Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hű, furcsa tőled ez a nagy kirohanás! Azért is kérdeztem, mert nekem is furcsa, hogyhogy más infó van a gyártó honlapján. Megnézegettem a kijelző képeit, ami alapján nekem is bajom volt ezzel, és örülök, hogy Bog adott egy olyan választ, ami engem is megerősít ebben. Azt meg gondolom nem feltételezed, hogy 128x128-as kijelző négyzetességének szükségessége ne lenne felettébb gyanús nekem is...
A BT és EDGE hiánya meg sokkal jobban érdekel engem, mint a kijelző vagy kamera felbontása.
Azt nem írtam le reggel - de látom le kellett volna -, hogy alapvetően a 176x220-as SE kijelzőkön 4x3-as ikonrendszer szokott lenni. (Persze van kivétel, pl w300)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csak a Bluetooth hiányzik ahhoz, hogy árához képest tökéletes telefonról beszélhessünk. No meg a formaterv…
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest