Új hozzászólás Aktív témák

• MataGyula

tag

Üdv!
    Vettünk egy ilyen telefont, elvileg újnak és hibátlannak kellene lennie, de problémákba ütköztem:
    Nem talál/lát WIFI hálózatot, pedig háromnak is kell lennie a közelben. Más eszközök - PDA, notebook, LG GT540 - látják és csatlakozni is tudnak. Próbálltam a saját wifi routeremet átállítgatni a fenti leírás szerint, de nem változott semmi. Aggasztónak tartom azt is, hogy a telefon saját MAC címe csupa nullából áll :F
    Másik dolog pedig, hogy bluetooth-on keresztül nem akarja átküldeni gépre a fájlokat - a képküldés nagyon gyorsan elindul, kúszik felfele kb 1/5ig a progress bar, majd közli, hogy kapcsolat megszakadt. MP3 küldésénél iszonyat lassan indul el, majd pár kilobájt után megáll.
    Gépről telefonra viszont át tudtam küldeni egy dalt.

A kérdésem a következő - elképzelhető, hogy sérült valamilyen belső halózatokkal foglalkozó modul? Vagy egyáltalán nincs jelen ? :D
    Volt gyári beállításokra való visszaállítás, valamint a PC Suite segítségével is nyomtam rá egy "telefon javítást", de semmi változás.
    A választ előre is köszönöm, és bocsánatot kérek, ha esetleg már megválaszolásra került a topicban!

Új hozzászólás Aktív témák