Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
+1
Jó volt a duplakopp a G4-emen, meg a G3-on is, a G5 ujjlenyomat olvasója meg ver mindent. Qrvagyors. Azért szoktam kopogtatni ha csak az időt akarom megnézni. Más telónál meg rendszeresen elfelejtem hogy nem LG G széria egyike van épp ottKivéve a Huawei P8 Lite-nál, ott is volt duplakoppos ébresztés..
-
Aryon87
félisten
Eh, látom a Sony még mindig ugyanazt az utat járja.. Formaterv Copy/Paste kis változtatásokkal.. Alsó-felső káva még mindig batári.
Z-széria utolsó példányai szebbek voltak ennél.
Anno Sony Ericcson K és W szériák, SE LwW majd SP tulaj voltam..
Sonytól búcsút intettem és feljebb léptem az LG G4-el, amit követett a G5. Jó döntés volt.
Ami képeket láttam eddig a teszt főszereplőjétől, borzalmasak... És bizony, már a középkategóriás kínaiak is lenyomják ezt..
Sony.. Amilyen jól indult, olyan szépen tönkrevágta magát, és folytatja ezzel a fél éves ciklusaival, nemhogy a kamerára és a szoftverre figyelne..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.
- újszerű iPhone 14 Pro 256GB space black asztrofekete független Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
- szinte új iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest