-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2053466
Hoppá, erről lemaradtam, pedig megmozdult valami.
-
Mr.C
őstag
válasz darvinya #14246 üzenetére
bocsánat csak nagyon el vagyok havazva... nincs idöm sajnos nagyon fórumozni, max csak read-only, de azért itt vagyok... engem most az izgatna h egy kis kopás miatt a kupakon remélem nem olyan nagy gond h visszadobják nekem... erre tud valaki választ adni?
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
nem hinném h kábel baja lenne ugyanis tegnap másoltam vele 1.5 Gb adatot... akkor se töltötte bár lehet ugyanannyit fogyasztott mint amennyit kapott, de az adatátvitellel nem volt semmi gond
(#14253) darvinya köszönöm! első körben csak töltő csere lesz sztem, a mobilt nem szivesen adnám be szervizbe (valamiért nagyon ragaszkodom ehhez a darabhoz ), ha nem segít akkor készülék is megy... reméljük a legjobbakat!
És köszönöm az eddigi kitartó segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
darvinya
titán
Töltőt minek cserélni amikor a kábel hibás.
USB kábel nem csak 2 eres, főleg adat kommunikáció független a töltő erektől.
Azért, mert te ReadOnly vagy attól még illik a segítő kérdésére válaszolni.
Mert most úgy hangzik mint Te magaddal társalogsz a fórumon és a segítő meg szellem lenne amire fittyet kell hányni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Danny750
őstag
Mostanában nálam is gyakran szórakozik a hangerő+rezgő...........(gyakran felhangosodik és kihagy a rezgőmotor!!+tegnap egyszer csak dobta a térerőt és amikor nagy nehezen újra felállt a hálózatra kidobott egy csomó a ....alkalmazás leállt üzenetet és nem működött szinte semmi-egy újraindítás szerencsére megoldotta!!)
Már várom a jb-t.....[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Maxentius
addikt
Féloff: Nem lesz több NovaThor proci (angolul).
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
darvinya
titán
Urak mivel a T és most már a V is JB-t megkapta.
Aki gépnél van és gyárilag független vagy független fw-s a teloja.
Megtenné, hogy PCC vagy SUS nem jelez JB frissítést?
'54 vagy '75 fw-n.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
maszat07
tag
Sziasztok!
Eddig mióta megvettem az Xperia P-t december óta minden rendben volt vele tökéletesen mködött, most kb 2napja csinálja azt hogy tulajdonképpen lefagy, hosszabb ideig le van rakva nem szekálom, felveszem valamire rábökök és megáll minden nem reagál semmire csak kikapcsolni tudom, ujrabekapsolás után minden újra tökéletes! mi lehet a gond szerintetek?? köszi előre is!Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
Mr.C
őstag
válasz darvinya #14256 üzenetére
Igaz, később rájöttem hogy (ha jól tudom) 4 eres (data-, data+ VCC, GND), és bocsánat, nem akarttam azt éreztetni mintha csak nyavajognék és nem fogadok el segítséget
a töltő cserét meg úgy értettem hogy kábel + töltőfej mert az előző mobilomnál is volt ilyen probléma és azt is csak úgy vették el anno
sudo rm -rf /*
-
s4tch
veterán
Vibert ne frissítsétek, állítólag Sonykon problémás az új verzió. Ha beütött a cumi, itt a legutolsó, ami nálam megy:
http://www.androiddrawer.com/8054/download-viber-free-calls-messages-2-3-2-61-app-apk/ -
darvinya
titán
Meg van a gebasz a rendszerre.
Sajna a gyors ide-oda telepítés kb.1½ hónapja és biztosági backup megtette jótékony hatását.
-gyorsan merül
-rendszerben sokkal több hiba keletkezik(ez mi átlag felhasználó nem látja)Megoldás:
SUS-al újrahúzás, de előtte mindent törölni, ez gyáriállapot a rendszeren, belső tároló formázás/törlés, teljesen feltöltés.
Csak névjegy és naptár bejegyzés szinkronizálás/visszaállítás.Esetleg root-olni és CWM-mel ellátni.
Ezután az aksi beállást megvárni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
retexis
tag
Hali!
Most vettem egy ilyen telót, és az a kérdésem, hogy mennyire sérülékeny a burkolata?
Érdemes rá venni valamilyen fóliát vagy annyira nem karcolódik? -
Knight666
aktív tag
válasz retexis #14274 üzenetére
A hátlap eléggé strapás, nekem nem kopik sehol és nem is karcos. A műanyag részek viszont sérülékenyek (nem a karcokra, inkább az ütésekre). Hozzáteszem, szerintem az alumínium sem szereti az ütéseket. Én a gyári (hozzá adott) tokjával használom egyébként.
Nem tudom miért ment ki a divatból a magnézium ötvözet, az vékonyabb kialakítással hozza ugyanazt a merevséget és jobban ellenáll a behatásoknak is. -
kerobi
senior tag
A gps-t hogy lehet benne életre kelteni? Mióta megvettem (vatera) azóta nem fogott gps jelet.
Most meg a wifi szarakodik, lefagy és csak ugy lehet lekaocsolni, ha kikapcsolod a telót. -
Dave1984
őstag
válasz retexis #14274 üzenetére
Nagyon könnyen karcolódik.Fémmel még nem érintkezett,mégis hajszálkarcokkal tele már a kijelző!Mondjuk engem nem zavar,mert nem dísznek vettem,és a fóliát nem szeretem a kijelzőn!Szóval,ha nem akarod,h.karcos legyen,feltétlen rakjál rá fóliát!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
dorkacica
csendes tag
Sziasztok! Jb szerintetek március végétől várható?
Dorka
-
rObika8802
aktív tag
amugy a vibert aki teheti tényleg ne frissítse nem indul el azóta..meg belassította a telót..most,hogy leszedtem gyorsabb lett..érdekes!
.-.-.-.-.-.-.
-
Newlachka
őstag
válasz rObika8802 #14289 üzenetére
tedd vissza a régi verziót
-
dorkacica
csendes tag
-
TomWexX
addikt
-
dorkacica
csendes tag
válasz rObika8802 #14294 üzenetére
köszi megvan és akkor már soha többé nem lehet frissíteni a vibert?
Dorka
-
Breki
veterán
Nálam simán megy az új viber igaz másik SONY-telefonon
semmi gond nincs vele.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
nintendojet
tag
Kijött egy myxperia nevű kiterjesztés a telefonhoz és működik!
http://www.xperiablog.net/2013/02/18/my-xperia-leaked-now-available-to-download-for-all/
Itt a leírás, nekem megy, tegnap feltettem rá az apk-t. (Visszanézttem most, de nem telejsen, ha lett volna már, akkor bocs. De plusz egy megerősítés, hogy megy P-vel is nem árthat ).
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok
Valaki tapasztalt már olyat hogy a marketből letöltött játékok(700-800 megásakra gondolok) telepítés után csak loading feliratig jutnak és csak azt írják folyamatosan? Illetve az alkalmazáskezelő pedig 30-40megának látja? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás