Új hozzászólás Aktív témák

• Jaffa75

őstag

válasz rem2 #19531 üzenetére

a kérdés érdekes volt, főleg hogy az Iphone helyett milyen jó minőségű készüléket vegyél? :DDD - bármelyiket is választod, nagyot nem hibázol... :C

A készülékek méretei nagyjából egyformák, viszont a Z1 csak 4,3"-as képernyőátmérővel rendelkezik. A kijelző a Z1-nél 720p, amott csak qHd - a z1c kapta először a Triluminos kijelzőt, nagyon jó, nem fakó, szép színekkel.A Samunál super Amoled van, kinek ez, kinek az jön be! Kamera mpixel oldalról itt jobb 20,3 vs. 8, de az A3-ast nem próbáltam, a korábbi modellek (S3; S4) jók voltak.
    RAM. 2 vs 1,5Gb a Z1 javára
    Grafikus gyorsító: Adreno 330 vs 306. ebben a Z1 jobb. Proci Snapdragon 800 Krait 400vs, Snapdragon 410 Cortex A53-mal - egy ideig még elég lesz az a 800-as négymagos... :DDD
    Frissítés: a Sonyra kint van már a LP 5.0.2, komolyabb hibát eddig nem tapasztaltam.
    Készenléti időben jobb a Sony, talán az egyik legjobb a piacon.

Anyag: a Z1c elkéri a hátlapra a védelmet, mert a műanyag hátlap nem túl strapabíró... egy üveglap kell mindkét felére, és még tokra sincs szükség... :N A vízállóságról megoszlanak a vélemények (sok a user error is), nem is mennék bele, bár IP védelem csak a Sonyra van hivatalosan!

Remélem tudtam segíteni...

Új hozzászólás Aktív témák