- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Akkor a Pebble a te készüléked
Én nem gondolom hogy ismét a monokróm, lassú válaszidejű kijelzők felé kellene mozdulni, sokkal inkább az akkura rágyúrni vagy optimalizálni a lehető legjobban
Nem néznék sem videót, sem flash animációkat, ezekből már úgy 15 éve kinőttem, de sokkal használhatóbb egy szines, normális kijelző, nincs annyi kompromisszum (az akksiidőt kivéve). Persze most lehetne pro-kontra érveket felhozni de felesleges, mindenki azt vegye amit neki tetszik. Nekem az e-ink köszönöm de nem
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Ezzel a szíjjal már egész más a leányzó fekvése:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Befutott hozzánk a japánok első Android Wear rendszert futtató okosórája, mi meg kifutottunk vele az erdő szélére, hogy fitnesz képességeit teszteljük, hiszen GPS is került bele.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest