-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
Root jogosultság sincs már...
SuS-el próbáltam visszarakni a gyári ROM-ot, de már az is a .75-t rakta fel...
Mitévő legyek?
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
kuk@c
tag
Megoldódott... Visszaolvasni, nem lustulni...
VANESSZA1 leirása alapján hibátlanul működik...
@
Alienware 1.3"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
calamites
őstag
válasz werszomjas #13100 üzenetére
Mikor eldőlt, hogy lesz új telóm körülnéztem a neten, kiválasztottam tudás, és képek alapján néhányat, majd elmentem, és megtapogattam őket. Na ekkor esett ki a samsung. Nekem semmi bajom nincs velük, de ha egymás mellé teszel egy sonyt, és egy "szappantartót" legyen az bármilyen, a tapintásbeli érzetkülönbség döbbenetes.
-
m.zso
aktív tag
Hy mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Hogy tudom a 0.facebook.com -ot megcsinálni úgy, h ne szívja le a kártyámat a gyári böngésző.
Eddig amit megcsináltam: Rootolt telón feltelepítve a droidwall amit a googleplay-ról szedtem le, az csak a gyáriböngészőnek adtam 3g-t. Gyári böngészőből a képek megjelenítését letiltottam. Megpróbáltam wifivel a 3g próba előtt. Csak a szövegek jelennek meg.Kipróbáltam 3G-vel is, de kis idő után megnéztem az egyenelet 26 ft-ot levett.
Mit kell még tegyek annak érdekében, h semmi más ne használja a 3g-t ?
Mindennemű segítséget elfogadok. Köszönöm előre is.Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
Deck
titán
.75ös fw van fenn. A fényképek kicsit sötétet sikerülnek szerintem. Ez az a kamera bug ami jelen van? De az új fw-be már javítva van azt hittem.
PS5
-
direkt-x
tag
Sziasztok!
Már több mint egy heten vagyok büszke P tulaj, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az aksi tényleg lehetne jobb, de ne legyünk telhetetlenek.
Mondjuk én egész nap nyúzom zene, játék, 3g, böngészés, meg minden.
Sony RAY-ről váltottam, és kicsit féltem a nagyobb kijelzőtől, de a 4" még egyáltalán nem zavaró.
Sebességben jóval gyorsabb a raytől.Lenne 2 kérdésem.
Szeretnék venni hozzá tokot.
Mi a véleményetek róla?
Valaki nem használ véletlenül ilyet, esetleg tudnátok róla adni egy képet, hogy néz ki szemből a telón?
Arra lennék kíváncsi, hogy a kijelző peremét is védi, vagy csak az oldalát?A másik az lenne, hogy a ray-hez volt egy program, amivel be lehetett állítani, hogy az állapot jelző led, pl zenénél villogjon üzemre, vagy ilyesmi.
Nem tudjátok véletlenül mi volt a neve? -
Deck
titán
PS5
-
őstag
Próbálta már valaki P-n?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
dajkapeter
senior tag
-
roland091
senior tag
sziasztok
közeljövőbe telefon vásárlást tervezek és kettő közt billegek ebben szeretném a javaslatotokat kérni
xperia p vagy htc desire X ? tudom h a p valamivel erősebb hardver viszont de azért mégis kellene valamiféle megerősítés -
@ngryb1rd
csendes tag
Hívás közben nem hallom a vonal másik végén levő hangot, a fülemnél lévő mikrofonnal, de kihangosítva minden megy rendesen.
Másik problémám az hogy megakartam nézni a youtubeon egy videót, viszont nem volt hangja.
Kipróbáltam a Walkman lejátszóban, ott se adott ki semilyen hangot.
Kimentem a kezdőoldalra, állítgattam a bejövő hívás hangerejét, itt már pittyogott.
Tudtok mondani valami gyógyírt ezekre?
Ha esetleg szervizelni akkor hol tudom megtenni Debrecenben?Google Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
őstag
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Valamiben nem értem a készüléket. Már második napja a kijelző 62-65 %-on teljesít amit szinte ilyenkor hétvégén nem is használom. Akkor hogy tud ilyen magas értékekkel menni ? És szépen meríti az aksit. Energiagazdálkodás - akkumulátor- képernyő 62-65%
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
darvinya
titán
válasz kengyel #13123 üzenetére
Valamilyen app feléleszti frissítés céljából.
Más:
Nem tudja valaki, hogy mi volt tegnap egész nap, mert mindig 503-as hiba fogadott PH lapcsaládnál.
(#13125) kengyel
De igen.
Itt tedd fel ezt a kérdést, mert gyorsabban kapsz monitorozó app nevet.[link][ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz razorka777 #13128 üzenetére
nem bírták a kínai floodot
-
PHARD
tag
Ha a hivásnaplot törlöm,nem tudom valahonnan előszedni a számokat?
P30 pro-Mate10 lite-Lg g2-Xperia P-Xperia x10
-
kuk@c
tag
válasz VANESSZA1 #13110 üzenetére
Akku használatról még nem tudok mit írni, kell pár nap mire látok különbséget, ha van...
Fényképezőt, videókészítést még próbálgatom, úgy vettem észre mintha picivel szebb képeket készítene...
A rendszer viszont sokkal pörgősebb... És végre valahára ha beállítom a kapcsolatoknál hogy miként rendezze őket /utónév - vezetéknév/ akkor azt meg is jegyzi...
HDMI kimenet amit még ki akarok próbálni hogy ennél a ROM-nál is újra kell-e indítsam a telót miután egyszer már használva volt a kimenet...
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
őstag
válasz roland091 #13117 üzenetére
Ne hallgass senkire! Vedd mindkettőt kézbe, nyomkodd és szerintem tutira eldől az, hogy érzetre nem egy kategóriáról beszélünk. Az igaz, hogy amíg a táblázatok szintjén hasonlítjuk össze őket, addig mondhatni hasonlók. A Desire X fórumban megmondják, hogy hol találsz kiállított nyomkodható példányt... és még aznap keress egy Xperia P-t nyomkodni. Ezt a kört tedd meg, mert nem kevés pénzről van szó és ne téríts el magad csak a fórumok alapján.
Én nem bántam meg, hogy P-t vettem. Az akksitól féltem, emiatt 3 hónapot csúszott a vásárlás. De aztán egy fórumtárs csinált egy un. 'retró telefon tesztet'. És mivel én is csak' telefonálásra használom (kevés Opera Mini..), úgy megvan simán a 2 nap... de valójában 3-4 nap között vagyok. Így aztán az egyetlen gyengének gondolt pontja is TUTI JÓ!! Nálam!Meliora sunt bono inimica
-
Dzsuditt
tag
válasz darvinya #13124 üzenetére
"Csapataink (programozóink, rendszergazdáink) hónapok óta békeharcban állnak egy összetett problémával, mely a Prohardver lapcsaládot kiszolgáló rendszerben van. Az elején ebből keveset vehettetek észre, azonban az utóbbi hónapban és főleg hetekben már vagy komolyabb üzemkimaradások is voltak, vagy csak használhatatlanságig lassultunk.
A probléma egyrészt szoftveres eredetű (a terheléssel összefüggésben), és itt végre sikerült az utóbbi pár napban eredményeket elérnünk az adatbázis indexek jobb clusterelésével, valamint az apache optimalizálásával. Reméljük, hogy ezt a javulást ti is észrevettétek, illetve, hogy tartós marad!
Bár nem akut gond, de a hardveres oldalon is vannak problémák, ugyanis processzorban kicsit gyenge már az adatbázisszerverünk (négy dual-core Opteron), így hardveres upgrade is várható.
Most (így vasárnap este) épp ott tartunk, hogy a mostani K8-asok helyett K10-es hatmagos Opteronokat is meg fogunk tudni etetni az alaplappal, így az upgrade gyorsabb, egyszerűbb és sokkal olcsóbb lehet. Ez azért sem hátrány, mert a szerverben 64 GB memória van, amit nem szívesen kukáznánk.
Visszamászunk, dolgozunk, szorítsatok! "Más: Az Alienware-s rom-nak is be kell állnia? Tegnap raktam fel, de azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan merül. Éjszaka kb. 45%-kal raktam le magam mellé, reggelre meg azt veszem észre, hogy ki van kapcsolva, úgy lemerült. Legalábbis gyári rom-nál ilyen még nem volt.
-
Dzsuditt
tag
válasz csacsi67 #13138 üzenetére
Hát valószínű igen, VANESSZA1 leírása alapján csináltam mindent.
Vagy kellett még volna valamit csinálni? -
DaDa
senior tag
Most ezt az új firmware (6.1.1.B.1.89)-t csak flashtool-al lehet rádobni vagy előbb-utóbb megjelenik OTA-n vagy SUS-on is? Vagy baromságot kérdezek?
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
őstag
válasz Dzsuditt #13139 üzenetére
Nagy a gyanúm, hogy mindegyik ROM alapból sokat kiszed az aksi kapacitásából, és valószínűleg ennek az oka a háttérben szabadon futó folyamatok az igazi felelősei.
A friss ROM telepítés utáni akkumulátor merülésről nincs tapasztalatom, mert a gyári rendszert is szépen beállítottam az első pillanattól kezdve a Llama szoftverével, és ahogy az új ROM-ot feltettem ismételten belőttem (mentésből visszaállítottam ) a Llama-t .
A telefon így használattal elmegy 3-4-5 napot.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Dzsuditt
tag
válasz VANESSZA1 #13141 üzenetére
A Home gomb hosszan nyomásával mindent kilövök, ami ott fut, az alkalmazások menüben is próbálok leállítgatni appokat. Lehet az is volt a baj, hogy nem raktam repülőbe, de vártam egy fontos hívást. :/
Tudnál kicsit mesélni a Llama-ról? Olvastam, hogy lokációnak megfelelően szabja testre a telefon beállításait, csak az angol nem az erősségem, így a menüben tuti elvesznék. :/
Másik kérdés: azt esetleg nem lehet megváltoztatni, hogy mikor hosszan nyomjuk a home gombot, ne kéken virítson a háttér? (Alienware rom)
-
m.zso
aktív tag
Hy mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Hogy tudom a 0.facebook.com -ot megcsinálni úgy, h ne szívja le az egyenlegemet a gyári böngésző.
Eddig amit megcsináltam: Rootolt telón feltelepítve a droidwall amit a googleplay-ról szedtem le, az csak a gyáriböngészőnek adtam 3g-t. Gyári böngészőből a képek megjelenítését letiltottam. Megpróbáltam wifivel a 3g próba előtt. Csak a szövegek jelennek meg.Kipróbáltam 3G-vel is, de kis idő után megnéztem az egyenelet 26 ft-ot levett.
Mit kell még tegyek annak érdekében, h semmi más ne használja a 3g-t ?
Mindennemű segítséget elfogadok. Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
-
őstag
válasz Dzsuditt #13143 üzenetére
Nem szoktam egyik ROM-nál se azzal foglalkozni,amit itt többen írtak,hogy lekapcsolgatni a folyamatokat. Csinálja meg a Llama,hisz ez a dolga.
Tud magyarul, és ért is,nem utolsósorban elég jó humora is van
Ezzel a programmal betudod állítani,hogy hol milyen fényerőt,csengőhangot..stb. használjon, és miket ne.
Szintén beállíthatod,hogy éjszaka legyen repülő módban (én éjszaka nem várok hívást, aludni szoktam) ha például otthon tartózkodsz, de ha úton akkor ne lépjen át ebbe a módba.
Reggel ébredjen veled együtt.., és a munkahelyeden milyen háttér, hangerő,csengőhang legyen, és mi ne fusson.
Sokkal, de sokkal jobban testre tudod szabni a készüléked aksiját vele,minthogy ki-be kapcsolgatsz, és állítgatsz háttérben futó folyamatokat.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
kengyel
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest