Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálnaborjú
tag
Szerintem a 10 III egy nagyon jó érték/ár arányú telefon, főleg most. Sajnos a IV-es hozzá képest bizonyos tekintetben le lett butítva. A kereskedőknél fellelhető új darabokkal kapcsolatban az egyetlen probléma az lehet, hogy mióta áll raktáron feltöltetlen akkuval.
-
sztpega
tag
Kellemes meglepetésként ez a telefon is megkapta az Android 13 verzióját. Mintha fürgébbé vált volna tőle a rendszer.
-
szoke12
őstag
válasz
Bálnaborjú #220 üzenetére
Van még pár:
[link] -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy ilyen teló vásárlásán. Érdemes még venni ilyet? Volt pár szoftveres gond, úgy tudom. Azokat kijavították? Az üzemidő és a stabilitás lenne a legfontosabb. 1,5 év után nem akarok megint cserélni...
-
Tv
senior tag
Sziasztok,
Én elég nagy megelégedéssel használom ezt a telót, de most felbukkant/most tűnt fel nekem egy probléma.
Messenger hívás/videohívás esetén a másik fél alig hall engem. (nem nagyon használtam eddig a messenger hívást)
Ha a gyári kamera alkalmazással veszek fel videót, akkor ott is nagyon halk a hang (videót ne nagyon csinálok, bár volt már hogy kelllett volna és akkor is feltűnt hogy nagyon halk)Normál telefonhívásnál nem rémlik hogy panaszkodtak volna hogy nem hallanak. Annyit tudok, hogy elvileg sima telefonálásnál csak az alsó mikronont használja, míg video felvételnél, stb a felsőt (is).
Nálatok is ilyen? Esetleg akinél van=volt ez a probléma, talált megoldás rá?
62.0.A.9.11 szoftveren vagyok, ha ez számít esetleg.Köszi előre is
-
Tomasonda
tag
válasz
Bálnaborjú #215 üzenetére
nekem lassan 1 éves a telefon, de sosem érdekelt, hogy milyen USB van rajta
-
Bálnaborjú
tag
válasz
Bálnaborjú #214 üzenetére
hú, ennyire nem érdekel már senkit ez a modell ?
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok, az USB nem 3.1 -es ? A cikkben 2.0-t írnak.
-
melodie
tag
Xperia 10 III (XQ-BT52) 62.1.A.0.617 Július 1. security patch...
-
T@nk
tag
A térerő kicsit gyengébb, mint a lecserélt 6 éves redmi 3s telefonomnak.
(Budapest, Android 11)
PL.: xiaomi.: 2G --> 67 dBm 19 asu, 4G --> 107 dBm 15 asu
Sony.: 2G --> 75 dBm 17 asu, 4G -->113 dBm 27 asu
Telekom szolgáltatóval mérve.Frissítés van és lesz is rá (Android 12).
Éjszaka ha nincs használva 8-10 óra alatt 2 %-ot merül.
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
Üdv.. váltás miadt érdeklödök. A többi tepsi enek jó a mérete a téreröre menyire érzékeny az akku hogy birja frissités milyen gyakorisággal van ?
-
w.miki
veterán
válasz
Tomasonda #204 üzenetére
Csak a GCam, nem is tettél mellé Config.XML-t?
Most az #1 postban linkelt NGCam_7.4.104-v2.0_eng.apk tettem fel, a hozzá tartozó Stable config v.1.xml beállításokkal. Így elég jók a fotók, de néha nem indul el a program, nem tölt be a fényképező#205Vegha: Ezt bepipáltam, de dupla képernyő érintésre így sem éled fel nekem a teló, csak gomb nyomásra
-
melodie
tag
Xperia 10 III (XQ-BT52) 62.1.A.0.587 Április 1. security patch...
-
ironbed
aktív tag
Nem feltétlen kell xml. Kézzel is állítgathatod aztán mentheted a beállításaidat.
Mindjárt nézem van-e hozzá xml....MGC-hez nincs.....
Máshoz sem nagyon van....Itt az XDA-s fórumja: [XDA Xperia 10 III]
[ Szerkesztve ]
-
vasi79
aktív tag
válasz
FireKeeper #200 üzenetére
Tepsi + üzemidő... Annakidején a Lenovo nagyot villantott a P2-vel. 4 évig használtam. Azóta sem találtam megfelelő utódot. Az Mk3-ra viszont felcsillant a szemem. A 4re méginkább. Nem érdekel mennyire nem tökéletes, "kicsi" és úgy néz ki jól bírja az akkuja. Amire nekem kell, meg fog felelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha a felszereltséget és az árat nézzük, elvérzik a Sony középkategóriás ajánlata, a kamera sem lett az igazi, ám mégis van benne valami olyan stabilitás és egyediség, ami érdekes eszközzé teszi.
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest