- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ézsaiás
tag
válasz
nincskedvem #12123 üzenetére
Nekem az elozo telefonom Samsung volt. Ott is ugy moddolhattam ODIN-nal ahogy akartam. CWM, custom rom, kernel... usw. Semmi koze nem volt, hogy fuggo vagy sem. Itt ez nagy pofon. De szerencsere nekem fuggetlen, igy nem gond. Erdekes, hogy itt igy van megoldva. A miertjet nem tudom, ennyire nem ertek hozza.
De az biztos, hogy ennyit a nyiltsagrol. Droidnak pont ez lenne a lenyege. Bar, hiaba nyitott a BL-em, minden kernel, minden ROM altalaban Testing vagy Beta. Stable-t nem nagyon lattam, vagy ami az is... gagyi valamilyen szinten. Sajnos, a Samsung telefonjai valahogy ebben gazdagabbak, marmint custom-sagban. Bar, azokat gondolom tobben is hasznalhatjak. Ez a CM11 ami ugymond nekem bejon, korrekt. De ebbe is van bug. Csak azt nem ertem, hogy ha mar ennyire zart a Sony... akkor legalabb Update-et biztosithatna jobban, legalabb a bug-okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest