Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
danikaxXx007 #22068 üzenetére
Amúgy kismillió billentyűzet alkalmazás van a Play Áruházban, miért nem szedsz le egy olyat, ami tetszik?
(#22046) drnet - Én nem használom a Stamina módot, de ezt nem egészen értem. Úgy akarsz Skype-on folyamatosan elérhető lenni, hogy nincs folyamatos Internet (mobilnet vagy WiFi) kapcsolatod? Ugye érzed az ellentmondást?
(#22057) youngboy - Légyszi írd meg, hogy mi lett az eredmény, engem is érdekel. Bár szerintem a hiba a ROM-ban van, és nem csak a függetlenben, hanem a többiben is, csak a legtöbben nem veszik észre. Írnák én is a Sony-nak, elvileg minél többen írunk, annál jobban rájönnek, hogy hiba van, de nemrég leveleztem velük, és borzasztó tapasztalataim vannak. Úgy néz ki, van az ügyfélszolgálat, akik kaptak pár oktatást, és nekik abszolut semmiféle kapcsolatuk sincs a programozókkal. Ha az ügyfélszolgálatos nem tudja a problémádra a választ, akkor jön a gyári beállítások visszaállítása, a javítás PCC-n, és már előre látom a következő lépést, ha nem oldja meg (szerintem nem fogja), akkor vidd szervizbe. A kör bezárult. A fejlesztőkhöz nem jutott el az infó, hogy van egy ilyen bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Black & Decker töltőt keresek
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest