- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
1. hozzászólás, seria.hu-s link. Az pont oda visz, ahol pár firmware megtalálható, illetve a romcseréhez szükséges program és a hozzá tartozó leírás, képekkel megtámogatva. (illetve a wotan-os linken több firm. is elérhető, oda is regisztrálni kell)
A lényeg, hogy egy régebbi rootolható rom kell rá és vagy a kolléga által említett módszerrel, wifin frissíted, ekkor elvileg megmarad minden a telón, beleértve a root jogot is.
Vagy a másik megoldás.
mod.: most nézem, már ez a legújabb rom --> 4.0.A.2.368
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz eladogeppc #4180 üzenetére
Hát őszinte részvétem....
Nekem volt 2db is belőle, meg kb. 2-3 szörnyű hónapom, bár lehet már mostanra javult a helyzet.
-
mycso
veterán
válasz csiziktomi #4303 üzenetére
Csak arra figyelj ,hogy rakj fel egy-két alkalmazást nehogy szűzen vidd be
Ebben meg mi a logika????
-
mycso
veterán
válasz csiziktomi #4306 üzenetére
Mondjuk, annyi hogyha csinálsz egy gyári visszaállítást/factory resetet akkor olyan állapotban lesz a teló, mint amikor vásárlás után kivette a dobozból.
Sőt, ha eladom/szervizbe viszem/stb. (tehát egy idegennek odaadom "több" napra), akkor mondhatni kötelező jellegű egy gyári visszaállítás, hiszen rengeteg infót tárol a telefon, a programok a felhasználóról.A másik részére reagálva, hogy hülyék-e vagy nem mit sem számít. Adok neki egy gyári állapotú telefont, érvényes garancialevéllel viszont valamilyen hibával, akkor ő azt átveszi és javítja/cseréli és pont.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Srácok, neo-hoz nem tudtok origi telenoros romhoz linket adni???
seria-n volt fent, de már nem működik a link.mod.: bár most nézem a build.prop-ban, hogy az azonosító mindenhol: 1247-8846, ami pedig a telenor azonosítója, pedig wotan-al lett frissítve .62-re.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz darvinya #5257 üzenetére
De ki beszél itt kártya zárról???
Ez egy Telenoros, telenor függő készülék, amin valamilyen xy verziójú rom volt, amit frissítettem wotannal .62-re.
Csak ezt nem vágtam, hogy a wotan csinál-e valamit a product kóddal, ezek szerint nem nyúl hozzá, hanem maradt magyar/telenor a régió kód, ezek szerint akkor nem kell vissza flashelgetni, mert így is eredeti telenoros szoft. van rajta.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Nem tudok mit elrontani rajta....
Összedugom, elindítom, majd dobja ezt a hibát, ennyi.Most már a wotan-os is jó, mert úgy fest ez is telenoros szoft rajta, legalábbis a régió kódok alapján, tehát mos tmár marad így. Szerviz miatt kell egyébként a gyári rom.
-
mycso
veterán
Az, hogy melyik szebb eléggé egyén függő.
Az s2 kijelzője nagyon éles, "színes" talán túlságosan is, ebből fakadóan picit meseszerűek rajta a képek, bár megszokás kérdése.
Amikor vettem az s2-t volt mellette egy lgo2x-em és egy galaxy ace-m, szerintem az lg kijelzője valósághűbb volt, hogy melyik volt szebb...hát passz akkor még az lg kijelzőjét tartottam jobbnak, az s2-é nagyon furcsán nézett ki(legalábbis a színek).
Talán az oled kijelzőket mondanám szebbnek most már.
Tegnap itt volt előttem s2, lumia800, se neo, htc desire és az ace, egyértelműen jobb érzés ránézni az oledesekre.Mondom elsőre nekem is furcsának tűnt, mert teljesen máshogy néznek ki rajta a színek, viszont most már teljesen hozzászoktam, egy sima lcd nekem fakónak tűnik.
Viszont az eredeti kérdést, hogy melyik szebb, neked kell megválaszolni....
-
mycso
veterán
válasz darvinya #5301 üzenetére
Nekem auto fényerôn van a neo és az s2 is.
OLED: valóban ez az egy hátránya van, hogy beéghet. Azért az az egy hònap picit erôs, max. full fényerôn és éjjel-nappal bekapcsolt kijelzôvel és egy fix képpel a kijelzôn. Nekem lassan egy éves az s2 és még nincs beégve átlagos használattal. Viszont van nálam egy htc desire, 2 éves annál már pár háttérnél látni viszont ez valóban sokat volt használva.
Illetve nem lesz kék a kijelzô, minták, ikonok fix helyen lévô momentumok égnek be. A kék szín adja meg magát a leghamarabb, így kék háttérnél érzékelhetô a legjobban a beégés. Természetesen garanciában cserélik ezen kijelzôket.Beégés feature az említett htc-nél: link
màs: a neo-t tegnap vittük vissza, mert "full érintôssé" változott: ha a tetejénél vagy az oldalánál megfogtam, akkor random csinált valamilyen mûveletet pl. hívás, lapozás, valamilyen progi megnyitása, stb.
-
mycso
veterán
No, tegnap jött vissza a teló, .62-es szoft van rajta, meg a munkalapon vagy 4-5 tétel, amit cseréltek, viszont csak kódszámok vannak, így passz, hogy mit csináltak.
A kijelzőt azt tuti cserélték.ICS-ről még mindig semmi hír???
Telenoros ARC s-t tegnap frissítettem ICS-re, nekem jobban bejön, mint a ginger.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz darvinya #5890 üzenetére
Sima Neo.
Neo V-re, tudom, hogy már kint van, viszont a neo-val kapcsolatban meg semmi konkrét infót nem látok, xda-n is nézelődtem, ott sincs semmi...(illetve ott találtam valami okosságot, hogy hogyan lehet a neoV ICS romját felpattintani a neo-ra, kell hozzá valami kamera patch is, de nem akarok sz@rakodni, a hivatalosat szeretném felrakni)mod.: érdekességnek --> írtam az előbb az arc s-t, emlékeim szerint a boot logo GB alatt ilyesmi volt: SonyEricsson, majd utána Xperia Arc S, most az ICS frissítés óta: SONY és Arc S-re változott.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
+1, én sem teljesen vágom, hogy milyen logika alapján számoznak....
Nekem arc s-nél, sem a hátsó, sem pedig a build.prop-os szám nem volt rajt a sony listáján, mégis frissült 4.0.4-re...., aztán ahogy frissült, a build.prop-ban egy újabb szám van...Majd valamelyik nap megnézem már a neo-t is, bár, gondolom ott is hasonló a helyzet...tehát én is tök értelmetlennek tartom ezeket a számokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest