- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
-
torino1897
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki esetleg hogy mikorra várható az android 10?
-
zolkorsj
csendes tag
3 hete használom, teljesen jó telefon, a fogása nagyon kézreáll, a teljesítménye abszolút elég, eddig bárki nézegette mindenkinek tetszett, nagyon különlegessé teszi ez a speckó képarány, szerintem ha jó árban van, pl, előfizuban, akkor legalább esélyt lehet neki adni! Nekem bejött!
-
blagolf
senior tag
Mit kell rugózni az áron? A tavalyi Samu A8 még mindig drágább ennél, és semmivel sem tud többet. Persze az tavaly sem számított drágának, érdekes.
Üdv, Zoli
-
DanielVon
csendes tag
válasz
janeszgol #84 üzenetére
Hat igen... Legutóbb meg az XA val szemeztem meg par eve, esztetikus, kezre all, patika minoseg, no de 2300 milliamperes akksi, gyengebb hardver mint a P9 lite, 100 e Ftos ar mellett... Nem ertem, hogy miért szivatja magát ez a gyarto. 2010_12 tajekan meg boven a top 3 legtobbet eladott keszulek kozt volt. Sajnálom, hogy így elpozicionaltak magukat...
-
DanielVon
csendes tag
Ha a Sony kepes lenne szimplan csak hozni a piack szintet, mindenfele innovacio vagy egyedi otlet nelkul, szimplan csak a sajat minosegukben, akkor egeszen biztosan Sony telefont vennék. Korabban az abszolut kedvencem volt, tobb sony telefonom volt. De amit az elmult evekben cainalnak az vallalhatatlan. A kozepkategorias arazasu keszulekeik nagyjabol a konkurencia basic "lite" kategoriajanak szintjen van mar.
-
consono
nagyúr
Van itt valakinek már ilyen telója? Mik a hétköznapi tapasztalatok? A hétvégén teljesen véletlenül a kezembe került és ez volt gyakorlatilag az egyetlen telefon, amit jó volt kézben tartani...
"Mechazilla has caught the booster."
-
Mr.Grincs
veterán
A mai napon belebotlottam ebbe a készülékbe a neten és kb. 3 órán keresztül tetszett ez a telefon és még úgy foglalkoztatott a gondolat is, hogy venni kéne egy ilyet, mert jó vétel lenne, de aztán jobban utána néztem, beleástam magam a tesztekbe videókba, képekbe és hatalmas csalódás lett a végeredmény. Igy most sem veszek Sony készüléket sajnos. Pedig amúgy jó lenne az irány ezzel a hosszú kijelzővel, de nagyon gyenge a az egész készülék. A vízállóságot is elfelejtették....és még sok mást is.... Szomorúság street.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Narancskoma
tag
Pedig régen mennyire jók voltak a Sony telefonok...
-
Silenzio
addikt
válasz
dajkapeter #70 üzenetére
Miből gondolod, hogy nagyot ütne? A Samsung jelenleg az S10-zel (6.1 inch) az iPhone 6 (4.7 inch) méretében csinált nagynak tekinthető kijelzős mobilt. A 16:9 meg, bár praktikus, mostanában nem menő. El tudnék képzelni azért 16:9-es, "alig káva" mobilt.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
pit stop
addikt
Ahhoz, hogy teljes ökoszisztémát tudjanak nyújtani, ahhoz muszáj megmaradnia... Laptop így is kiesett, bár azt talán tablettel valamennyire le tudja fedni ha akarja.
Ha van egy háza valakinek, és tetőtől talpig ugyan avval a márkával akarja felhúzni, akkor telefonnak lennie kell (mellesleg köztudatban is könnyebb benn maradni - mobil az ami mindenkinél van).Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Zé.
tag
Egy év alatt megfeleződött az eladott mobilok száma.
A mobilos divízió tavalyi éve egy totális katasztrófa volt.
A részvényesek szemszögéből jogos a kérdés, hogy a
cég vezetése meddig kívánja tolerálni a mobilos részleg szenvedését.
Zuhanórepülésben a Sony Mobile: [link]--- NO COMMENT ---
-
-
dajkapeter
senior tag
Én nem értem a Sony-t. Volt Xperia P-m, imádtam! Ez a mostanra kialakult design... Miért nem csináltak egy 4,5-4,9-es készüléket hasonló hardverrel? 16:9-es, "klasszikus" képaránnyal nagyot ütne. Plusz ugye a jack...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
moleculez
veterán
válasz
Markizmark #6 üzenetére
Csak nem tudni minek...
Ez úgy szar ahogy van, de legalább drága.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Nincsen
csendes tag
Na pontosan ezért vagyunk itt.
Átlag Jóska bemegy a boltba, van otthon Sony TV, fejhallgató, kamera, azok jók, biztos ez is az.
Ja, mégsem....
Bár a tapasztalat az, hogy az ilyen vásárlók nem zavartatják magukat, ilyenek miatt.
2 év múlva úgy is csere, addig meg eldöcög valahogy.
Csak az nem mindegy mennyiért. -
pit stop
addikt
válasz
janeszgol #66 üzenetére
Szerencsésebb helyeken és csomagokkal középkategóriáig egy árban hozhat ki előfizető telefont. Ott pedig akár ez is szóba jöhet számára ha olyan a preferenciája amit ez elégít ki (és még nem beszéltünk arról, hogy többség nem tudatosan vásárol)
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Nincsen
csendes tag
Hát ez gáz.
Ezt az árat mi indokolja? Ennyi eszük sincs, hogy legalább ezt emészthető ársávba pozícionálják?
Ez 120, a plus verzió meg 130? Mi van?Úgy látszik idén sem szándékoznak pénzt keresni a mobil divízióval.
Minden évben várom, hogy feltámadjanak, de ez nevetséges.Pedig a forma az abszolút favorit, a Sony, ha mást nem, de karakteres készülékeket adott ki.
-
logitech1
tag
Nagyon csúnya.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
embe
nagyúr
60 hsz. 4 nap alatt.
Teljes érdektelenség a Sony irányába.
Kíváncsi vagyok hányan olvasták, vagy kattintottak a cikkre. -
törölt tag
Használtam évekig EMUI-t, meg párszor próbáltam Xiaomi-t is, de mindig megváltás volt, ha visszaválthattam vanilla Androidra. Mindkettővel voltak gondjaim bőven. Mindenbe belenyúlnak, csak hogy sajátnak mondhassák, közben meg csomó dolgot megkavarnak vagy egyenesen elrontanak. Kösz, nekem ilyen nem kell.
janeszgol: Hát igen, Huawei is inkább lezáratja a bootloadert, nehogy valaki használható szoftvert tehessen a telóikra. Xiaomi dettó, bár náluk még fel lehet oldani (csak jó körülményes). Több Android One kellene a piacra.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #54 üzenetére
Mondjuk ha választani kell a vacak szoftver-jó hardver és a vacak hardver-jó szoftver között, akkor én is a jó szoftvert választom az elavult hardver mellett.
Pl ott a Meizu. Jó telókat csinálnak, de hát szoftvert azt nem tudnak írni. Persze annyi eszük meg nincs, hogy belépjenek a One programba, muszáj legyártaniuk a saját vackukat. -
ak76
senior tag
válasz
#16820480 #54 üzenetére
Ez nem öröm, vagy bánat kérdése, én imádtam a BB 10-es Passportomat, de a konkurencia megette, mert a BB idiótán csinálta, ugyanígy reménykedtem annak idején a WP majd a WM-ban is, az eredményt tudjuk, a Symbiant rühelltem, pedig kétszer is volt N95 8Gb-m, nem kár értük, a Bada is exitált, a Tizen talán indiában csinál valami lényegtelent, ésígytovább.
A fos kínai sw-t nem értem, MIUI EU dev, vagy Global dev-ekkel semmi bajom nem volt egyik Xiaomin sem, pedig a kettes Mi óta veszem őket, legutóbb több mint fél évig toltam egy Mi8-asnak, a legfőbb bajom az volt vele, hogy az automata fényszabályzó ostobán lusta, és a kijelző fényereje sem valami acélos.A Mate 20 Pro-n az EMUI egyelőre hibátlan, bőven túlteljesít mindenben, brutál SOT, kurva jó kamera, teszi a dolgát,és nem lehet megakasztani semmivel, anno örültem volna ha az S8+-asom ílyen stabilan, pláne röccenésmentesen fut.
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
első gondolat: megláttam AA cikkében az első képet: hú de tré
második: felcsaptam a youtubeot, hogy "mozgás közben" is lássam: nem is rossz, ötletes, hogy ilyen keskeny. De 150nél többet nem ér
harmadik: lássuk árukeresőn. És wow, 125-ért már kapni. Ennyiért azért ez nem rossz. A keskeny kijelzőnek van egy varázsa -
pit stop
addikt
Ha beesik az ára, akkor céges meg átlag telefonnak jó lehet.
Kár a sok kihagyott ziccerért.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Végre nem valami nyomi szóvicc a cím! Hoppá! Még a végén rá fogok kattintani a cikkekre ismét!
-
ak76
senior tag
válasz
Crafter32 #13 üzenetére
Aki árérzékeny az vesz hüvelyt, mi?
A SONY & Lg & HTC trió a nevéből él, egyre rosszabbul, szemetet kínálnak olyan árakon mintha nem létezne az olcsó, és minőségi kínai konkurencia, amelyik ráadásul már vagy két éve lemosta ezeket a francba, ma meg már inkább hagyjuk is, egyszerűen nem fair egy Xiaomival, vagy egy OnePlus-al egy lapon említeni mondjuk a Sony-t, vagy az lg-t, mert előbbiek sokkal minőségibb, és jobb készülékeket árulnak, ráadásul olcsóbban.
-
B1T3
addikt
Hűha, rég láttam ennyiért ennyire rossz kamerateljesítményt. Szerintem meg egyértelműen rossz a képminőség, hacsak nem a képfeldolgozó algoritmust rontották el nagyon (ami abszolút nem lehetetlen a Sonyt ismerve), akkor ehhez a szenzorhoz inkább passzolna 8 vagy 5 millió pixel.
A dizájn pedig tényleg elég abszurd képen, de személyesen megtapogatva nem volt rossz. Azért nem vagyok benne biztos, hogy könnyű lenne vele megbarátkozni.
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
Ez a telefon is jól el van b***va
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #41 üzenetére
Marsra? Hat az ufokhoz biztosan nem ezt vinnem. Az emberiseg szegyene.
-
törölt tag
válasz
Jaja, minden egyes Sony telefon hibás (vagy az lesz rövid időn belül), míg a többi gyártó termékeivel soha nincs semmi gond
-
aelod
veterán
Elég moslék képeket készít és tényleg egy távirányító csak kijelzővel. Nem tudom a Sony valahogy nem találja magát hosszú évek óta...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Bwin87
tag
válasz
"Nem a Marsra készült ez?"
Nem,tv távirányítónak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia 1 V
-
K0vasz
aktív tag
nem lenne ez rossz... ha mondjuk 2016-ban járnánk, amikor a kínai telók még épphogy csak feltünedeztek. így viszont, ennyi pénzért ez nem túl acélos ajánlat.
-
Bwin87
tag
Nem ez lesz az xa1 utóda :(
Sony Xperia 1 V
-
Fred23
nagyúr
60-ért korrekt vétel lehetne azoknak, akik vágynak a 21:9-re. A baj az, hogy a teló közel sem 60k.
-
Csapoati
nagyúr
Ez az egész telefon olyan, mint a kinézete: karcsú. 0 esélyt látok arra, hogy ezzel kimásszon a Sony a nagyon mély gödörből (a mobil ágazatra gondolok csak).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
love
tag
Csodálom, hogy egyáltalán még a mobilpiacon jelen vannak. Túlárazott, és gyenge termékek jelennek meg. Már évek óta meg se nézem még a használt piacon sem a Sony-t (sajnos), kb mint a Nokia
Amit meg sosem értettem, hogy szenzorokat szállítanak különböző konkurenseknek(ahol telefonos viszonylatban jó képek készülnek velük), és maguknak meg nem tudnak összerakni egy normális minőségű kamerát, mindezt úgy, hogy a milc kategóriában mostanában elég jók.Csak a Funky ;)
-
Ritka sz@r telefon lett megint a sonytol. Ennyire ne legyenek kepben a 21szazadban ,hogy egy ertekelheto telefont letegyenek mar vegre az asztalra, az meleg. Komolyan ilyen hulyesegre mennek mar ra hogy megfogjak azokat akik telefonon filmeznek. Lol
3njoy the Lif3
-
lolal
senior tag
Független áron vicc ez a telefon, mondom ezt Xperia XZ3 tulajként. De szolgáltatói keretek között, ahol 50-60Ft ért ellehet 2 évre hozni már igen is jó vétel lehet.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
judas13
addikt
Ezt már direkt csinálják a japók.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
janeszgol
félisten
Hát mit is mondjak. Kijelző okés, a kamera állókép nem gáz, de picit sárgás, a videó viszont az. Ezt se venném meg még 76 ezerért sem, nem hogy 120-ért.
[ Szerkesztve ]
-
TTommi
aktív tag
Koszi a tesztet! Jo volt. A telo meg olyan amilyen. Biztos nem ezt fogom megvenni. Varom az X1 tesztet:)
SXZ2 és SXZ5c
-
Gabbana
aktív tag
Toll? Xperiahoz régen volt...
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
joey04
titán
Ez sem jobb vétel, mint a testvére. Ezzel a szériával (is) nagyot fognak bukni szvsz.
-
elfelejtette
veterán
-
Ez a hosszukas kijelzo mar a komedia hatarat surolja nalam.
Alapvetoen meg a hatlapon latom is, hogy dolgoztak. Mutatos az elrendezes.
De osszessegeben nezve a telefont es a tobbit is, amit a Sony par eve muvel a mobilos reszlegen az kriminalis.
Kapkodnak ide-oda, nincs egy kialakult flagship szeria, tradicio.Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
hemaka
nagyúr
Xperia 20
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
bajusz15
senior tag
válasz
Emericus Max #12 üzenetére
Bezzeg az A40-ről nem tudnak tesztet csinálni, pedig szerintem sokakat érdekelne egy kisebb telefon, elérhető(bb) kategóriában, mint az S10e. ( nem mintha nem olvastam/néztem volna videókat róla, de jó lenne olvasni egy magyar cikket azért )
-
Snowy_owl
őstag
a videós képességihez képest az én telefonom stabilizátor nélkül is olyan mintha gimballal lenne használva. ez szörnyű, de a képek is erősen részletmentesek, este pedig a festményszerűség rendesen bevág. Ja és nagyon hosszú, okosítás ide vagy oda.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
<Lacy85>
addikt
Anyám...
A mai telefonok mellett ez valami mutálódott frankenstein szörnye.
Hogy lehet egy ilyet kiadni 2019-ben?
Még emlékszem, amikor pár Sony fan az S8-ra mondta anno, hogy távirányító. Akkor ez mi?[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Amikor a kamera résznél ehhez értem: "alapvetően nem remekel" már tudtam, hogy nem is érdemes továbbolvasni. Elolvastam, nyugtáztam, továbbra sem értem, hogy mit és miért csinál a Sony. Vagy épp nem csinál.
-
BoneDragon
veterán
Kedves Sony, kérlek dobd ki az egész telefonrészleget a kukába.
-
Crafter32
őstag
Főleg kínai márkákat állítanak be összehasonlításképpen, de szerintem a Sonyt inkább LG, Samsunghoz kellene mérni. Természetes, hogy az árversenyt mindig a kínaiak nyerik. Aki nagyon árérzékeny úgyis vesz Hüvelyt vagy Saomit és nem fog foglalkozni márkajelzéssel.
Ettől függetlenül nem tetszik ismét a Sony amit produkál. Csak arra venni telefont, hogy Netflix majd jó fut rajta eléggé beszűkíti a lehetőséget. Napi használatra kell mindenkinek elsősorban telefont venni. Zökkenőmentes, gyors legyen, jó kamera, nagy aksi, szép kijelző és ízlés szerinti méretű. Samsung például jól csinálja, mert lefedi az igenyek nagy részét. Mit csinál a Sony? Kiadja ezt a távirányítót harmatos teljesítménnyel, gyenge kamerával, kevés üzemidővel, olyan áron, hogy ha nem ismered azt hiszed ez a legjobb telefon, mert drága.
Én nem értem, miért csinálják ezt a hülyeséget, pedig annyira vennék egy jó Sony telefont, de egy kuka az egész Xperia kínálat. Vagyok akkora Sony fanatikus, hogy megvenném drágábban is a jót, de ezek egy vackok.[ Szerkesztve ]
-
Emericus Max
tag
Dettó Xperia X10+, értelmetlen készülék, értelmezhetetlen ár...
Kár a szót vesztegetni erre. -
forgonati
őstag
-
hyperspace
őstag
válasz
SkyLine3000 #7 üzenetére
Pedig nagyon kiváncsi rá mindenki
Nagyon más utat akar járni a Sony, de valahogy nem akar összejönni. Biztos csináltak felmérést, de vajon melyik piacon?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
SkyLine3000
addikt
A másik Sony-s teszt alá írt kommentemet simán bekopizhatnám ide is, mert ugyanaz vonatkozhik erre is. De lusta vagyok hozzá...
-
Markizmark
addikt
Sony még gyárt telefont?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Ezeknek is megváltás lenne ha becsődölnének
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ghiottone
nagyúr
Jó volt az a 630-as proci, anno 2017 szeptemberében ilyen áron, de most már egy 675-ös is elférhetett volna benne 4gb rammal. + a "táviránytó dizájn" nem tetszik.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ricardo
titán
Ezt remélem komolyan gondolják, mert viccnek erős lenne. Snapdragon 630 2870-es akku, gyenge kamera teljesítmény, mindezt 120 ezerért.
-
Smiro
senior tag
Inkább a belbeccsel vannak bajok...
-
Saccco
nagyúr
Jó ocsmány lett. :D
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
ma Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen routert?
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest