Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
(#2705) toma37, (#2706) adam10980, (#2744) adam10980, (#2747) MrTwister, (#2748) fateless:
vagy megvárod, vagy frissíted Flashtool-lal.
Baromira kíváncsi voltam az új 2.3.4-re, ezért gondoltam hétvégén megcsinálom. Pénteken hazamentem, mindent elmentettem, SMS, telefonszám, alkalmazás backup, letöltöttem a Flashtool progit, az új ROM-ot, szóval iszonyúan ráfeszültem a témára.
Aztán rákattintottam a frissítés (Flash) gombra és imádkoztam, elvégre nem volt olcsó a telefon, meg is akarom tartani egy darabig, stb.
Eltelt kb 10-15 perc, ezalatt frissült a teló, lehúztam USB-ről és azóta élvezem az új funkciókat.
Csináltam frankó panoráma képet a Tisza-parton, Zoom-olok, ismerkedek a swype-al és hétfő reggelig bírta az akksi. Pénteken töltöttem ugye, olyan délután 2 körül. Kontaktjaim megvannak (Gmailen is), programokat visszatöltöttem, SMS-ek sem vesztek el. G-mail, K9-mail freemaillel süvít, naptár végre rendes, jó kinézetű, időjárás widget is tetszik. Az is tetszik, hogy meg tudom nézni ki milyen alkalmazásokat használ, meg is osztják, ki lehet próbálni. Egy szóval nagyon jó lett, jól használható, végre értelmesen lehet használni a telefont.Hívtam a Sony-t én is, Telenorral is beszéltem, senki nem tud semmi konkrétumot.
1 valamit bánok az egész frissítésben: hogy nem előbb tettem meg!
De ezzel nem akarok senkit buzdítani, nekem is októbert mondtak a frissítésre, talán lehet reménykedni abban, hogy nem késik sokat a Telenoros csomag.
Amúgy Li-ion akksi van a telóban, nem Li-Polimer.
És nekem is jellemzőbb, hogy max 2 napig bírja. Sokat játszom vele, még mindig szabogatom testre, mert találok kényelmesebb megoldásokat. Egyre jobb.
1 negatívum, amit észre vettem és eddig nem. Ha játszom rajta, akkor a telefon teteje erősen melegszik. Ott van talán a grafikus chip és azért? Vagy mi lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest