- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Én komolyan nem értem azt, hogy egy telefont vagy márkát miért kell úgy védeni, mintha a hozzászóló gyártotta vagy alapította volna. Egy olyan termékért, amit fél-egy év után úgyis lecserélsz, miért kell ilyen szúrka-piszkát csinálni? Fel kellene már nőni emberek, mert ez nem a homokozó, ahol is kinek a homokvára a szebb. Nem azt mondom, hogy nem lehet véleményt írni, de akkor ha lehet kulturált stílusban, és nem úgy mint egyik másik "kedves" ember. Az is el lett mondva, hogy sok másik oldal van. Akkor ha nem tetszik a Mobilaréna, lehet mást olvasgatni, adott a választás. Én szeretem a Mobilaréna cikkeit olvasni és ez nem fizetett hirdetés. Amióta létezik az oldal kb. azóta olvasom és fogom is. Szomorú, hogy egy elviekben "szakmai" fórum tele van egymás "aprításával". Nekem nem ér ennyit egy készülék sem, de mindenki maga tudja...
Én csak azt mondom, hogy hajrá Mobilaréna!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest