- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mang0o0
tag
válasz
romeomalac #425 üzenetére
Valószínűleg túl érzékeny a mobil mikrofonja, és nem lehet állítani a hangerőt. Talán lesz valami funkció a frissített Androidba, és akkor megvan oldva a probléma
-
mang0o0
tag
Én a kocsiban is használom a mobilomat GPSként, és gyalog is, hogy megtaláljam pontosan a címet. Szóval nekem találták ki
Meghát sokat segít nyaralásra menet. Egy idegen országban eltévedni, ahol még angolul se tudnak, az nem valami kellemes, ilyenkor nagyon jól jön, ha nálad van a mobilod és van rajta gps, és nem kell magadnál hordanod az autós navigációt.
-
mang0o0
tag
Ja de csak előfizetésesre, kártyásra nem lehet.Meg ha kiveszed a stickből a simkártyát az a telefonba nem működik.
-
mang0o0
tag
De én úgy tudom hogy mobiltelefonra való internet (ami nem usb stickes) olyan még nincs korlátlanba egyik szolgáltatónál sem nem?Legalábbis én így tudom.
-
mang0o0
tag
Jobb?
Még ennél is?
Bár kinek mi számít nekem az tetszik nagyon benne hogy semmi hirtelen képernyőmozdulat nincs benne, minden kiúszik vagy halványan eltűnik, nagyon designosra meg van csinálva a menüje.
-
mang0o0
tag
Hát de gondolom lehet állítani hogy miket töltsön le frissítésnél, nagyobb képeket vagy kisebb képeket csak, vagy képeket egyáltalán ne, e-mailnél az egészet letöltse e vagy csak egy meghatározott Kb-ig tölthesse le... Ezekkel lehet adatforgalmat spórolni jócskán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest