Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
Nem rossz telefonnak igérkezik így első látásra.
-
AMD Power
titán
Jó a kezdő ára!
SonyEricsson Z320 blue, red, silver
2 év HU garancia: 25 000 Ft -
Johnny Cage
addikt
Köszönöm a választ.
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a szoftverfrissítéstől várható e, hogy ez a telefon gyorsabb lesz vagy ezek a hardver korlátai? Ugyanis a telefon menüje piszok lassú.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Johnny Cage #65 üzenetére
Szia!
A szoftverfrissítést mindenképpen végezd, vagy végeztetsd el. Ha nem mersz, vagy nem tudsz a SEUS-szal frissíteni, mindenképpen vidd el szervizbe, és ott kérd a frissítést.
Arra figyelni kell, hogy a SEUS képeken is mutatja mit mikor csinálj.
Vedd le az akkut, tedd vissza, C gombot nyomva tartva dugd rá a kábelt, majd amikor a PC-d a képen is mutatja, engedd el a C gombot.Ha neked valami miatt nem stimmel a program, (Internet Explorer használata javasolt ilyenkor!!) akkor vidd át a haverodhoz, próbálkozzatok ott.
Az új SW, sőt, a már meglévő felfrissítése is elejét veheti a furcsa működésnek, ezért nem kell megjedni, ha azt írja ki a frissítéskor, hogy nincs elérhető frisebb szoftver, frissítsd a meglévőt ismét.
mrlujoak
-
Johnny Cage
addikt
Ja és másnak is ilyen nehezen kapcsol be? (A C-t négyszer-ötször le kell nyomnom, mire hajlandó reagálni.)
-
Johnny Cage
addikt
Ezen csak a szervízben (vagy a szolgáltatónál) tudnak szoftvert frissíteni, de nem is merném megcsinálni, mert egyszer már sikerült elcsesznem egy D750i-t a netről letölthető hivatalos Sony Ericsson frissítővel*.
* a szoftver kiszámíthatatlanul viselkedik, hiába követem a felugró utasításokat szolga módra, a program miután elkezd dolgozni végtelen ciklusba kerül, akár órákat is várhatok, nem csinál semmit, hiába van netkapcsolat, hiába nincs tűzfal, hiába húzok le minden más USB-s eszközt a gépről. Viszont itt jön az ördögi csavar: a program arra figyelmeztet, hogy a telefont semmilyen szín alatt ne húzzam le. No de egyszer csak muszáj lesz, a végtelenségig nem hagyhatom ott. A következő meglepetés akkor jön, amikor lehúzás után a telefon nem kapcsol be..
-
mrlujoak
veterán
válasz
Johnny Cage #60 üzenetére
Szoftvert frissítettél már a telódon?
mrlujoak
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Viktor0610 #59 üzenetére
...az enyém 2 hónapos sincs és rendszeresen kikapcsol (akár csurig töltött aksival is). De gyakran előfordul, hogy a menü lefagy vagy hibásan jelenik meg. Vagy bekapcsolás után egyszerűen nem látja a SIM kártyát... ezek rendszeresen jelentkező problémák, pedig e 2 hónap alatt alig használtam a telefont, de amint a kezembe vettem, rögtön volt valami nyűgje.
Ezek mellett már csak hab a tortán, hogy a menüje pokoli lassú. Oké, hogy alsó kategóriás telefon, de 2008-ban már igazán eltűnhetnének a használhatatlanul lassú szoftverek.
-
Egy Sharpot cserélnél erre???
Ennek nagyon gyenge az akkumulátora, buta a telefonkönyve (nem rendez teljesen ábécé-rendbe, csak az első betű szerint -amennyiben ebben tévedtem, nem lehet beállítani rendesen a gyorstárcsázást- holnapután kipróbálom mindkettőt).
Szóval ne hamarkodd el!
-
Liz@
csendes tag
Mindegy...
Majd egyszer bizttosan megszerzem! -
Liz@
csendes tag
Tetszik!
Valaki nem cserélne el egyet velem?Van egy Sharp GX17-esem,újszerű külsővel,ha valakit érdekel,írjon. -
-
-
M0RGI
őstag
Ennyire gyér mostanában a felhozatal, hogy nincs egy normális teszt, csak ilyen minősíthetetlenül xar telefonokról és mobil eszközökről?
-
greeneye166
aktív tag
Nem túl ereeti, de én is csatlakoznék a BT problémához.
Csak én gondolom így, hogy ez a Z310i utódja? Akkor?
A BT lassan szükség lesz!!!
-
Mulderpapa
aktív tag
Szerintem nem éri meg a 25e Ft-ot.Még + 5000 és szabad a pálya.
Vagy besétál az ember valamelyik szolgáltatóhoz és megveszi kártyásan.
Én azért egy mem.kártya bővítést elvártam volna...Akkor tuti siker lett volna.
Szolgáltatónál meg hamarosan az 1-et fizet 2-t kap akcióban lesz látható jó eséllyel. -
lunaticz
tag
gyenge telo
-
elit_hun
őstag
Jó kis teló, a célközönségnek nem is kell több
-
nike_
addikt
Egy elírás: "köt alakú navigációs gomb" Amúgy a teló...hát..elmegy.. Az E200-ért kiadnék +10.000-t.
-
Dolphine
addikt
Az 1. pontban leírtra voltam leginkább kíváncsi!
Szerencsére, nem nekem kell használnom a telefont, meg nem túl telszám lesz benne abban a készülékben!
Köszönöm a segítségedet!
Elnézésedet kérem, hogyha a legelső hozzászólásommal megbántottalak volna, de elég nagy tortúrát álltunk már ki eddig! -
-
BossBoss
őstag
Ennyi pénzért tényleg rendben van. De a BT hiánya elég durva. Azért megkérdezném a gyártót mi ennek a pontos oka....
-
Dolphine
addikt
Erre a telefonra azt írni, hogy ajánlott?? Most mélységesen csalódtam!
Akkor jöjjön az én történetem!
Édesapámnak karácsonyra vettünk egy ilyen telefont. Mondanom sem kell, hogy nagy csatát hívtunk, mire rá tudtuk bezsélni, hogy legyen telefonja!
Az első készülék (még lesz több is!) alapból nem működött, sem a hangszóró, sem a mikrogont, így eléggé használhatatlan, 3 napos garanciában kaptunk másikat. Ez a készülék 3 napig működött, majd megadta magát! A hiba, szintén ugyanez, kivéve, hogy most a hangszóró legalább szólt, csak a mikrofon nem! Ja, és volt olyan, hogy a vonal már élt, de a teló még csörrent egyet! Mivel lejárt a 3 napos azonnali cseregarancia így szervíz. 3 hét után visszajött, hogy meg lett javítva! Kipróbáltuk, ugyanaz a hiba! Megint vissza, most várunk egy új készüléket! Azóta 3 hét telt el, de még nem történt semmi.
Nem tudom, hogy lett ez a készülék ajánlott, de a hangszórója pocsék, kihangosítva borzadály, halkan csörög. A legszebb, hogy a SIM kártyán lévő számokat közvetlenül nem lehet felhívni, előbb a memóriába kell bemásolni. Közvetlen a SIMről való hívást még a Samsung C-100-asom is kezel, pedig az lassan 4 éves!!
Arról már nem is beszélve, hogy menteni sem lehet közvetlenül a SIM kártya. Előbb memória, utána SIM! Ez nevetséges... -
Riccio91
csendes tag
jah. és ami még nem tetszett hogy a külső kijelző nem marad aktív ha mutatnia kell valamit. pl jön egy hívás, nem lett felvéve és 10 másodperc múlva el is tűnt az ikon hogy történt volna valami
-
viktor123
csendes tag
testvérem nem régen kapott ilyen telefont de az nem tud videót felvenni véletlenül nem írtad el?
-
Görgőőő
tag
van pár elgépelés a tesztben (pl köt alakú, "A Z320i azonban kicsit már volt." - ez meg gondolom más akart lenni
)
azt hiszem volt még más is, de már nem emlékszem rá -
Riccio91
csendes tag
tesómnak ilyenje van. ami nem tetszik az anyagminőség és összeszerelés. felső rész nagyon mozog. és sztem gáz az is hogy az alsó rész szélesebb mint a felső. ez akkor lenne korrekt telefon ha össze lenne rakva a z310-emmel. abból pont egy emberibb kamerát hiányolok. ebből meg egy normális külsőt és BT-t. valamint abban egy lehelletnyivel nagyobb a memória is.
-
-
Stanley-B.
őstag
Ez valami rém ronda.
-
Bacce
csendes tag
Specifikációban nem ennek a telónak a leírása van.
-
blueMerle
veterán
Azért az már mennyire durva, hogy az egyik leghitelesebb forrás, a gsmarena.com is 128x128-at ír egy téglalap alakú kijelzöre?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Kijavítottam, és várom az official infót is, mert a 128x128 az nagyon nem stimmel.
-
Hű, furcsa tőled ez a nagy kirohanás! Azért is kérdeztem, mert nekem is furcsa, hogyhogy más infó van a gyártó honlapján. Megnézegettem a kijelző képeit, ami alapján nekem is bajom volt ezzel, és örülök, hogy Bog adott egy olyan választ, ami engem is megerősít ebben. Azt meg gondolom nem feltételezed, hogy 128x128-as kijelző négyzetességének szükségessége ne lenne felettébb gyanús nekem is...
A BT és EDGE hiánya meg sokkal jobban érdekel engem, mint a kijelző vagy kamera felbontása.
Azt nem írtam le reggel - de látom le kellett volna -, hogy alapvetően a 176x220-as SE kijelzőkön 4x3-as ikonrendszer szokott lenni. (Persze van kivétel, pl w300)
-
blueMerle
veterán
Kéretik javítani a tesztet, be lett nézve ez a display
Se nem 128x128 de nem is 176x220 hanem 128x160-as felbontású.
A "bizonyíték" a felhasznált betütipus. -
bobace
addikt
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
De ha elolvassa a szervizes tapasztalataid akkor még azt se.
Elég gáz ha tényleg így van, szerencsére még egyik SE telefonom se szorult szervízre, pedig majd' 5 éve az van.
-
-
bobace
addikt
Hát ezért tényéeg kár... A BT nagyon kellett volna. Haverom Z310-ébe is van, akkor a 20-asban miért nincs :S Szerintem a potenciális vásárlók legalább 30%-a csak emiatt nem veszi meg.
-
Jó lenne ez a készülék, ha nem lenne belőle az átlaghoz képest több hibás...
Néhánynál a játék lefagy, de előfordul olyan is, h. egyszerűen nem kapcsol be...
A paraméterei teljesen rendben vannak, de sz.tem ezek miatt nem ajánlott.
(Az még csak hab a tortára, h. a SE még mindig olyan garanciát csomagol a készülékei mellé, ahol egy már két éve megszűnt szervizcímet írnak... Tegnap volt is egy nem kicsit zabos ügyfelünk, aki nehezményezte, h. a képébe röhögött a portás a garancia papíron szereplő címen.)
-
wolruf
őstag
A külső "kijelzőjéről" néztem volna egy kis képet, hogy mit is takar pontosan ez a pontmátrixos négyféle izé. Nem láttam még élőben ilyen telcsit. Elképzelésem van, hogy milyen, de kíváncsi lettem vóna
Oké... Rájöttem, gugli a barátom
-
AMD Power
titán
[I]Bog
A Samsung M110-et az XXL GSM-től kaptuk.
A készülék megvásárolható:[/I]Ez így nem az igazi.
-
blueMerle
veterán
Még mielott ekkora kapitális ......... beszélsz legalább NÉZD MEG A TESZTBEN a képeket. Mond el nekem, hogy az életbe lehet egy téglalap alakú kijelzo 128x128 pixel????
Egyébként totálisan egyértelmu, hogy egy 176x220-as kijelzo van benne mind az élesség, mind a méret alapján. -
orbano
félisten
szép, a BT-ért tényleg kár
-
hzcs
senior tag
a nyitórésznél az a szinteltolódás nekem bántja a szemem, ennek ellenére nem rossz
-
Nekem ez a telefon már a megjelenésekor tetszett, főleg akkor, mikor a Pannonnál 9,9k-ért hozzá lehetett jutni feltöltőkártyával telefonbecseréléssel.
Viszont sok szempontból visszalépés a készülék. Nem tudom, honnan kaptátok az infót, de a gyártó szerint csak 128x128-as a kijelző, az elődben volt BT és EDGE is, valamint 128x160-as kijelző; ilyen szempontból pedig nagy visszalépés a készülék. Csak a kamera lett jobb felbontású, de az meg lényegtelen volt eddig is.
A kavicsmoto kinyitás viszont nekem nagyon tetszik.
A Z310 ezzel a külsővel nagyon jó vétel lenne sok nőnemű egyed számára.
-
AS
félisten
Kcsit furcsa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csak a Bluetooth hiányzik ahhoz, hogy árához képest tökéletes telefonról beszélhessünk. No meg a formaterv…
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Politika
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest