Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
De elolvastam.
Értem, hogy nem az okosórákhoz kell hasonlítani, nem is ezért írtam. De azoknak legalább van egy olyan funkciója, aminek értelme is van, kiírja az időt.
Ez a rezgős karperec mit tud az ébresztésen kívül, ami valóban hasznos? Egy hét után nagy valószínűséggel senkit nem fog érdekelni, hogy hányat lépett aznap, vagy hogy mennyit aludt és hol, mert egy normális ember úgyis tudja, hogy mikor fekszik és kel és általában ezt otthon teszi.
Értem én, hogy van igény ilyen karperecre, de szerintem haszontalan. Engem egyáltalán nem tud motiválni semmire. Ha sportolni szeretnék, nem emiatt fogok elmenni futni fél órát, hogy utána megnézzem hány lépést tettem közben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint egy okos kiegészítő, megint kicsit másképp. A Sony karperece nem csak rögzít, hanem jelez és kommunikál is, a telefonos applikáció pedig mindent tárol.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest