Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hanon

tag

Na kicsit megrúgdostam magam hogy hozzak végre egy döntés, és arra jutottam, hogy hogyha az IFA-n nem jön semmi kedvemre való Sony bejelentés akkor a P-vel lepem meg magam karácsonykor, mert láttam nagyon szépen jóárasították. Meggyőztem magam hosszas belső viták során, hogy elég nekem a 13 GB és amúgyis hogy nézne ki az én kezemben az Ion.

Arra vagyok kíváncsi, hogy a T-mobil hogy áll a frissítésekkel? Sokáig szokott náluk tartani mire elér a telefonra?

(pl anyám Xperia Minije T-s még mindig nem kapott ICS-t)

Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000

• Hanon

tag

Ma megfogdostam egyet bekapcsolt állapotban is a westendben.
    Az átlátszó csíkon teljesen összevissza volt a világítás, a vissza gomb teljes erővel fénylett, a másik kettő csak pislákolt vagy nagyon halványan világított. Ez mindenkinél így van, vagy csak azt a szegény példányt viselte meg a folyamatos ráncigálás és nyomkodás? :DDD

Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000

• Hanon

tag

válasz rbalint88 #565 üzenetére

Pont akartam kérdezni én is, hogy nem nagyon furcsa-e, hogy az oldaláról szól a hang.

Na, én is megfogdostam egyet még tegnap egy Sony Centerben. Nagyon szép, jó, direkt nézegettem is az átlátszó csíkot meg a vonalkákat amivel ott érzékel.
    Szóval tetszik. De két problémám is van még; egyrészt az, hogy a Neom még nincs egy éves és én még az a user vagyok, aki ahhoz van hozzászokva, hogy egy telefont évekig használ (Neo előtti SE majdnem 5 évig tartott), másrészt függetlenül nagyon nagyon drága. A t-mobilos ár nyárra pont megfelelőre esne le, de itt meg az aggaszt, hogy mi lesz a frissítésekkel. Sokakat láttam panaszkodni arról, hogy a szolgáltatóktól való telefonokra nagyon lassan kúszik csak rá egy-egy frissítés, az meg eléggé zavarna.

Szóval még dilemma van. Nyárig biztos nem lesz semmi vásárlás.

• Hanon

tag

Ajj de nagyon kár érte. Ebből sem lesz nyáron új telefon, inkább kivárom, mit gondoltak őszi/téli szezonra. Pedig már lelki szemeim előtt lebegett ahogy feladom a Neom hírdetését.

Szóvalhogy ez az ár, ez nem. Ilyet nem. Én még pont abból a user rétegből jövök, akit annyira nem zavar, hogy a belsőségek kicsit gyengébbek mint illene, de ennyi pénzért már tényleg kaphatnék valamit, ami kicsit sem akad, de végülis teljesen mindegy, mert ennyiért csak simán nem veszek telefont.

Kéne egy special edition Xperia P^P, azaz plastic, és akkor már nem kéne ennyit ráfizetni arra a nagyondrága alumíniumra. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák