- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
badmad
senior tag
Kaphatnék egy letöltős linket a gyári telekomos romhoz ...Megköszönöm a segítséget!!
-
badmad
senior tag
válasz
steveboy86 #8869 üzenetére
Na a 710 az a köztes nokia wp amivel lehetett igazán mit kezdeni...custom rom és társai otthoni unlockolásról nem is beszélve...fözött rom rajta amire lehetett telepitgetni meg 1-2 okosság...sajnos a lumia 800-nál már nem volt erre lehetőség és persze utánna sem..sajnos..
-
badmad
senior tag
Nagyon jó stabil kis telcsik a wp mobilok...nekem több is volt tavaly a nokia mai is tud nagyon mobilt gyártani.LETISZTULT FORMAVILÁG AMI A ROMRA IS JELEMZŐ...Egyedül a személyre szabhatósága ami miatt az androidot használom ma is...Ha a nokia megtudodt volna egyezni a googleval akkor viszont tuti hogy androidos nokiám lenne!
-
badmad
senior tag
Van egy jó hírem az innen letölhető szoftverrel rootolható gond nélkül a telcsi...tudom van rá bat fájlos megoldás ...csak kiváncsi voltam,hogy ez mit kezd vele!![link] megoldotta.!!
-
badmad
senior tag
Tavaly 36 vagy 37 telefonom volt Én imádtam mindet lehet ,hogy megkellett volna tartanom mindet és milyen kedvem van éppen olyat használnék!!
-
badmad
senior tag
válasz
oszkarfincs #8714 üzenetére
Tudod talán csak azért mert az ember kisérletezik ezzel is meg azzal is...ha nem jó akkor úgyis marad a gyári...Nekem a timely viszont nagyon bejött így megmaradt...
-
badmad
senior tag
Segítsetek légyszíves a flashtoolal akarom feltenni a gyári tmobilos romra a german 1.4-est de nem sikerül....Kiírja,hogy elindult de igazából nem történik semmi...a hangerő le gombot nyomom akkor jól tudom ez a flashtool mód vagy nem??
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- World of Tanks - MMO
- Robot fűnyírók
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest