlenítésekor, mégis olyan szemszögből is rád terhelnek egy csomó költséget egyes szolgáltatóknál. Ilyen szempontból asszem pont a Telenor volt a legkorrektebb abban az időszakban, amikor a z1c megjelent és a Telekom még nem függetlenül árulta, mert akkor volt ennek a topiknak témája, hogy ki mennyiért függetleníti. A Telekomhoz képest emlékeim szerint tized áron függetlenítették.
Szerk.:
Szaszabond:
Szintén összefoglaló. Nézd csak meg, ott van leírva, hogyan kell. Vagy azon túl vagy?
Szerk.2:
"Nem tudom visszaállítani a képernyőzáramat..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest