- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Telomanikus #17170 üzenetére
ROOT megmaradt?
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #17157 üzenetére
Fura hogy XDA-n nem találom ezt....
-
TomWexX
addikt
Jelenleg nekem is ez a cdf-em, úgyhogy fel kell hogy kínálja a frissítést miután nyomsz egy refresh-t a frissítési központban.
...Mármint ha az összefoglalóban lévő .54-es ICS-t teszed fel.
Eddig hibátlannak tűnik minden, egyedül az .54-es rootolása volt nehézkes, de nálam mindig csak kb. harmadjára sikerül. -
TomWexX
addikt
válasz
#63068790 #17075 üzenetére
Nekem egyáltalán nincs igényem a SUS-re, a jelenlegi ICS-t is fladhtool-lal raktam fel. Viszont rootolni szeretném és ahogy nézem, a jelenlegi legegyszerűbb mód erre a prerooted verzió amit cwm alól kell feltenni... Ezért kérdeztem hogy ki milyen módszert ajánl?
Dekter: A prerooted féle jb miért nem "rendes root"?
-
TomWexX
addikt
Melyik a legegyszerűbb rootolási lehetőség JB-hez? Ha CWM-ből telepítem fel az okozhat bármilyen gondot a jövőben? 1x szeretném feltenni a JB-t úgy hogy az stabil legyen. (tiszta telepítést tervezek teljes gyalulással)
-
TomWexX
addikt
válasz
Dany007 #16767 üzenetére
Igen, sajnos nálam is sokszor szarakodik a skype.
Ha hívni akarok valakit, sokszor megszakad nincs válasz szöveggel, de ha PC-ről hívnak engem, akkor nincs gond.
Próbáld ki a Voxer app-ot, kicsit más mert push to talk-os, olyan CB szerű, de nagyon jól működik és el lehet vele hülyülni mert bármikor vissza lehet hallgatni a szöveget.Szólj pár haverodnak, telepítsétek fel, meglátod élvezni fogjátok.
MÁS: Valaki tenne fel képet a JB-s névjegyzékről? Mobilról írok, nincs időm ezután keresni és én csak akkor fogok frissíteni ha már lesz hozzá root...viszont kiv. vagyok milyen...
-
TomWexX
addikt
válasz
Zolee11 #16504 üzenetére
Ezzel én is így vagyok...én sem értem hogy miért okoz egyeseknek álmatlan északékat hogy késik a JB pár hónapot. (Magát az infót csak megosztottam)
Én egyetlen ok miatt várom a JB-t, újra kéne már húzni a rendszert, és nincs kedvem 2x megtenni ezt 1-2 hónapon belül, vagyis egybe kötném a frissítéssel. -
TomWexX
addikt
válasz
TomWexX #16495 üzenetére
...és itt van még egy infó a JB frissítésről.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Komolyan ekkora nagy gond hogy csúszik a JB? Én is várom, de azért nem hisztizek mert később jön pár héttel, neadjisten' 1 hónappal... 1x úgy is kiadják.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Én ezt használom...Szerintem sokkal jobb, mint a sokak által istenített Poweramp.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
nokia112 #15049 üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
"Mit tegyünk, ha elnémult a beszéd hangszóró?
Elforduló hiba, hogy a headset/fülhallgató aljzat beragad és emiatt nincs hang a beszéd hangszórón.
Elhárítás:
1-5x dugjuk ki/be headset/fülhallgatót.
Ha ez után sincs eredmény, akkor headset/fülhallgató bedugott állapotban finoman megmozgatni." -
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
Ferenczi Áko #14350 üzenetére
A viber már régen is zabálta az aksit! Én már leszoktam róla és a skype-ot használom. Az minden szempontból jobb/stabilabb, nem szakad meg percenként és nem szívja az erőt annyira.
-
TomWexX
addikt
válasz
Cornelius79 #14197 üzenetére
Én is wave-ről váltottam P-re és egyáltalán nem bántam meg, sőt mi több, ég és pokol a 2 telefon közt a különbség. Én a wave után elvből elutasítottam a samsung márkát, mert a bada körüli agyhalál miatt nagyon megharagudtam a márkára, viszont a fémházat továbbra is szükségesnek éreztem, az S3 mini meg egy szappantartó, amit a 2 évvel ezelőtt kidobott tusfürdős flakonomból olvasztottak ki.
Bele néztem az általad linkelt tesztbe, de nem olvastam végig, személy szerint a mobilaréna tesztet és a hozzátartozó fórumot sokkal hitelesebbnek tartom, így nem érdekel hogy az ottani emberek miféle user error hibákat követnek el és azután miért a telefont szidják.
Én bátran ajánlom a P-t, a wave után biztosan tudom hogy nem fogsz csalódni.Persze itt is előfordul 1-1 hibácska, de azok sokkal kevésbé idegesítőbbek mint a wave esetében.
-
TomWexX
addikt
válasz
mobilefan #14175 üzenetére
Nem ismerem a motorolát, így nem tudok róla mit írni, de a sima razr aksija már nem tűnik ki az ahhoz hasonló mobilok közül. Kérdezz rá a saját topikjában, ott biztosan kapsz rá választ. Ez a téma ebben a topikban már OFF kategória...
Egyébként razr maxx-ot már lehet venni 80k körül.... -
TomWexX
addikt
válasz
csacsi67 #14167 üzenetére
Köszi a tippet, de én ezt nem kérdeztem.
A frissítési központon belül van lehetőség bizonyos frissítések elrejtésére. (menügomb - frissítések kezelése) Bár ha semmi értelme nincs a frissítési központnak, akkor lehet azt is lefagyasztom Titanium-mal...
(#14168) mobilefan: Hol tervezel telefont venni? Újonnan függetlenül, használtan, vagy szolgáltatónál?
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #14164 üzenetére
Nekem ugyan csak lefagyasztva van, de ugyanúgy megjelent a frissítés. Viszont van lehetőség elrejtésre, így már nem is zavar.
(#14163) mobilefan: Motorola RazR Maxx hogy tetszik? Üzemidőben az a legütősebb az androidos telók között.
Nekem a mai napig megvan a wave 1-em, de telefonáláson kívűl egyszerűen nem tudom másra használni. -
TomWexX
addikt
válasz
mobilefan #14148 üzenetére
Nem értem miért nem elég az 1. hsz, ami most már minden oldal tetejére oda van rögzítve + a már elolvasott erre vonatkozó megnyilvánulások. Nem várhatod el hogy ezeket a kedvedért összefoglalja valaki, képekkel stb. és az email-edre elküldje. Aztán lehet hogy csak mi vagyunk bunkók, nem tudom...
Amúgy csak az aksi miatt váltanál sgs2-ről P-re? -
TomWexX
addikt
válasz
szabozsolt94 #14063 üzenetére
Csak szimplán hülyén lett lefordítva.
-
TomWexX
addikt
válasz
szabozsolt94 #14028 üzenetére
Ez normális. Várj 2-3 hetet míg beáll az aksi!
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #13159 üzenetére
Ez kész.
-
TomWexX
addikt
A computerbild.de közzétette a "100 legjobb okostelefon" listáját, amin a P a 11. helyen szerepel. 10 hellyel előrébb mint az S! Érdekes...
-
TomWexX
addikt
Annyi hiányzik a leírásból hogy mikor a telefonon bejön a Biztonsági mentés és visszaállítás app, ott a visszaállító rekordnál válaszd ki a RootMe rekord-ot, majd azután nyomj egy visszaállítást!
szerk.: No igen... Akkor mégis csak kell kernel csere.... Ezesetben csacsi67 leírása a jó.
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #12078 üzenetére
CWM-mel lehet. Arról bővebben az 1. hsz-ben olvashatsz.
-
TomWexX
addikt
Működik a gyári időjárás widget, most már lehet nyugodtan aludni az éjszaka.
-
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #11331 üzenetére
.54 van fent, és be volt kapcsolva a feloldózár hang...
Na most telepítettem
a quick settings-t és a system volume 0-n volt! Felraktam maxra és egyből lett képernyőzár hang + az I*O is beszél. A sima beállításokban miért nincs system volume? Mi némíthatta le?
Amúgy köszi a tippet! -
TomWexX
addikt
Egy valamit nagyon nem értek.... Egy ideje észre vettem hogy mikor a notification toggle-n keresztül lenémítottam a telefont, majd vissza, akkor nem kapcsolt vissza valamelyik hangcsatorna, pl. a képernyőzárhang többet nem szólalt meg, csak ha visszaállítottam a beállításokat alapra, de akkor is csak addig szólt míg le nem némítottam+vissza megint.
Ezután újrahúztam az egész rendszert, megcsináltam a darvinya féle statusbart, ami szép, meg jó, (köszi innen is) de ugyanúgy ezt csinálja, sőt itt már az elejétől fogva nem volt hangja a feloldásnak. Ezzel még nem is lenne komoly baj, mert nem érdekel hogy nincs hangja ha feloldom a képernyőt, de így az I*O navi is néma, hiába van minden hangerő max-on. Na ez így annyira már nem tetszik!Ez mitől lehet??
-
TomWexX
addikt
válasz
henkbalazs #11168 üzenetére
Frissítsd a router driverét! Ha az nem segít, akkor csak a B/G mód a jelenlegi egyetlen megoldás.
-
TomWexX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest