- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Akkor a Pebble a te készüléked
Én nem gondolom hogy ismét a monokróm, lassú válaszidejű kijelzők felé kellene mozdulni, sokkal inkább az akkura rágyúrni vagy optimalizálni a lehető legjobban
Nem néznék sem videót, sem flash animációkat, ezekből már úgy 15 éve kinőttem, de sokkal használhatóbb egy szines, normális kijelző, nincs annyi kompromisszum (az akksiidőt kivéve). Persze most lehetne pro-kontra érveket felhozni de felesleges, mindenki azt vegye amit neki tetszik. Nekem az e-ink köszönöm de nem
-
kezdő
senior tag
Akkor ott az új Pebble Time Steel.
Sőt ez már színes e-link kijelzővel jön.Én is elgondolkodtam rajta, de egyszerűen nem tudnám elviselni a pixeles "csúnya" kijelzőt.
Van első generációs relatíve kis felbontású Kindle könyvolvasóm, ott tök jó ez a technológia, de egy óra legyen nekem mutatós, és ha ehhez a parasztvakító retina felbontás kell akkor hát legyen.Lehet még várni kell pár évet ezekkel az okos órákkal, de hát a telefonoknak is kellett x év, hogy a mai szintre eljussanak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Befutott hozzánk a japánok első Android Wear rendszert futtató okosórája, mi meg kifutottunk vele az erdő szélére, hogy fitnesz képességeit teszteljük, hiszen GPS is került bele.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest