- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
stojesz
tag
válasz
motofi #10773 üzenetére
Te csak egy felvételt látsz, mert a háromból (vagy kettőből?) csinál egyet. Nem menti le mindet a galériádba.
Azért kapcsol ki a vaku, mert - gondolom én - nem tud olyan gyorsan vakuzni vagy nem tud olyan gyorsan 3 felvételt csinálni, ami alatt villan a vaku. Én laikus vagyok a fotózáshoz, de anno próbáltam a HDR módot és látványos volt a különbség. (Persze ettől még lehet gyenge a HDR a többi telefonhoz képest.)
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
motofi #10773 üzenetére
A hdr a magas dinamika tartomány rövidítése. Ha például erős napsütésben fényképezel, akkor vagy az árnyékos részek lesznek nagyon sötétek vagy a világos részek fognak beégni (ezt te döntöd el). HDR üzemmódban viszont az alul és felülexponált képből egyet csinál, olyasmit kéne hogy eredményezzen, mint amit a szemeddel is látsz. Googleban biztosan vannak mintaképek, amúgy speciel az L elég szar hdr képeket csinál.
-
stojesz
tag
válasz
motofi #10767 üzenetére
Amennyire tudom a HDR mód rövid idő alatt három képet csinál. Egy alulexponáltat, egy túlexponáltat és egy normál módon exponáltat. Ebből a háromból rak össze egyet. Így lesznek szépek azok a képek, ahol egyszerre van sötét és világos is a mezőben. (A napsütéses részek nem lesznek kiégve és az árnyékos részek nem lesznek sötétek.)
A HDR móddal csak akkor tudsz szép képet csinálni, ha lehetőség szerint mozdulatlanul marad a kamera a három kép elkészülte alatt. Egyébként szerintem a sötét képeknél nem fog jelentős javulást hozni amúgy sem, hisz ott eleve a sötét dominál.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
motofi #10241 üzenetére
Ez zavar engemet is.A Samunál ilyen zavaró szoftveres hibák nem voltak.Csak most céges telefonnak ezt kaptam.Lehet,hogyrászánom magamat a rootra.De a javítás után a garancia miatt lesz unroot.Sajnálatos,hogy ilyenre kényszeríti a felhasználókat a Sony.Többször azon gondolkozok,hogy veszek egy ACE 3-at,s ez megy a szekrény aljába.
-
GEPESZ66
veterán
-
P@ly
tag
@(9400) motofi:
Az "új GUI" ilyen lett. Szokni kell.@(9423) cintula187:
Újraindítod a telót.Azért mondtam, hogy nagyon fapados. Meg ez is csak egy ideig javítja...
@(9407) Lasy:
Megy majd az összefoglalóba! Köszi!@(9417) zolnagy:
Én egy olyan ROM-ot keresek ahol ha lehúzom, akkor a tetején egyáltalán nincsenek Power toggels-ek (ennek mi a magyar megfelelője? Illetve ezt, hogy kell ragozni?), vagy ha vannak én tetszőlegesen tudjam variálni / kikapcsolni.
Az a megoldás amikor nincs értesítősávon értesítés akkor ott vannak a gombok, eléggé tetszik. Gravitybox-al ezt meg lehet oldani, de a tetején lévő gombok ott maradnak. Vagy neked azt is sikerült eltüntetned?
-
Tidzsimon
őstag
Beállítások/ telefonról. Ott a build számot nyomogasd, 7. Után kiírja hogy fejlesztö vagy, és megjelenik, egyel fentebb a fejlesztői lehetőségek. Biztonságnál tán az idegen forrásokat is engedélyezd.! Azt a runme batot kell futtatni számítógépen, aztán elindítani a superuser vagy supersu alkalmazást amit közben felrakott a telefonra.
Szer. Megelőztek, a wifivel kernel cserénél voltak gondok. -
Lomha 8V
addikt
Fejlesztői előhozása:
Beállítások --> A telefonról --> Bulidszám = Itt kell a Buildszám-ra nyomkodnod és akkor pár nyomás után feloldja a fejlesztői lehetőséget (írja is, hogy hányat kell még nyomnod), ott lesz a Beállítások között.
A runme.bat fájl a rootoló program része. Ezt a programot gépedre kell raknod, mikor csatlakoztatva van a telefon és ott kell indítanod rendszergazdaként. Figyelj oda a Buildszám helyességére, ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy én is benéztem elsőre.
Nem lesz a Wifinek semmi baja!
-
Tidzsimon
őstag
Idővel könnyebb lesz benyomni. Olvasd el az első témaindító hozzászólást, a nyekergésre van megoldás. A kamera olyan amilyen, olvass vissza párat, volt itt kissebb flame a témában. Korábban linkeltem én is pár képet, bár az nagy részben 4.1.2 firmware-rel készult.
Szerk. : na jó nem volt az flame, csak őrláng. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest