- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
viewdetails #982 üzenetére
Okés, köszi! Úgy látom, eléggé szét kell hozzá túrni a rendszert. Kár.
-
leviske
veterán
válasz
viewdetails #980 üzenetére
Nem GB, ICS. Pont az a bajom, ha PC-ről csinálok wifit az említett adapterrel, azt nem látja, pedig a többi telefon igen.
-
leviske
veterán
Már régebben feltettem a kérdést, de hátha rosszul, ezért megismétlem.
Az megoldható valahogy, hogy a telefon lássa az ad-hoc hálózatot? Csak mert kissé vicces, hogy N8 látja, iPhone látja, az Xperia meg nem. Linksys WMP600N-ről van megosztva, ha ez számít esetleg valamit.
-
leviske
veterán
Gyors kérdés: Az nem is volt tervben, hogy az Android 4 megjelenésével ad-hoc-képessé válik a telefon? Az megértem, hogy a WPA2 titkosítás mellett csak a laptopok érzékelik, de még WEP-re visszavéve se szagol hozzá, pedig azt használva mind az iPhone, mind az N8 érzékeli a hálózatot.
-
leviske
veterán
Nah, a tegnapi szerverprobléma megoldódott. A Pc companion rögtön azzal kezd, hogy nem tud szerverhez kapcsolódni, nem vár addig, míg elindítom a frissítést, cserébe a SEUS most már gond nélkül szinkronizál a szerverrel és frissítette a telót.
-
leviske
veterán
válasz
kbyte1024 #708 üzenetére
Nekem folyton a gép előkészítésénél akadt el. A SEUS meg folyton "váratlan hiba" felkiáltással elszáll a szerverrel való szinkronizálás közben.
Most felhoztam az én gépemhez is, hátha valami gáz van a lenti géppel, de ugyanaz a helyzet. Ez egy vicc. Megpróbálom idefent is a SEUS-t, de sok jót nem várok... Próbált ma szarozni Sony telefonnal? Hátha feleslegesen töröm magam, mert a Sony bénázik megint?
MOD: Közben nálam is váratlan hiba. ÁH!!
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Van nekünk itthon egy Arc S és most, ahogy csatlakoztattam a géphez, kiírta, hogy Android 4 elérhető. A problémám az, hogy ha rányomok a frissítésre, akkor idővel kiírja, hogy nem képes a frissítési eszközöket (vagy miket) elindítani. Mit csinálok rosszul? A PC companion most lett frissítve, azzal gondolom nincs gond.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
leviske
veterán
válasz
R2D20208 #153 üzenetére
Én, ha mostanság akarnék tekefont venni, akkor bevárnám a MWC utáni hullámot. Jönnek a sima Sony telefonok, talán visszakapaszkodik a HTC a leejtőről, stb. Legrosszabb esetben is csak úgy jársz, hogy olcsóbban kapsz telefont a jelenlegi kiszemeltek közül.
A Samsungokkal mostanság nincs tapasztalatom, kiharcolta a cég, hogy messzire kerüljem a termékeit, szóval nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb volna-e az SGS2 után az Arc S.
-
leviske
veterán
válasz
snecizero #138 üzenetére
Igazábl kérdés, hogy mik az elvárásaid. Ez fog kapni hivatalosan Android 4-et, híresen jó kamerája van és szerintem pofás a formája is. Viszont, ha ezekkel nem kezdenél semmit, akkor minek a drágább?
(#137) aimettirlz: Köszi
, közben ki is derült, hogy a router ügyetlenkedik.
-
leviske
veterán
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy folyton eldobja a wifi-t? Itthon csak az én N8-asok képes stabilan, nagy sebességgel csatlakozni a routerhez, az itthon frissnek számító iPhone és Arc S nem. Előbbi baromi lassú, utóbbi meg ugye szakad.
Gyakorlatilag a marketben telefonról nem lehet tevékenykedni, mert csak az "újra" gombot lehet nyomogatni.
A router már volt kikapcsolva, gondolkozom azon is, hogy újra indítom, de előbb azért megkérdezem, hátha van más megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest