Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChoSimba
tag
Sajna ez a funkció (MHL) is a múlté. De a régi Xperiákkal is megy.
-
ChoSimba
tag
Aki még GPS problémával küszködik és tuti nem kontakthiba miatt.
Nekem legalábbis a hajlítgatás, feszegetés nem változtatott a hibán.A tünet annyi volt nálam, hogy a Waze nem látta a GPS-t.
De ha előtte elindítottam a GPS status appot és a háttérbe tettem, akkor jó volt a Waze is.
Fordítva viszont nem ment; ha Waze indult először, akkor a GPS app sem látott többet semmit, akkor sem ha kiléptem a Wazéból. Kvázi a Waze valamit elbökött a GPS-ben.
Wazéban a 'láthatóság/hely' alatt be volt kapcsolva a 'csak futás közen' opció. Sztem ez a default. Azt átállítottam 'Mindig'-re, azóta kopp-kopp a probléma megszűnt. Két napja legalábbis jól működik
47.1.A.16.20 alatt vagyok (uccsó Oreo). -
ChoSimba
tag
válasz
Sztyepadzso #946 üzenetére
Kösz a linket, ezt magamtól soha nem találtam volna meg
De azt nem tudom, ez DAC-os-e vagy sem. Ha nem, akkor kib@ drága, ha meg az, akkor nem értem miért ne működne XZ1-el? Nem minden DACos műxik vele? DAC chip függő talán? Akkor meg azt kellene tudni, melyikkel kompatibilis. Annyira nem olcsóak, hogy berendeljek 5-6 félét tesztelni.
Ezért kérdem, hogy van-e aki használ ilyesmit és pontosan milyet? -
ChoSimba
tag
Használ valaki TypeC/jack átalakítót? Azt már kiböngésztem, hogy a buta verzió nem műxik, csak a DAC-os.
Van a Sonynak is EC270 néven, az megy XZ1-el is? -
ChoSimba
tag
Én annyit hozzátennék kopp-kopp, hogy a 235-ös FW-vel úgy tűnik nálam végre működőképes lett a GPS. Ugyanazt csinálták kb. mint a BT-vel, ha "beszarik", akkor magától újraindítja a GPS szervizt (ezt csak képletesen írom). Egy pillanatra eltűnnek a műholdak, majd visszajönnek, nem kell teló restart. A BT is ezt csinálja, időnként diszkonnektál, majd vissza (kb. naponta 2-3x). Szóval tüneti kezelés, de legalább működik.
Szóval marad, mert így már azért használható, és ettől (meg a kis aksitól) eltekintve remek kis teló. -
ChoSimba
tag
Aki esetleg még kínlódna a GPS-sel.
Amióta 7/24-ben be van kapcsolva, azóta szinte mindig működik egyből (1-2 hét óta), eddig csak 1x kellett restartolni.Viszont újabb probéma jelentkezett a BT szakadás, GPS nem működés mellé. A normál GSM is full megadta magát, jelezte is hogy a két SIM közül az egyik offline, csak a másik megy, de valójában a másik sem működött, noha kiment a hívás, semmit nem lehetett hallani. Csak restart segített neki. Szerencsére ilyen még csak 1x volt.
-
ChoSimba
tag
válasz
Williamgrant #738 üzenetére
Adnám is el, de sajna csak ótvar szappan telók vannak, ilyen szép, baltával tervezett nem nagyon. A kávanélküliség nálam nem nyerő, sőt
-
ChoSimba
tag
válasz
Williamgrant #736 üzenetére
Amióta a GPS 7/24-ben be van kapcsolva a telón, azóta nekem sincs bajom vele (koppkopp). De ha csak adhoc kapcsolom be, akkor leginkább nem működik, szabad ég alatt nem lát egyetlen műholdat sem. Max restart után, de az is necces. Részemről uccsó sony teló volt, mert ezt a minőséget azért még az utolsó kínai fos is tudja, de az legalább dzsunka áron van.
-
ChoSimba
tag
Úgy néz ki csináltak valamit a BT fagyással, helyette időnként kikapcsolja meg vissza. A semminél ez is jobb.
De a GPS továbbra is a tragédia szintjén mozog. Ma kétszer is csak kb. 1perc alatt talált jelet. -
ChoSimba
tag
Na megvolt az első esés teszt, kb. mellmagasságból betonra.
Eredménye: a tok két sarka sérült, mert pattogott egy kicsit és a tempered glass elrepedt az egyik sarokban a káva részen.
[Ilyen ] a tok.
A teló sértetlen -
ChoSimba
tag
Na az előbb pont elkaptam a BT hibát. Nem csináltam semmit, simán mellettem volt a teló az asztalon. Egyszer csak eldobta a BT kapcsolatot az órával és annyi. Kikapcsolni engedte a BT-t, de vissza már nem. Érdekes módon a kapcsoló átmegy a bekapcsolt állapotba, de nem kékül be, szürke marad. Menü ki/be után viszont kikapcsolt állapotban van. Teló restart után jó megint. 12.119-es FW.
-
ChoSimba
tag
Nekem kb. 2 hete van meg (dual simes, 12.75-ös rom), egy ZL-t váltott. Igen tudom, nem mai darab
Sebességben elképesztő a különbség. A maga korában a ZL is igen szedte a lábát, de hát 5 év az 5 év, fejlődik a technika. Nagyjából elégedett vagyok vele, de van eddig 2 problémám vele.
1. A vakuja konkrétan maga a botrány. Éjjel azzal szoktam közlekedni a lakásban, de meg kellett fordítsam, hogy megnézzem egyáltalán világít-e vagy a képernyőnek van ennyi fénye. A ZL-hez képest kb harmada-negyede a fényerő, zseblámpának tragédia. És gondolom fényképezéshez is hasonlóan "használható". De ott mindegy, mert sötétben amúgy sem születnek remek képek egy telefonnal
2. A bluetooth 4-5 naponta befagy, nem lehet bekapcsolni, csak a teló restart segít rajta.
Okosóra és headset megy róla, szóval e miatt elég morci vagyok rá. A ZL-t nem indítottam újra hónapokig.Illetve nálami is akadozik a betöltés insta meg twitter alatt wifin, ez sem volt ZL-en.
Az aksija meg olyan amilyen, a ZL-hez képest nem érzek túl nagy változást, abban 2300-as volt. Igaz, az nem dual simes. A gyorstöltés viszont remek, csak kár hogy újra kell vásárolni a meglévő tőltő architektúrámat az USB-C miatt
-
ChoSimba
tag
válasz
Williamgrant #685 üzenetére
Bátyám a minap tesztelte. A nem kapaszkodást
Tegnap engedték ki a kórházból. -
ChoSimba
tag
válasz
Williamgrant #681 üzenetére
Ha a másikkal azt csinálnám közben amit gondolsz, akkor kva nagyot esnék a buszon a kanyarban
-
ChoSimba
tag
Sziasztok,
Úgy látszik öregszem, de nem jöttem rá hogyan lehet egyszerre több SMS-t törölni, de nem az összeset, csak többet. Ennyire gyagya vagyok és már ne is vegyek tartós tejet ?
-
ChoSimba
tag
Akkor ezennel beléptem ebbe a klubba.
-
ChoSimba
tag
FM rádió előcsalogatható esetleg ? Más telókon elő lehet hozni.
-
ChoSimba
tag
Sziasztok,
Xperia ZL-t cserélnék XZ1 dual-ra.
Milyen "javítatlan" gondok vannak még a telefonnal ? Már ha vannak
Vagy már elég hibamentes ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Még mindig gyönyörű a formaterve, ám a kávamentes és dupla kamerás trendektől továbbra is távol marad a japán gyártó 5,2 hüvelykes kijelzőjű csúcsmodellje. Az idei második.
- sziku69: Szólánc.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest