Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
+1
Jó volt a duplakopp a G4-emen, meg a G3-on is, a G5 ujjlenyomat olvasója meg ver mindent. Qrvagyors. Azért szoktam kopogtatni ha csak az időt akarom megnézni. Más telónál meg rendszeresen elfelejtem hogy nem LG G széria egyike van épp ottKivéve a Huawei P8 Lite-nál, ott is volt duplakoppos ébresztés..
-
Aryon87
félisten
Eh, látom a Sony még mindig ugyanazt az utat járja.. Formaterv Copy/Paste kis változtatásokkal.. Alsó-felső káva még mindig batári.
Z-széria utolsó példányai szebbek voltak ennél.
Anno Sony Ericcson K és W szériák, SE LwW majd SP tulaj voltam..
Sonytól búcsút intettem és feljebb léptem az LG G4-el, amit követett a G5. Jó döntés volt.
Ami képeket láttam eddig a teszt főszereplőjétől, borzalmasak... És bizony, már a középkategóriás kínaiak is lenyomják ezt..
Sony.. Amilyen jól indult, olyan szépen tönkrevágta magát, és folytatja ezzel a fél éves ciklusaival, nemhogy a kamerára és a szoftverre figyelne..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- iPhone 14 Plus 128GB - kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest