Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
Helló!
Az is megvolt, de egyszerűen sehogy nem tudok csatlakozni a marketre
se wifin, se mobilhálózaton, se sehogy, belépni sem enged, sem új acc-ot csinálni.
A memóriakártyán ott van az astro fájlkezelő, csak nincs mivel telepíteni, a telefon nem is tud alapból böngészni sem a saját, sem a kártya tartalmán.
Megőrülök
Ha bárki személyesen meg tudja csinálni zuglóban, vagy környékén a fájlkezelő telepítését a marketből, vagy bárhogy, akár a saját sim-je segítségével, az dobjon meg egy pü-vel. -
Mymelody
aktív tag
Szia! A 3G meg azért kell, mert email auto/lekérdezése fontos. Nekem ez hozzá tartozik az alap szolgáltatásokhoz, mint pl. az SMS. Már rég így használom a telefonjaimat. Ezért is van 500mb-os netem(neg persze a szörfölésért)
És ugye éjjel hozzá sem nyúltam, úgy ment le 35-40%-ot. Task Manegert is kilövöm, de törölni nem akarom, mert hasznos.
Vagy vennem kell még egy akksit és autós töltőt(nem kis beruházás), vagy el kell adnom.
Pedig még egy telefonomat sem szerettem így
Jöhetne már a 2.1 -
pisti2216
tag
Hello én már használtam minden félét,de nálam a Helix 1.2 jött be a legjobban.A többi vagy tul sokat evet vagy lassitotta vagy nem jól nézett ki,mindig leltem benne valami hibát, nem aszt mondom hogy ez tökéletes de nekem megfelell, minden ember más.
[Letöltés] -
liquidmoon
aktív tag
Nem rossz
Gyorsabb lett, azt elsőre is észre vettem. Lehetne még a sebességen csiszolni, mert meg-megdöccen, de már kevésbé, mint előtte.
Az akku is kicsivel tovább bírja, de ezt lehetne azért még fokozni
De nem vagyok telhetetlen, nekem akkor sem lenn bajom, nem gondolkodnék az eladáson, ha ezt a frissítést sem adták volna ki...
Tettek bele biztonsági mentést is és a timescape is "szinezhető" lett. Ezek közül egyik sem hiányzott...
Egyenlőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest