-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Tegnap írtam, hogy egy előretelepített appot fertőzöttnek lát az Eset. Úgy néz ki más már jelentette a Sonynak. Akit érdekel: [link]
PC-n lefuttatva: Android Flexion Kéretlen alkalmazás többszörös veszély
[ Szerkesztve ]
PS5
-
darvinya
titán
válasz rbalint88 #13698 üzenetére
eBay nincs akkor marad a parts4repair.
Itt azért előtte jó lenne közleményben összegyűjteni mi kell és egységesen megrendelni, mert akkor lehet a DHL posta jobb lenne mint a Szingapúr Posta.Mindekinek más kell így teloban is.
Most épp a P-hez készítek házilag dokkolót.
Az alkatrészek megvannak ami 7000Ft-ba jött ki.
Már csak az összerakás maradt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Előző kiegészítem annyival.
Hsz-t úgy írtam meg, hogy OTG kábel+König USB hub 4port-os amin egy HP 4Gb-os pendrive+FujitsuSiemens egér van rákötve.
Működik, csak egy furcsaság üti meg a szememet, mégpedig töltés jelez.
Pedig nincs még rákötve táp.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rbalint88
addikt
A motorolának nagyon bizonyítania kell még support terén, még másfél év után is fájó seb a Defy...
Egy RazrMAXX-ot élnék, ha 4"-os lenne vagy a 4,3"-on HD kijelzős.A másik bajom az Play az Appstoreral szemben. Droidon a drágább appoknál kijátsszák azt, hogy ne tudd több eszközön használni, iOS-nél meg max felárat fizettetnek, ha HD verziós kell iPadre. Ez egy sokezer Ft-os navigációnál mondjuk nem elhanyagolható szempont...
-
duronx
senior tag
válasz rbalint88 #13704 üzenetére
Sziasztok!
Az alarm clock xtreme free appot használom ébresztéshez, de amikor bekapcsolom a bőv.készenléti módot olyankor nem ébreszt csak ha feloldom a képernyőzárat vagy késve
Tudnátok ajánlani olyan ébresztő appot ami a bővített készenléti mód bekapcsolása esetén is pontosan ébreszt?"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
darvinya
titán
Most kipróblátam elbírja a billentyűzetet.
Hát ezt noname billentyűzet és az egeret egyűtt is kezeli rendesen.Lassan magamnak írogatok.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
duronx
senior tag
válasz razorka777 #13707 üzenetére
Igen tudom, viszont azt nem szeretem, mert nem lehet beállítani rajta hogy emelkedő hangerővel ébresszen.
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
shaggy
aktív tag
Lenne egy Xperia P eladó T-mobilos csak annyi a baj a tulaj szerint hogy le van tiltva szóval t-mobil hálózatban nem használható akkor gondolom.
És arra gondoltam ha megveszem és függetlenítem akkor telenor hálózatban tudom használni?
[ Szerkesztve ]
-
parentela
csendes tag
köszönöm szépen, így már megtaláltam a Totalban is!
-
dajkapeter
senior tag
válasz duronx #13705 üzenetére
NFC alarm clock! Van fizetős része is, de lelehet szedni "ingyen" is. Ezt csak azért nem szeretem, mert ha beállítom, hogy rezegjen is, akkor azt csak folyamatosan teszi, nem úgy mint a gyári mely ritmikus.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
darvinya
titán
válasz dajkapeter #13722 üzenetére
Ennek a König-nek van gyárilag külön táp csatlakozója és nem volt drágább sőt 1900Ft-os árral olcsónak számít.
-
Tomcsi33
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyek azok az alkalmazások, amelyeknek futni kell. Szerintem nagyon sok megy feleslegesen. Volt amit leállítottam, és a telcsi nem működött
Kiírta hogy "androidphone" alkalmazás leállt Utána újraindítás után egyfolytában rezgett és szólt a csengőhang, illetve a telcsin lávő értesítési led, kék szinben vibrált. Igaz, fent volt valami battery alkalmazás is, azt leszedtem azóta, és most jó. Alkalmazás csinálhat ilyen hibát ? -
törölt tag
Meg tudja valaki mondani hol tudom beállítani hogy a facebook értesítések megjelenjenek felül?
Mikor beállítottam az Xperia szinkronizálása facebook-al funkciót folyamatosan sikertelen kapcsolódást írt ki, így azt kikapcsoltam. -
Azir
csendes tag
Felettem a gépre a Pc companion és nem ismeri fel a telefont.Mtp device keres de nem talál.Már ezt is kitöröltem az eszközből,minden lehetséges dolgot amit találtam a fórumokon megtettem és még mindig nem működik.Lehet hogy a telefonon kell valamit még beállítani?Usb hibakeresés pipálva.
-
törölt tag
Az értesítés dolog megoldódott telefon újraindítással, ez már tárgytalan kérdés.
Viszont a "Facebook az Xperia telefonon" funkcióval még mindig nem megy a szinkronizálás.
Miért lehet ez? Egyáltalán mire jó ez a funkció? -
ballington
addikt
Felhívtam a májva szolgáltatót a SIM kártya csere miatt, a következő választ kaptam: ha náluk veszem a telefont, ingyen cserélik kártyát, ellenkező esetben 4500. Puff neki.
Mindegy, megrendeltem a készüléket, holnap meglesz valszeg, aztán be is megyek vele egy üzletbe cserélni.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
csacsi67
addikt
válasz ballington #13737 üzenetére
Vágd ki, vagy vágasd ki.
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Lerágott csont, de a túl sok infó összezavart.
Én csak rootolni szeretném a telót, azért, hogy törölni tudjak és több helyem legyen a telón. Semmi más hókuszpókusz....
Valaki ha megtenné, hogy a legjobb és legegyszerűbb rootolási módszert LINKekkel együtt leírná nekem?
Nagyon hálás lennék érte...
Ezer köszönet és hála érte!Gábor
-
darvinya
titán
Mi van? A telon mit keresel?
Meg van amit leírtam?
winXP SP2+Linken szereplő driver fenn van a gépen, és USB 2.0 port?
(#13737) ballington
De minek hívogatod?
Odamész és amit tanácsoltam cseréled ennyi, nem kell túl komplikálni.
Mert gondolom akit felhívtál annak biztos nem mondtad milyen idős a kártya és próblémás már, stb.[ Szerkesztve ]
-
perzeus
tag
Megnéztem, de az 1. hsz-ban alig van link, csak flasheld ezt meg azt...ok, köszi.....A többi 500 hozzászólás meg káosz...mindenki mást ír...ez nem jó, az nem jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kereső meg fos...beírom, hogy root és kijön tucatnyi találat a "rossz" szóra....ENNYI!!!!
És amúgy se beszólást kértem, ha azt kérek, neked szólok majd először.....[ Szerkesztve ]
Gábor
-
perzeus
tag
Van olyan progi, ami jelzi, hogy mit lehet és mit nem szabad törölni?
Gábor
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs