- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
dokee78 #10467 üzenetére
Még egyszer mondom, hogy hülyeség amit írsz! Sose trollkodtam. Én csak összefoglaltam a fórumot. Másról se szól, csak a hibákról. Én csak egy dolgot írtam be hibának, de azt fényképekkel alá is támasztottam!
TI VAGYTOK A TROLLOK!Ti írjátok ezeket a baromságokat. Egy Sony nem lehet ennyire szar! Ki itt a troll?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #10225 üzenetére
Nem emlékszem, hogy azzal is lett volna a szenzor bug.
Ha tényleg így van, akkor még várok egy pár hetet, hátha jön frissítés. Ha nem, akkor marad a rot, javítás, majd az unrot.Egyik fórumtársunk felajánlotta a segítségét, hogy majd leírja a folyamatot. Ilyet még nem csináltam. -
GEPESZ66
veterán
-
steveboy86
tag
válasz
dokee78 #10110 üzenetére
Meglátjuk, remélem igazad lesz! (abban a topikban írták...) Nem várok el csúcsminőséget, mert ez nem egy fényképező, meg nyilván én sem vagyok egy fotó művész, de azért az utóbbi időben nem nagyon sikerült éles képet csinálnom, pedig tényleg próbálkoztam, de gondolom ezt nem kell magyarázni... Minden esetre kíváncsi vagyok, mert árkategóriában kb. hasonló a két telefon. Holnap kiderül.
-
ataman
aktív tag
válasz
dokee78 #10062 üzenetére
Ha jól emlékszem most is az elejétől olvastad a topicot, és a megjelenés után jópár héttel-hónappal döntötted csak "L" a vásárlást. Én bíz' belecsaptam a lecsóba, hónapokkal korábban az Xperia L bekerült a leendő mobiljaim excel-táblájába, aztán a forgalmazás második hetén kapva-kaptam magam egy T-Mobile-os akción.
-
stojesz
tag
válasz
dokee78 #10062 üzenetére
Én meg legközelebb kukába dobom a hiúságomat, mielőtt bármilyen többtízezres kütyüt veszek (legyen az telefon, kerékpáralkatrész vagy bármi). Valójában semmi szükségem az Xperia L-re, mert a Defy a WajkIUI ROM-mal tökéletesen megfelelne most is mindenre, amire ezt használom
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #10044 üzenetére
Lehet,hogy nem voltam egyértelmű.Az enyém1272-3609.4.Tehàt honnan tölthető le az ennek megfelelő T-s rom?Flashtool esetèn kell-e valami drivert telepíteni a PC-re?Elnézést,ha olyat kérdezek,ami sokatoknak evidens!Samunál számomra a ROM csere egyértelműbb volt.Céges telefonnak ezt kaptam.Választhattam volna az M-et is,sajnos nem azt választottam.Mintha annál kevesebb szoftos probléma lenne,s jön rá a 4.3.Használni szeretném,nagyobb bugok nélkül,de ez az L-nél egyenlőre álom.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
dokee78 #9924 üzenetére
Az exmor rs ezekben a telefonokban parasztvakítás.
Lehet,hogy profi cuccokban jó,ezt nem volt alkalmam tesztelni,de már a Ray-nél is látszott,hogy konkrétan semmit nem hoz az állítólagos exmor technológia.
A kamera meg szimplán konstrukciós hiba lesz az L-nél.
Én se értem,hogy a Sony ilyet hogy adhat ki a kezéből.
Illetve értem, pont leszrják, occsóvót biztos
Sajnos a márkanevek mögött ma már semmi sincs.
Nekem ne mondja senki,hogy ezt a saját minőség ellenőreik nem vették észre az első 100 példány után.
Azt mondom mai árán 50 körül megéri annak,akinek nem fontos a fotózás, de olvastam,hogy volt,aki 100fölött adott érte,mikor megjelent.
Hát a guta megütne,ha kiadnék 100at és ilyen képeket kapnék cserébe. -
Tidzsimon
őstag
válasz
dokee78 #9909 üzenetére
Mint a többi, ez is xperia alapú. Bravia 1-2. Miui launcher, témák stb. Még nagyon szoknom kell.
Kazy76 nálam is csoda, hogy mûködik. Az első elindulás után,volt valami "android frissítése", ami általában azzal jár , hogy visszatér az alap rom. Aztán a system .ui leállás stb. Ennek ellenére most megy.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #9789 üzenetére
Ha én is olvasok egy olyan kérdést,ami számomra egyértelmű,arra válaszolok legjobb tudásom szerint.Nem gondoltam volna,hogy ha hivatalos T-s ROM-ot rakok fel,akkor is kell a root,s az SI-számmal kell bajlódni.Azt tényleg nem tudom,hogy a T-pontban visszatudják-e rakni a korábbo ROM-ot,vagy csak a központi szervíz tudja.Tegnap este a Pcc-vel csináltam meg a 1.14-es ROM újratelepítését,előtte-utánna gyári visszaállítás volt.Azóta több hívás fogadás-kezdeményezés volt,headset-el is,de eddig nem jött elő a proximity bug.Ha majd előjön,akkor nem fogom érteni,hogy eddig miért mem volt,s akkor mi váltja ki.De majd hétfőn kiderül,akkor fogok rentgeteget te lefonálni.
-
Peti1117
csendes tag
válasz
dokee78 #9787 üzenetére
Figyelj dokee értem én, hogy te értesz ezekhez ez mind szép és jó, de ha számodra valami hülye kérdés akkor arra inkább ne is válaszolj, mert tudod nem mindenki ért hozzá és nem ártana ezt is tiszteletbe tartani és ahhoz méltóan válaszolni. Ez az én véleményem, ha segítek akkor azt már alázattal tegyem és tartsam tiszteletbe azt aki épp segítségre szorul. Semmi közöm ehhez, de rossz nézni amikor valaki mások segítségét kéri és ilyen flegma válaszokat kap. Ez csak egy vélemény volt és nem is szeretnék ezzel kapcsolatosan többet mondani.
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #9774 üzenetére
Közben megnéztem a screenshotokat és azt kell mondjam tetszik.
Gondolom ilyen lesz a ROM?
Bár a navisáv maradhatna gyári is. -
-
Siriusb
veterán
válasz
dokee78 #9476 üzenetére
Korábban is gondolkoztam rajta, most megint felmerült, hogy én is visszamegyek a 0.26-osra, apró de bosszantó problémák miatt. Pl. automatizálva van, hogy mikor kapcsolja ki/be wifit, hangerőt stb., de néha nem teszi meg. Pedig próbáltam az Intelligens csatlakozást és az e-robotot is.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dokee78 #9472 üzenetére
A vaku késés javítása miatt.
Az ACE2-nél is sokan panaszkodtak az új romra, de nekem szervízben rakták fel a 3 fájlosat, s semmi problémám nem volt, szuperül működik még most ia a JB, a feleségem használja a telót.
Érdekes, hogy valakinél van probléma, másnál pedig semmi gond! -
zodes
aktív tag
válasz
dokee78 #9307 üzenetére
3 dolog.
Ad1., PC Compalionnal frissítettem a szoftvert és azóta olyan hibák jöttek elő, amik előtte nem voltak:
Konkrétan: Nem csörgött a telefon illetve, hol csörgött, hol pedig rezgett. (mindig csörgésen volt és volt, hogy a 2 hívás között 20 mp telt el!)
Az utóbbi időbe magától ki is kapcsolt! Az akkumulátor sosem volt 50% alatt!
Ad2., Itt is és egy-két ismerősöm is azt mondja a frissítést inkább tiszta telefonon ajánlott véghezvinni.
Factory reset-SUS
Ad3., (erről abszolút a Sony tehet) A SUS huje vezetője sz@r! Ezt írja:
Kapcsold ki a telefont, várj legalább 30 másodpercet és dugd rá az USB csatlakozót, miközben nyomva tartod a hangerő gombot!
Hát nem! A hangerő LE gombot kell nyomva tartani!
Illetve sehol nincs utalás, hogy a SIM kártyát mindenképpen ki kell venni a telefonból!
Csak ennyi lenne, de ez a két apróság elvett az életemből fél napot! -
nincskedvem
aktív tag
válasz
dokee78 #9298 üzenetére
Akkor nem csak nálam van ez a gond,mmint az hogy nem tudom átlátszóvá tenni. De sajna a dextrodoid romnak ez volt a követelmény../: ráadásul a zooper widgetet se tudom felrakni.
-
-
Tidzsimon
őstag
válasz
dokee78 #9281 üzenetére
Úgy vettem észre, a custom romokban, is javítgattak bugokat, pl az adatok áthelyezése működik (bár soha nem használom), viszont nálam megvan a hangszórócsere bug. De együtt tudok élni vele, míg ki nem jön egy újabb jó rom, vagy a cwm. Meg végig kell nyomnom a jedy academyt addig nem romozok :-D
-
-
royale200
újonc
válasz
dokee78 #9266 üzenetére
hát figyelj tudok majd fotót küldeni a papírokról mindent hogy annyi volt és csak azért vettem meg ott mert mikor megjelent csak ott lehetett kapni máshol nemtaláltam és egyből megakartam szerezni nemérdekelt mennyi volt és azért függetlenítettem később mert ismerősünk a vodánál már régi tag és tudott olyan kártyát szerezni amivel nagyon olcsón tudok beszélni.Viszont a kamerának a problémáját jólenne megoldani mert nagyon karcos és pont azért vettem h fotózzak vele alapjában véve pedig nagyon jó
-
zodes
aktív tag
válasz
dokee78 #9253 üzenetére
Na végre sikerült! :-DDD Amit itt szedtem össze és örök hála fórumtársaimnak! Mindent ki kell szedni a telóból, de legalábbis a SIM kártyát biztosan! A hangerő LE gombot kell nyomni! Nálam speciel meg kellett várni míg installálja a Flash drivert és utána lőn elindulás! Akkor most inkább a Sonyt szídom, mint a Windost....helytelen, pontatlan a leírás! Azért köszi a segítséget! :-))
-
-
mumuss
aktív tag
válasz
dokee78 #9227 üzenetére
Nekem nem megy. Kint van a naptár a főképernyőn, azt megfogva elhúzom balra, de semmit nem csinál. Valamit rosszul csinálok szerintem
Megvan, köszönöm
Mondtam hogy béna vagyok. Viszont időjárást nem tudok kirakni, tehát valami alkalmazás marad...
Tényleg, tudtok valami jó időjárás appot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest