-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
csak így tudom, ide nem akarja feltölteni
nekem ez túl szabályos
megjegyzem, hivatalos rom van rajta nem piszkáltam bele (még)(#14103) dekrer : én már midnent próbáltam, éjszakára fennt hagyni, kidug bedug, újraindít ilyesmik... és nem láttam benne rendszert. Valamikor tölt valamikor nem... inkább nem szokott
Egy reset battery stat kéne CWM-böl dehát... szűz még a kicsike[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Ferenczi Áko
addikt
Hello! Az éppen futó alkalmazásokat megtalálod a beállítsok/alkalmazások/fut fül alatt, az adathasználatot pedig a beállítások/adathasználat menüpontnál. Én a Sygic navigációt ajánlanám neked. Offline, és frissítik folyamatosan! Üdv!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Mr.C
őstag
válasz darvinya #14105 üzenetére
kis piros háromszög: adatforgalom letiltva ha jól tudom (vagy a háttéradatok korlátozása)
igen gyári töltő és kábel (még a fólia sincs levéve)Igen én is a JB-re várnék már ,bár úgy néz ki kell rá egy root meg egy CWM (battery stat miatt), ugyanis a wifi jelszavakat ki szeretném másolni
(#14107) dekrer:sztem lenne... azért full gyári minden rajta...
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
tfalcon96
aktív tag
Szerintetek a Samsung Galaxy S Advance és Sony Xperia P közül melyik a jobb?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
darvinya
titán
Ott van erre a Bizt. mentés app.
Amit elkészít a belső tárolóra azt lemented gépre és kész.P-nél nem létszükség a root az adatok kimentésre.
Amúgy a WiFi jelszavakat külön file-ba menti és azt bármikor kimásolható.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Én nem nyúltam bele még a bootloader nyításba. De tegnap próbálgattam mit csinál ha boot képernyőnél folyamatosan nyomom a le fel hangerő gombot. Képzeljétek Csökkentet módba indítottam el az android rendszert, gyári cuccok voltak rajta.
Érdekességképpen osztottam meg ezt a kis infót
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
A Viberen, hol lehet kikapcsolni a hangot meg a rezgést? Sehol se találom... -
-
yodamester10
őstag
Üdv!Már rég jártam erre,van valami hír,hogy mikor jön a 4.2?
-
Deck
titán
-
Damage401
senior tag
válasz darvinya #14116 üzenetére
Ezt írtam annyi különbséggel,,hogy az xperia feliratnal, lefelé hangero akkor is ez van
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
rObika8802
aktív tag
Hmm más tapasztalt olyat,hogy nem akar elfordulni a képernyő? Hiába kapcsolom ki-be akármi..semmi forgás :/
.-.-.-.-.-.-.
-
d3kk
senior tag
válasz rObika8802 #14123 üzenetére
Ha jól emlékszem a teló szervíz menüjében van gyro calibrálásra lehetőség
más: Mostmár nekem is van bubim.. Ugye egy hét a T-s szervíz ideje? csak mert nem szeretnék tovább valami hulladék telóval mászkálni..
(#14125) dekrer: Köszi.. Így szerintem én is várok még vele.. . annyit még nem bírok ki nélküle
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz bluemirage #14083 üzenetére
Na az valóban durva látvány, mikor ilyeneket látok az utcán
jár nekik érte, meg -s[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
rObika8802
aktív tag
Tönkremehetett a Gyro-m?? :/ bát a gyronál mennek a számok a compassnál nem mutat semmit..
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz rObika8802 #14130 üzenetére
Próbálj meg egy hard resetet (kikapcs + hangerő fel), vagy egy restore-t. Lehet megoldja.
Más:
A héten elég furcsát művelt a P. Valamelyik nap felhívott barátnőm, de zenét hallgattam, plusz nem voltam olyan helyen, ahol fel tudtam volna venni egyből. Kihúztam a fülest (mikozben ment a zene), gondoltam visszahívom, de egyáltalán nem hallottam kicsörgő hangot, plusz azt sem, hogy beleszól. Gyorsban felhívtam a 1430-at, gondoltam ott hallom, ha kicsörög. Ott is rossz volt. Egyébként fülesben kicsörgött.
Sok sok újraindítás és hangerőszint ellenőrzés után megejtettem az első resetem.
Ezután működött. Furcsa. Főleg, hogy Defy-ről váltottam, ahol ez a jelenség szériahiba volt, amit a motorola modelljénél nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
rObika8802
aktív tag
válasz gyantaszuz #14131 üzenetére
Most csinaltam a kalibralas utan egy ujrainditast most meg jo ....de mikozbe mozgattam nem irt ki semmi szamot..mostmar igen.. Ezt nem ertem... :/
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz rObika8802 #14132 üzenetére
Akkor szerintem csinálj egy rendszervisszaállítást.
Egyébként gyári rom van a készüléken? -
rObika8802
aktív tag
-
darvinya
titán
válasz gyantaszuz #14131 üzenetére
Beragadt a headset lábak.
Egyszerűbb 2-3x ki/be dugni a headset-et és megjavul.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy Nokia N8-ról váltanék, de nem igazán tudok dönteni. A kiszemelt telók arc S, Xperia P, Xperia S. A P tetszene a legjobban az S kicsit húzós árban. Sok különbség van az arc S-hez képest? A kamerája mennyire jó? Mert az N8-ban azt szerettem, hogy jó felvételeket csinált mondjuk koncerten. Köszi előre is!
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Psychlo #14136 üzenetére
Arc S-t ne vegyél,mert bár jó és szép telefon,frissítések már nem nagyon jönnek hozzá! Én a helyedben S-et vennék,bár lesz aki itt nem ért velem egyet! Ha szereted a nagyobb kijelzőt és ha a 2x1 ghz és 16 gb belső memória nem elég (Xperia P) hanem 2x1,5 ghz és 32 gb belső memória kell(Xperia S) akkor az utóbbit vedd meg! A kamerája szerintem rendeben van mindkettőnek!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
szente
addikt
válasz Ferenczi Áko #14137 üzenetére
Engem az S-nél kiidegel, hogy nem az átlátszó sávot kell nyomni az érintő gomboknál, hanem felette.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Ferenczi Áko #14142 üzenetére
Igaz, ha nagyon süt a nap akkor jókat.
-
mobilefan
aktív tag
Hy all !
A napokban váltanék egy Sgs2-ről, xperia p-re.
Pont az aksi miatt...Most így jelen állapotban,jelenlegi legfrissebb rom-mal, mik az üzemidő tapasztalatok ?
Illetve ha küldenétek 1-2 fotót,hogy miket produkál azt megköszönném (mobilefan01@gmail.com)Esetleg valamilyen szériahiba?Vagy amit tudnom kéne róla ?
Pozitív-negatív-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín