- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
"Siman szakacs, semmi extrara nem kell gondolni. Nem elofizuzott, megkerdezte ilyen meg olyan feltetelekkel mit ajanlok, mondtam neki, meg aznap kifizette, masnap mar irta, hogy nagyon tetszik neki, koszi. Es ez nem olyan ember, aki annyira tech manias, hogy nagyon, csak a telefonnal nem szarozik, mert -rohogni fogsz- de a munkajahoz is kell neki. Igen, a szakacsnak. En se ertettem, de kiderult, hogy azzal logolnak be/ki, szamlakat fotozzak, mindenfele kotelezo trening azon van, ha dolgozik "
Furcsa. Itt magyarban, habar nem szakacs vagyok de barmilyen munkakorom volt ahhoz kaptam minimum felsokozepkatos telefont simmel nettel, itt a balkanon..
-
Yeffy
veterán
pontosan. South West-en ugyanezt tapasztalom, rengetegen rohangalnak uj/felsokategorias mobilokkal.
cikkhez: a telo korrekt, a kinezete plane, a SoC mar annyira nem, ugy latom, mashol is hasonlo bajok utik fel a fejuket. elegge SD810 szagot erzek.
az elod kistesojarol jovok, de az utodja nem valoszinu, h ez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dizájnelőnnyel és különleges zoomkamerával versenyez a Sony a VIP kategóriában.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest