- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Tegnap nagy sokára újra lett telefonom. 2 hónap alatt ez a 3. Z1c-m.
Mikor átvettem az új-javított készüléket (másodszorra!) kiderült, hogy semmit sem csinált vele a Cordon!!!
Persze most ís írtak cserélt alkatrészeket csak a hátulja állt el még mindig úgy, hogy majdnem át lehetett látni rajta!
Mondtam, hogy így nem veszem át, mert már 2. hónapja várok egy működő készülékre. Erre a T-Mobilos munkatárs felajánlotta, hogy kicseréli egy vadonatúj készülékre kompletten, új garanciával, a többit, majd elintézik a szervízzel
Cordon: -1
T-mobile: +1 piros pont
Le is frissítettem LP-ra ahogy hazahoztam és odaadtam a páromnak, hogy használja, én inkább megveszem a Lumia 730-ast. Nekem itt lett elegem a Sonyból. De még egy darabig úgyis meglesznek, amíg ki nem kopnak, mert még használatban van a: C702, W595, W890i, Tipo, Active, M és az új Z1c, (a T610-est már csak ritkán, nosztalgiából használom) ez lesz a Sony flotta vége.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest