Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vilmaboy #1341 üzenetére

Kernel cserére megint csak FireFox1996 egyik írását tudom linkelni. Ha jól sejtem, akkor még nem igazán bütykölted meg eddig a kernel-t soha, a lényeg, hogy tudsz például a procin húzni tudod " overclockolni " tudod, de ezzel csak óvatosan, haza is vághatod vele a telefont :) Általánosságban jobb memóriakezelést, és több szabad RAM-ot ígér a custom kernel. A changelog alatt tudsz olvasni itt a változásokról, ami a kernelt érinti. A Titanium Backup igazából jó lenne, de ha custom kernel-t flash-elsz, kapsz hozzá egy recovery-t. ( telefon bootolása során, a lupus logónál nyomogasd a hangerő le gombot, és a recoveryben találod magad ) Ez amolyan szerviz menü, itt sok mindent tudsz csinálni a telefonnal..többek között teljes biztonsági mentést tudsz csinálni az adatokról, és a telepített programokról, tehát konkrétan a telefonod jelenlegi állapotát menti le. De viszont tényleg azt javaslom, hogy nagyon olvass utána, mert elsőre ha valami tényleg nem úgy sül el, ahogy te akarod, komoly szívrohamok fordulhatnak elő, én már csak tudom ;] megj: ha mégis flash-elnéd a lupus kernelt, a wifi nem fog működni, ezért az oldalon linkelt modult is installálni kell, ám ezt a recoveryben...aztán csak óvatosan! :)

Új hozzászólás Aktív témák