Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
Nem te nem adtál ebben igazat, ha jól emlékszem, hanem valaki más volt korábban. "Igen ezért hülyeség ez a flac mánia pláne ilyen kütyükön." Ezt mondták, ami nem így van.
Igen, meghallgattam az X8 gyári fülesét és a tücsökzenéhez tudnám a legjobban hasonlítani. Még a középkategóriát sem éri el, legalábbis amit ehhez adtak, az tuti nem.
Nem mondtam, hogy rossz zenelejátszás terén az Android, csak egyáltalán nem ismertem. Eddíg zenét telefonról, csak a régebbi Nokia N95ömről hallgattam, de akkor még a "990Ftos" Heru márkájú fülesemmel. Nem volt rossz, csak azóta vettem egy komoly házmozirendszert (külön sub + AV ereősítő + hangfalak, ami drága volt, mint állat), mellé az Xears füleseket és leírhatatlan a különbség. Azóta kábé ívben hajítom a kukába a szar hangcuccokat és a rossz minőségű és/vagy szénné tömörített zenéket.
Egyenlőre pedig nem akartam sokat költeni. A félretett pénzemmel is más tervem van, még gyűjtenem is kell arra, amit szeretnék, ezért szerettem volna a lehető legjobbat kihozni egyenlőre a telefon+zenehallgatásból. Jó vétel volt ez az X8 így azért. Le kellett vennem a hangzásból egy kicsit, mert a Nokia Xpressmusicok jobbak lettek volna, de ott nem volt android, ami nekem nagyon tetszett, rezisztív kijelzőik voltak és volt, amelyikből még a Wifi is hiányzott volna (5230). Meg persze egy kivételével drágábbak is lettek volna.
Később veszek majd ezek mellé a fülesek mellé egy jó zenelejátszót. Az viszont tökéletes lesz. Arra költeni fogok akár 50-60 ezret is, de a legminőségibb audio jelet és hangzást adja, jól nézzen ki és a kezelhetősége is megfelelő legyen számomra a lényeges formátumok támogatásával. Most nem akrtam ennyit költeni, ezért kellett ez az ideiglenes döntés pár kompromisszummal. Így is meg vagyok elégedve az X8al, pedig nekem számít a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest