- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
1GHz-es Samsung processzor Ahogy sejtettem. Muszáj nekik lenni mindenben az elsőnek.
-
hajbel
addikt
válasz
HardSanyeee #42 üzenetére
Nem hibás semmi. Ha jobban megnézed, minden 5 mpx-en felüli SE-nak van autófokusza. Ezek után hülyeség azt hinni, hogy a topkategóriás telefonjukból kihagyják az AF-t. Ha valami folytán mégsem jelentenék be (pedig a gyakorlat nem ezt igazolná, kb. 99%-ban bejelentik a kémfotós telefonokat), akkor a lábai elé borulok annak, aki ilyen fake telefon designt alkotott, és szerintem rögtön kapadoznának érte a nagy mobilgyártók ;)
A samsung mindig kitalál valamit, legalábbis ami a hardvert illeti, tehát simán kidobhatnak előbb egy 1 ghz-es mondjuk 12 mpx-es telefont, hogy ők legyenek az elsők hájtekben. Ez is gyakorlat.
-
Lirion
addikt
válasz
HardSanyeee #42 üzenetére
Hát igen.. roppant kíváncsi vagyok, hogy mikor is jelentik majd be és mikor dobják piacra..
-
HardSanyeee
őstag
Két dolog hibás a hozzászólásodban. Egyrészt az egy dolog, hogy a W902 és a W995 kapott AF-et, ettől még nem fog minden Walkman kapni. Másrészt az X3-at még nem jelentették be.
A Samsungnak meg már van Androidos telója, nem lett nagy cucc, még csak átdolgozva sincs az alap kezelőfelület.
-
hajbel
addikt
Látom, már itt is burjánzik a divatból fikázás. A HTC-nek jelenleg nincs 1 GHz-es processzora, és biztos vagyok benne, hogy kamerában is agyonveri a HTC-t. Egyébként már a Walkman mobilokba sem tesznek fixfókuszt, úgyhogy ez a kifogás is felejtős. Igazából ez az eddig bejelentett legjobb Androidos telefon. Szerintem kár volt ilyen korán megszellőztetni az infókat, mert várhatóan lekörözi őket ismét a legnagyobb multi, a Samsung. Bár ha választhatnék mégis a Satiot választanám, mert az biztosan hackelhető.
-
Enjoy
addikt
Külsőre nagyon bejövős, csak nem bírom kivárni, hogy a várható megjelenés mellett elszáguldanak majd a hetek,hónapok... s addigra el fog múlni a varázsa..
-
joey04
titán
#14-ben írták: kiszivárogtak infók
ez júliusban történt meg. tehát ott lesz az a 6 hónap, ha valóban januárig csúszik ha előbb jön, akkor jó lehet -
-
madstunt
addikt
ááá ez vmi eszméletlen jól néz ki
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #29 üzenetére
július elején jöttek az első infók
-
marsu
veterán
Pár napja néztem a kémfotókat, amin nem sok látszott ...
... itt viszont már rendesen kivehető a letisztult forma. Klassz telefon, nekem tetszik! Az X1 után kifejezetten jól néz ki!
-
plus44
veterán
válasz
bolondember #1 üzenetére
De milyen rendesek nem? Engedik, hogy a konkurencia telói is kijöjjenek.
Szánalom.
-
Morden24
nagyúr
Alakul ez. Már nem is csúnya
-
<NewL>
addikt
ez igen,ez tényleg jól néz ki
Jhonny06 : erre most speciel nem lehet mondani ,hogy gyenge. viszont ha 2010 utolsó negyedévében jelenik meg,már más lesz a helyzet.
biztos lesz a htc-nél meg a többi gyártólás is más cucc,jobb is... -
papi77
addikt
Kinézetre nagyon jóra sikeredett...
-
Lirion
addikt
Mind1, hogy milyen telefon, érintőképernyős, van rajta néhány gomb és szevasz. A lehetőségekhez képest elég egyedire sikerült a desing és a nagyon nagy többség szerint kifejezetten gyönyörű. Hatványozottan igaz ez az eddigi androidos telefonok külsejéhez mérten.
Persze szíved joga rondának tartani, csak ez elég nevetséges úgy, hogy közben hasonló dizájnú telefont használsz te is. -
Jhonny06
veterán
-
nrgia
őstag
Nagyon tuti gép lesz...
-
Ricardo
titán
Ez gyönyörű. A konkurencia meg remélhetőleg jó hatással lesz az árára.
Jhonny06: Mi a gyenge ebben a telefonban
-
Womb
senior tag
Határozottan qrv@ jól néz ki, és a ficsör lista is elég jó.
Nem vagyok otthon a témában, de ez az 1 gigás qualcomm hogy áll a 3D gyorsítással?
Kell ez alá is egy co-processzor?
Nem írja ugyan de remélem amoled-et kap, már a fogyasztása miatt is lenne értelme. Egy ekkora bazi kijelzőt nem egyszerű etetni. -
GGGBR
tag
Kicsit korai még a SE csődbe meneteléről vizionálni...Erről a telefonról pedig sokat még nem tudunk... korai szerintem véleményt formálni..
-
Konflikt
addikt
na vegre vmi hasznalhato anyag az X3 rol
-
Lirion
addikt
Azért fejtsd már ki légy szíves, hogy mit tartasz kevésnek ebben a telefonban, nagyon kíváncsi lennék rá.. Meg arra is, hogy te mit használsz, ha már így lehúzod a cuccot.
(#11) PierNight
Az is röhely, hogy egyesek tájékozatlanul hülyeségeket írnak.. Az X3-t még nem mutatták be, csak kiszivárogtak az infok. -
PierNight
aktív tag
hát olyan érdekesen néz ki.. mint egy villanyborotva
de röhely ez a bemutatom és majd fél év múlva kiadom rendszer...xD várom a csődszéli bejelentésüket
-
Scenic
tag
Egy idős bácsika képe rémlik fel előttem erről, ahogy maga elé engedi a buszon a fiatalokat, mondván, hogy menjetek csak előre, majd ha már kényelmesen ültök és az összes helyet elfoglaltátok, akkor felszállok én is! Bravo SE!
-
Jhonny06
veterán
Hát ez nagyon gyenge eresztés, lassan annyi a SE-nak.
-
eszgé100
őstag
8 megapixel -> de tuti, hogy fixfókuszos lesz, ez a SE specialítása
-
Remek a fazonja tudnám használni,de gondolom nem az olcsóbb kategória lessz szerintem súrolni fogja a 200 ezres határt
-
total90
veterán
Szépnek szép, de soha többé SE... no meg Samsung telefon
-
DaveNo1
veterán
Álomszép készülék, specifikációk is rendben vannak, remélem szoftvert/kezelőfelületet rendesen optimalizálják. Annyira nem zavar, hogy nem most jön ki, versenytársak nélkül biztos 200ezer körül lenne a kezdő ára függetlenül...
-
Ennek most kellene megjelennie, vagy méginkább tegnap kellett volna.
Kis tulzással élve lassan bejelenthetné már a 2048-as új modelleket is, csak hogy a konkurencia időben le tudja lépni
SE-hez képest meglepően tetszik
-
Xaels
félisten
Ooo. Igen imponzáns látványt nyújt, csak valahogy az a kamera lehetne komolyabb darab benne.
-
bolondember
MODERÁTOR
itt a pont: "A jövevény várhatóan csak 2010 első negyedében kerülhet a boltok polcaira, kis időt engedve az X2 és persze a konkurencia hasonló ajánlatainak térnyerésére."
nem tudom hol élnek az SE-nél, ha ki akarnak jönni a gödörből, ez ÍGY kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd gyártó első Android alapú mobiljához már a csomagolás is elkészült.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest