- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
danikaxXx007 #22068 üzenetére
Amúgy kismillió billentyűzet alkalmazás van a Play Áruházban, miért nem szedsz le egy olyat, ami tetszik?
(#22046) drnet - Én nem használom a Stamina módot, de ezt nem egészen értem. Úgy akarsz Skype-on folyamatosan elérhető lenni, hogy nincs folyamatos Internet (mobilnet vagy WiFi) kapcsolatod? Ugye érzed az ellentmondást?
(#22057) youngboy - Légyszi írd meg, hogy mi lett az eredmény, engem is érdekel. Bár szerintem a hiba a ROM-ban van, és nem csak a függetlenben, hanem a többiben is, csak a legtöbben nem veszik észre. Írnák én is a Sony-nak, elvileg minél többen írunk, annál jobban rájönnek, hogy hiba van, de nemrég leveleztem velük, és borzasztó tapasztalataim vannak. Úgy néz ki, van az ügyfélszolgálat, akik kaptak pár oktatást, és nekik abszolut semmiféle kapcsolatuk sincs a programozókkal. Ha az ügyfélszolgálatos nem tudja a problémádra a választ, akkor jön a gyári beállítások visszaállítása, a javítás PCC-n, és már előre látom a következő lépést, ha nem oldja meg (szerintem nem fogja), akkor vidd szervizbe. A kör bezárult. A fejlesztőkhöz nem jutott el az infó, hogy van egy ilyen bug.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest