- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Öcsémnek is lesz új telefonja, de lehet odaadom neki a P-t és veszek egy T-t. Szerintetek melyik jobb? Melyik legyen az enyém?
PS5
-
d3kk
senior tag
válasz perzeus #13744 üzenetére
Köszi a bókokat
Amúgy tessék a hatalamas több napos keresés után szerintem te is megtaláltad volna látom ügyes fiú voltál és végeztél vele
Remélem ezzel a leírással ami az 1. hsz.-ben volt található
ééés köszönjük PH! a 0. hsz-t!
Sokaknak spórolsz ezzel felesleges hsz-eket
[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
válasz darvinya #13741 üzenetére
Igaz nem mondtam, de gondolom tudta, milyen régóta vagyok előfizető.
Mindegy, kicserélik így ingyen, nem gáz.
Amúgy a T-mobile-nál is már ICS-el adják, igaz nem a legújabbal.
Ezt onnan tudom, hogy egy kolléga tegnap vette ugyanitt, erre direkt rákérdeztem nála.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
darvinya
titán
Hát én pont a O vásárlása előtt nyomkodtam egy T-t, de egyáltalán nem fogott meg.
Nekem nem jön be szélesebb telok, a kijelzője nagyon visszalépés a P-hez képest.
Annyival nem gyorsabb a proci, hogy érezhető különbség lenne.
P fém T totál plasztik, nincs HDMI így csak MHL van és akkor csak Bluetooth billentyűzet van.2Gb RAM lenne T-ben akkor már Oké lenne.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
tapasztalta már azt valaki amit én??
fel akarom oldani a képernyőt és lefagy a teló...csak a felold+hangerő gombbal kel életre...vmi megoldást esetleg tud vki?
ja még valami..ezt a buborékos dolgot orvosolja a T garanciába? ugyanis nekem is elkezdett már oldani a ragacs. :/
.-.-.-.-.-.-.
-
Thorax89
csendes tag
válasz rObika8802 #13757 üzenetére
Ezt a részletet egy e-mailból másolom amit Sony-tól kaptam, mondván rákérdeztem:
A levegőbuborék előfordul korlátozott számú Xperia P-nél, ha ez az eset áll fent azt a szerviz garanciában kezeli.Szóval nyugodtan tessék vinni és gyorsabb, ha egyből szervizbe adod be. Kell hozzá: a vásárláskor kapott számla, amelynek tartalmaznia kell a telefon típusát, IMEI számot, széria számot, és a vásárlás idejét. Továbbá a szabályosan kitöltött garanciajegy.
Holnap viszem én is.
Remélem segíthettemU.i.: Szolgálatóst is lehet egyből vinni szervizbe, enyém is Telenoros, de ugyanoda kerül végül, csak kell hozzá minden, amit a szolgáltató adott(papírok)
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
sziasztok
fontolgatom h kipróbálom az xperia gx launcer-t és véleményt szeretnék kérni róla h mennyire ajánljátok stb.
köszi -
darvinya
titán
PC Companion kapcsold ki a rendszerrel együtt induljon.
Restart gép.DirectX legyen fenn a gépen!
Összefoglaló leírásnál MTP hiba rész 4-es pontot megcsinálni.(alap helyzet lesz és kapcsold ki, hogy ne telepítse a PCC.)
Ha már 1-3-ig pont meg van.Ekkor rádugni a telot a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Xperia P Zenelejátszás 80óra míg T-n 16 óra. Ez valóban így van? Elég nagy különbség.. P hozza a 80órát valakinél Zenelejátszásba?
PS5
-
sagger
csendes tag
Sziasztok! Pár hete megvan a készülék és nem volt semmi gond vele, most valamit nyomkodtam a beállításoknál (kisegítő lehetőségeknél valami képernyő felfedezése vagy mi, ami elvileg kimondja hangosan azt a menüt amin az ujjunk éppen van) és azóta mindenre kétszer kell kattintanom, hogy bejöjjön, legyen akár egy alkalmazás vagy a pin kódnál a számok, ráadásul nem tudom görgetni a képernyőt, tehát amikor ki akartam kapcsolni ezt a funkciót, beléptem a beállításokba, de nem tudom legörgetni a képernyőt a legaljára, a kisegítő lehetőségekhez, volt már újraindítva is a telefon többször, valakinek nincs valami ötlete? Azt hittem falhoz vágom a telefont, mindjárt mennék melóba és kellene :S Előre is kösz.
Xperia P black, Xperia Z3 Compact white - a mérgesgomba ehető! egyszer....
-
darvinya
titán
válasz sagger #13766 üzenetére
Én is kipróbáltam, de tudtam görgetni.
Amúgy hagyd rajta a képernyőn az ujjad, mikor kimondta hol vagy.(ne enged fel az ujjad!)
Akkor húzd lefelé az ujjad.(#13765) dekrer
Lazám 1 óra zene 1-2%-ot evet ezt visszaosztva kijön.
De idézem magam a T-s élményemről:
Hát én pont a P vásárlása előtt nyomkodtam egy T-t, de egyáltalán nem fogott meg.Nekem nem jön be szélesebb telok, a kijelzője nagyon visszalépés a P-hez képest.
Annyival nem gyorsabb a proci, hogy érezhető különbség lenne.
P fém T totál plasztik, nincs HDMI így csak MHL van és akkor csak Bluetooth billentyűzet van.2Gb RAM lenne T-ben akkor már Oké lenne.
[ Szerkesztve ]
-
sagger
csendes tag
válasz darvinya #13767 üzenetére
áh, ezer kösz, kicsit körülményesen de tudtam görgetni, kétszer kellett rákattintani a képernyőre és másodjára rajta hagyni az ujjamat egy darabig ahogy mondtad, már majdnem komoly sérüléseket okoztam szegény telefonnak (pedig szeretem ), sajnos nehezen viselem ha a technika nem úgy működik ahogy szeretném mégegyszer köszi
Xperia P black, Xperia Z3 Compact white - a mérgesgomba ehető! egyszer....
-
darvinya
titán
Ebből egy teljes gép újrahúzás lesz.
PCC telepítés első indításkor(nincs rajta a telo a gépen) ír valami mtp driver telepítésről azt én kihagytam.
Van a gépeden Nero vagy ilyesmi?
Írd már milyen típusú a géped.
(#13770) dekrer
Nem érdekel a T, mert amit nyújt a P annak a jó részét nem tudja.
És ez a különálló HDMI, nem kell szórakozni a Bluetooth-os cuccokkal.
Kijelzője és a burkolat fogásta nagyon gyengusz a T-nek.V jobban mozgatja a fantáziám, de ott is az a fránya HDMI hiánya.
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem a telefont, egy Xperia U-t váltott le nálam. Minden rendben vele. A hozzászólásom célja annyi lenne, hogy megkérdezzem, hogy tud-e a topiclakók közül valaki olyan szilikon tokot (lehetőleg feketét), ami az átlagosnál vékonyabb kialakítású, és minden gomb, stb. könnyen megnyomható a készüléken a tok használatakor? Eddig én csak olyanokat láttam, ami elég vastag volt, adott esetben a benyúló kerete miatt nehéz volt a képernyő szélén lévő bill. gombokkal az írás, illetve a bekapcs gomb, stb. használata.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
De ha egyszer elindítja a driver keresét a telo rádugásakor(ne legyen elindítva PCC!).
Akkor sem találja meg a driver-t amit a leírásban szerepel és telepíteni kell?(ehhez fontos, hogy a gépen kerese és ne sz interneten, mert az ott nincs)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BORNIKA77
csendes tag
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz BORNIKA77 #13779 üzenetére
Miért ne menne a hivatalos szolgáltatónál való hálózati feloldás.
Bootloader-t viszont nem tudsz nyitni.
Kettő nem ugyanaz.
(#13778) Azir
Egy biztos, hogy másik gépen megy a P csatlakoztatás.
Egy rendszer újrahúzás 1 próbát megér.
De ilyen módon legyen feltelepítve:
1. winXP indító lemezről mély formázás a kívánt helyere.
2. telepítés elindítása
3. winXP rendszer feláll és csak SP2 telepítése
4. egyéb eszközök driver-i telepítése(videokártya, hangkártya, directX stb.)
5. PCC telepítése és beállítani, hogy ne induljon el gép indításkor
6. MTP driver telepítése(a linken szereplő)
7. PCC indítása ha mtp mód-ot leakarja tölteni azt kihagyni.
8. Restart gép
9. telo csatlakoztatása
10. driver keresése a gépenkész
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz BORNIKA77 #13782 üzenetére
Te hálózat függelnítést akarsz amit az a szolgáltató oldja fel amelyik szolgáltatótól vetted és függ a készüléked.
Ezt pénzért feloldja.
De hangsúlyozom, hogy a bootloader zárva marad.
Az két különböző dolog nem függ össze.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BORNIKA77
csendes tag
nem is lehet bootloadert nyitni vagy másképp ..............?
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
ilyen tokot rendeltem 1600 ft-ért Honkongból. Magyarországon kis túlzással csak a posta lenne annyi
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
BORNIKA77
csendes tag
szóval van mód függetleníteni nem szolgáltató álltal????
-
dajkapeter
senior tag
Most vagy védeni szeretnéd a telefont, vagy használni. Akár milyen tokot veszel rá, az nagyobb lesz és/vagy nehezebben kezelhető lesz tőle a készülék. Én javaslom a TPU gél tokot, személy szerint a T-rex gsm-ből vettem Debrecenben.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
roland091
senior tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne h ha rootolom a telom akkor a garancia az ugrik ?(már nagyon sok féle képen olvastam kb oldalanként másképp irják)
a másik pedig meg h ha rootolom és a flashnél wipe-olok akkor minden adatom törlődik? -
perzeus
tag
Sziasztok!
Alienware 1.5 van a telón. Felmásoltam a zenéket, de a walkman nem látja azokat...Ötlet?
Köszönöm
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Milyen házat vegyek?
- Android szakmai topik
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest