- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Ha ég a piros led, akkor elkezdte felvenni a töltést.
Töltsd fel, majd Flashtool-lal tegyél fel rá egy FW-t és kb. ennyi.
Itt találsz gyári verziókat, figyelj, hogy "i" vagy "h" a készüléked: [link](#6303) Vermilion69
Szerintem ION-ra 4.1-nél nem lesz frissebb, hivatalosan legalábbis elég nagy a valószínűséggel nem.
Filmet nézni, netezni, fényképezni biztos jó lesz sokáig, és szerintem alkalmazások terén sem lesz hiány.
Ha azt vesszük, hogy sok app-nál még most is elég, ha 2.2 vagy 2.3-as rendszered van, így szerintem a 4.1 is sokáig megállja a helyét.
Az Ion mára középkategóriába csúszott vissza, de prémium kinézettel, amit az ára is mutat. Mindig lesz újabb, gyorsabb, szebb, és lesznek olcsóbb és drágább alternatívák is. Ha tetszik vedd meg, használd, vigyázz rá, és ha véletlenül mégse jönne be, akkor eladod. Legalább lesz tapasztalatod, amihez tudsz majd viszonyítani.
A döntés a tiéd, ami nem lesz könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest