- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvazo
csendes tag
válasz
spanilana #25 üzenetére
de most tényleg... annyival nem is jobb egy zárt oprendszernél az android
ha belegondolunk a nyílt oprendszer a frissítésre meg az applikációkra korlátozódik
nekem egy nokia C3-00-m van és csak azért szeretnék egy E72-eset mert annak jobb a kamerája
(respect a nokiának de tényleg!) nem mondom elég komoly progik futnak az androidon, IOS (Steve Jobs respect in peaces) de nem csak abból áll az élet!
gondoljunk bele a mix-be annyira azért az se rossz, nem hiszem, hogy az a pár apróság annyira számítana.
mi van ma a mobilgyártókkal -
FET-MEN
veterán
válasz
spanilana #30 üzenetére
ez sajnos csak itthon van nálunk. persze ha tehetném nekem is Iphone om lenne, tegnap voltam eisenstadba, minden 2 ember kezébe szifon 4 es volt.és ez most nem vicc, és ámítás. ez tény. és egyet értek teljes mértékben hogy árulhatná olcsóbban, mert ezt sokan nem tudják megfizetni. de tegnap rájöttem, hogy nem magyarországot kell nézni, hogy ennyi apple termék fogy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első androidos Walkman az Xperia X8-ra épül. Vajon megéri a minimális ártöbbletet?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest