Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• madd dogg

senior tag

válasz Heisenberg69 #1354 üzenetére

Látom nem szívtál ma elég cigit. :)

A Z-nek újkorában is botrányos kamerája volt Auto üzemmódban, de 4.1-től 4.3-ig jó volt manuál módban. Aztán 4.4 óta minden módban egy kalap szar.

Üzemidő: amit fentebb írtam, azt új korában tudta. Ergo levettem reggel 6:30-kor töltőről, olvastam rajta 10 percet. Aztán munkába menet 15 percet szólt a zene bluetooth-on, majd bent délig csak az asztalon hevert lezárt képernyővel. Délben 10 perc nyomkodás, délután 4 után pár telefon az esti programokkal kapcsolatban, majd este ha elővettem 10 körül, volt még benne Staminával 15%, és ha buliban voltam, tudtam, hogy nem számíthatok rá hajnali 3 körül mikor hazaindulok. Még1 ilyen telefon nem kell. És ezt új korában. Ma ugyanez a rutin, azt leszámítva, hogy egész nap töltőn lóg melóban, és ha lehúzom 4-kor, akkor kibírja hajnali 2-ig.

Mindezek mellett 2x volt szervizben, a képernyő azóta több helyen kifakult, a ház felpuposodott a beszédhanszórónál --> nem akkuhiba, és minden zárható fiókból kipergett a gumiborítás, a fiókok fityegnek. Persze a dokkolója már 1 évesen tönkrement, a töltője másfél évesen.

Mindezek ellenére megszakad a szívem egy XZ-ért vagy XZs-ért. De míg a P10-ben 3200-as akksi van 7mm-es vastagsággal, addig az XZ-ben 2880-as 8.1mm-en. És hiába a jó Sony szoftver, a tesztek szerint nem tud annyit üzemidőben mint a P10. A kamerája meg nagyságrendekkel elmarad. És még ezeket is elfogadnám, ha nem lenne akkora batár. Mert sajnos batár.

Ma fél órát nyomkodtam MM-ben egymás mellett a két készüléket, és bár a formavilága miatt megszakad a szívem egy XZ-ért, minden másban csak kullog egy P10 után.

Úgyhogy veszek kínait. Te meg (ezt a stílusnak köszönheted) vegyél a pék f...án levegőt. :)

[ Szerkesztve ]

• m1lan

őstag

válasz Heisenberg69 #1354 üzenetére

A Z-nek mondjuk már fénykorában sem volt jó a kamerája, az üzemideje meg botrányosan fos volt a megjelenésekor is, az eggyel alacsonyabb kategóriában játszó Xperia SP is elverte...

Új hozzászólás Aktív témák