- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Rakta már fel valaki?
Miben változott ?Most elégg jol felturboztuk az Alienware1,4-et szép ikonkészletet kapott, nem tudom miben nyújtana újjat az 1.5 ?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Breki
veterán
köszönöm
hát úgy gondoltam, hogy a viber csak kis netes forgalmat generál és 500 mega használható egy hónapban
De akkor lehet nem jól tudtam.
darvinya: Én is ezt mondtam neki, hogy keresni kéne ingyen wifit
most pontosan akkor hogy van ez miért drága?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
eami
veterán
válasz razorka777 #13634 üzenetére
én alányomtam egy kis papírt és azóta stabilan áll, nem is recseg.
(#13657) szente: én az aszonnyal ingyen beszélek és amúgy arra gondoltam, hogy van más alternativa is, pls ott van nativan a google talk. (de ezt már kitárgyaltuk korábban)
(#13656) Breki: melyik szolgáltatótól és milyen netes roaming előfizetése van?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Google Talk nálam óránként 15-20mb között visz mobilneten. Amúgy nekem is Mozaik S díjcsomagom van de kértem még hozzá +1GB-ot havi +1000Ft-ért. Szerintem nem sok és így 1,5GB adatforgalmam van havonta, és bármikor lemondhatom a havi +1GB-ot.
De ott a családbarát kedvezmény is ami nagyon jó. 1100ft / hívószám és 100óra beszélgetés bármikor.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
/system/etc/product/applications/magicbox.apk
Amúgy az applications és a costumizations/applications mappákat mindig törlöm csak a gyári szar programok. De most elfelejtettem és jelzett rá az Eset.
PS5
-
fatso
csendes tag
Két wipe szerintem is elég. Én egyébként stock .54-re raktam fel az AW 1.4b-t. Teljesen jól működött, csak nem tetszett. + nem tetszett, hogy hasonló használat mellett sokkal több memóriát fogyaszt. Jelly cream 2.1 ugyanez, pedig azt a .75-re raktam. Az akku idejük hasonló. Nekem az is túl csicsás. Úgyhogy most visszaállítottam a jó kis .54-et. Elvagyok vele JB-ig.
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson P1i - Sony Ericsson Xperia X10 mini - Sony Xperia P - Motorola Xoom 4.2.2
-
Deck
titán
Holnap viszem szervízbe a telefonom buborék miatt. Mire számíthatok? Mit mondanak? Mit tudnak csinálni vele? Javítják vagy új készülék? Volt aki emiatt vitte már be? Mire szàmíthatok?
PS5
-
Norbi0517
csendes tag
Sziasztok! A barátnőm kb 1 hete vett egy ilyen készüléket, független, gyári rom van még rajta. A telefon jelzett hogy új frissítés érhető el, fejből nem tudom a verziószámot de 2 napja van rajta. A probléma az, hogy a gyári képnézegetővel nem nyitja meg a képeket, be sem lép, visszadob a főképernyőre. Nálatok is megjelent ez a hiba a frissítéssel? Mit lehetne vele csinálni?
-
ballington
addikt
Hy!
Még normál méretű SIM kártyám van a májva színű szolgáltatónál.
Ha veszek egy P-t nem szolgáltatótól, hanem mástól, függetlenül, akkor hogyan tudom a SIM-et használni?
A szolgáltatónál kell kérni mikroSIM-et?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
tommjee
senior tag
válasz ballington #13678 üzenetére
Ha úgy fajta kis chip-es a simed akkor mobilshopba is kivágják kb 500Ft-ért de ha régi fajta akkor venned kell új simet
-
tommjee
senior tag
válasz ballington #13680 üzenetére
Akkor új sim kártya kell majd szerintem énis ilyen gondban voltam és szerettem volna hogy megmaradjon a számom de kb 5000Ft lett volna ott a szolgáltatónál
Végül az lett hogy mobilshopba 2500Ft-ért vettem egy új fajta simkártyát amiből ha jóltudom (1500Ft lebeszélhető) kivágattam hogy legyen belőle microsim és azóta is ezt használom
@(#13681) calamites
Rendben
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Szolgáltató 2 évente ingyen cserélik a SIM kártyát és már csak olyan van a hivatalos Tré-nél amiből kitörhető a microSIM.
De ha 2 évnél fiatalabb akkor hivatkozni kell a hálózat eldobásról, SIM hiba telon kiírva, stb. vagy ha olyan az eladó egyszerűbb megmomdani neki mi a probléma.
(#13682) tommjee
Téged jól átvertek.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csacsi67
addikt
T-pontba menj.
-
tommjee
senior tag
válasz calamites #13681 üzenetére
Problémám megoldva ezzel Camera app from Xperia GX
pozitívum
A képeket jóval gyorsabb elkészíti
Gyorsabban a témafelismerés[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Nincs rá valami mód, hogy a belső appoknak szànt 2GB-ot mondjuk bővitsük 3GB-ra és akkor 1GB-al kevesebb lenne a másik. Csupán érdekességként kérdem mert a belső 2GB-ból alig 300-400mb hasznàlt nálam pedig minden fenn van ami kell.
PS5
-
kovy79
őstag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy 14-15% töltöttség esetén a telefon egyik pillanatról a másikra lemerül/kikapcsol (pár másodperc alatt megy le 0-ra a töltöttség)?
Vissza tudom a telefont kapcsolni, a töltöttség újra 10-15% és kevés használattal még elketyeg 1-2-3 órát.
Az elmúlt pár hétben csinálja ezt és már kezd idegesítő lenni?Mod: bocsi, ha már volt róla szó, de ötletem sincs, hogy keressek rá.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
parentela
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten egy bitang jó vétel során tettem szert erre a kis mütyürre.
A kérdésem az lenne, hogy hogy tudom megcsinálni, hogy a total commander meghajtóként lássa? Régóta olvaslak titeket, és próbáltam a media pluginnel amit több alkalommal linkeltetek, de azzal sem jó, és csak a saját gépen látszik. A tömörített plugint megnyitottam a total commanderben és az automatikusan észlelte, hogy egy hozzátartozó plugin, majd telepítésre került. Lehet, hogy rosszul települt?Másik problem, hogy Astroval raktam a telo egyik könyvtárából a másikba képeket és azokat már a saját gépen sem találom. Erre valami megoldás?
Előre is köszi a segítséget.
-
ballington
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz darvinya #13635 üzenetére
Az eBayen az olcsó hátlap megszűnt, nem lehet már venni sajnos. Figyeljétek az eBayt, ha lesz valami emberi árú megoldás, akkor sikítsatok privátban és megrendelem.
A felső kupakot nem tudom hogyan lehet máshogy leszedni, mert az elég bikán oda van rögzítve, de felfele kell tolni a leszedéshez, csak ez nem olyan egyszerű, mert eléggé ragaszkodó típus. Nekem onnan kezdve, hogy egyszer leszedtem, azután ki tudott ugrani az éle, ami a telefon felső síkjában volt.Tegnap óta nincs P-m Legközelebb akkor fogok droidos telefont venni, ha tudnak egy olyan masszív telefont gyártani, mint az iPhone 4S-em. Szerencsére sikerült megtalálnom a szépet és jót a droidban, WP8-ban és iOS-ben is, így már tényleg csak a hardveres elvárásoknak kell megfelelnie az új készüléknek, sajnos ehhez droid alatt erősebb hardver szükséges az akadásmentes működéshez, cserébe szabadabb, de az most annira nem hiányzik, eddig se romoltam, rootoltam már egy ideje. Ilyen árkategóriában már elvárom, hogy hekkelés nélkül működjön jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs