- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noonelar
csendes tag
Hello! Nekem van egy skull candy fejhallgatóm és amikor bedugom akk azt irja, hogy nem ismeri fel (azt vágom hogy a skull candy leginkább "i" kompatibilis), és az lenne a kérdés, hogy van-e olyan program amivel felismerhetővé tudnám tenni?(jah és természetesen mini prom van
)
-
noonelar
csendes tag
válasz
Bambusznád #4523 üzenetére
Már rájöttem ezer hála
-
noonelar
csendes tag
válasz
Bambusznád #4523 üzenetére
Szerintem nem ezt,hogy tudom beállitani
( vitamaxos vok)
-
noonelar
csendes tag
Hello!
Most van a vodánál olyan akció, hogy 2 betűt el kell küldeni sms-ben és akk kapok 1 hónap ingyen netet, nah az sms meg is volt aztán kaptam a visszajelzést hogy most akk megy 1 hónapig az ingyenes 100mb net na de, én a beállításokban engedélyeztem a mobilhálózatot, de nem történt semmi. Kérem valaki segitsen hogy tudom behozni(csak szolok, hogy máskor még nem nagyon mobilneteztem, csak wifit használtam ezért nem tudom annyira. Jah és természetesen xperia mini prom van -
noonelar
csendes tag
Ugye az nem csak nekem van hogyha zárt állapotban fel-le mozgatom a készüléket akkor egy kicsit lötyög a felső rész?
-
noonelar
csendes tag
Amikor most megcsináltam a Mcafeet a telefonon kérte, hogy engedéjezzem a gps használatát.Ugye most ha engedéjezem nem fog pénzbe kerülni mert a gps-nél ha bekapcsolom mindig figyelmeztet, hogy adatátviteli költségek merülhetnek fel. Bocs ha láma kérdés
-
noonelar
csendes tag
Hello én tegnap kaptam egy mini prot minden ok de bármilyen gps-t hasznaló proginál azt irja ki hogy nem talál jelet (pedig be van kapcsolva a gps és felül is ott villog hogy keres)mi a problem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged