- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vilmaboy #1341 üzenetére
Kernel cserére megint csak FireFox1996 egyik írását tudom linkelni. Ha jól sejtem, akkor még nem igazán bütykölted meg eddig a kernel-t soha, a lényeg, hogy tudsz például a procin húzni tudod " overclockolni " tudod, de ezzel csak óvatosan, haza is vághatod vele a telefont Általánosságban jobb memóriakezelést, és több szabad RAM-ot ígér a custom kernel. A changelog alatt tudsz olvasni itt a változásokról, ami a kernelt érinti. A Titanium Backup igazából jó lenne, de ha custom kernel-t flash-elsz, kapsz hozzá egy recovery-t. ( telefon bootolása során, a lupus logónál nyomogasd a hangerő le gombot, és a recoveryben találod magad ) Ez amolyan szerviz menü, itt sok mindent tudsz csinálni a telefonnal..többek között teljes biztonsági mentést tudsz csinálni az adatokról, és a telepített programokról, tehát konkrétan a telefonod jelenlegi állapotát menti le. De viszont tényleg azt javaslom, hogy nagyon olvass utána, mert elsőre ha valami tényleg nem úgy sül el, ahogy te akarod, komoly szívrohamok fordulhatnak elő, én már csak tudom megj: ha mégis flash-elnéd a lupus kernelt, a wifi nem fog működni, ezért az oldalon linkelt modult is installálni kell, ám ezt a recoveryben...aztán csak óvatosan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest