- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Mondjátok már el nekem, hogy hogyan lehet valami normális naptárat, vagy inkább naptáras emlékeztetőt találni ezen a masinán, vagy milyen programot szedjek le rá ami azt a hatalmas igényemet kielégítené, amit eddig még minden butatelefonom tudott, hogy beállítok egy időpontot és az akkor megszólal, rezeg, írja a témát, és addig pofázik amíg le nem lövöm. Mert a naptárban eleve nem lehet normálisan beállítani (az a grögős marhaság katasztrófa) az hogy csak előtte X időben lehet berakni az emlékeztetőt szintén, és ami a legnagyobb szívás, hogy egyszer lejátsza a beállított hangot és ennyi. Hogy hallottam vagy nem leszarja a gép, tovább semmi jelzést nem ad, hogy nekem volt egy riasztásom.
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
replay007 #625 üzenetére
Durva.Én is pont ezért kapcsolom ki alapból a mobilnetet, csak szar hogy nem tudom hogy mennyit fogyaszt. Majd letöltöm valamelyik progit.
Viszont ez a kapcsolatok téma bosszant. Hogyan lehet csak SIM-en tárolni a neveket, és lehetőleg úgy hogy a vezetéknév van elöl??
Üdv: FIshor
-
Fishor
senior tag
Még azt írjátok le , mert egyserzűen nem találok ilyet, hogy hogy tudom az adatforgalmamat ellenőrizni hogy mennyinél jár a mobilnetem?
-
Fishor
senior tag
Telenornál kaptam a héten, régi fülessel. De jó ez is. Annyi van nekik, hogy dunát lehetne rekeszteni vele, úgyhogy amíg el nem fogy addig nemigen adnak új fülest hozzá.
Valaki árulja el nekem, hogy tudom a kapcsolatoknál beállítani, hogy a vezeték név legyen elöl!
-
Fishor
senior tag
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Megvan az új telefon. Nem egyszerű, de barátkozok vele. A kérdésem, hogy hogyan tudom kikapcsolni a mobilnetet? Van előfizetésem (100megás telenor) de nem akarom, hogy amikor nem használom menjen, mert ne használja még véletlen se az adatforgalmat feleslegesen. Hol tudom leállítani? Valami olyat keresek, minta wifi ki be kapcsolása.
-
Fishor
senior tag
Alapvetően mennyi szabad hely van a telefonon, illetve a memóriakártyán?
Erősödő csengőhangot milyen programmal tudok csinálni? Megrendeltem a telefont, jövő héten meglesz, már nagyon várom. 100megás mobilnetet is rendeltem, kíváncsi vagyok az mennyire lesz elég, bár szerintem nem fogom kihasználni.Üdv: Fishor
-
-
Fishor
senior tag
Igen a ledre gondoltam, zseblámpa funkció miatt.
A rezgője mennyire erős? Lehet érezni ha zsebben van? Én legtöbbször némán tartom a telefont a zsebemben, így fontos lenne, hogy érezzem ha kapás van.
Ezen kívül erre az erősödő csengőhangra semmi kényszermegoldás nem született még? Elég gáz hogy nincs rajta.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Most olvasom a SE honlapon, hogy elöl is van rajta kamera (videohíváshoz)? Eddig erről nem láttam infót, elírás, vagy tényleg van benne?
Ja és a program ami a fényt tudja be kikapcsolni azt hogy lehet rátenni? Telefonon le kell tölteni ha igen mit és hol? Vagy számítógépen letölteni és rárakni? EZ nagyon fontos számomra, úgyhogy adjatok valami linket vagy lehetőséget a leszedésére.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Mindegy nekem tetszik! És nem érdekel hogy walkman vagy nem walkman, csak legyen még mire rendelhetem... Mondjuk bekapcsolva nem láttam, csak a miniprot szokatlan nagyon az érintő, meg úgy az egész menürendszer, de biztos megszokom majd hamar, nem félek tőle most már. És erre programokat wifin lehet mindent ingyenesen leszedni? Pl ilyen word esetleg nincs rajta vagy valami szövegszerkesztő esetleg, amiben lehet szöveget írni aztán wifi nyomtatón nyomtatni? Vagy win alapú progik ezen nem mennek?
-
Fishor
senior tag
W810en meg semmit nem csinált, csak felvette meg letette a hívást. Pedig az is jó lenne, ha az utolsó hívott számot lehetne vele pl hívni, de ez nem lehetséges úgy tűnik. Akkor olyan gomb nincs a telefonon, amivel egy gombnyomásra lehet indítani állítani a zenét minden menü nélkül? Pl ha telefont akarná használni az ember akkor jó lenne. Még egy kérdés: az antenna továbbra is a fülesbe van, tehát nem lehet a telefonon füles nélkül rádiózni?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Ma voltam megnézni a készülékeket. Hát mit mondjak, most már semmi kétely nincs bennem, hogy ezt vegyem-e. Az X10 mini pro nem tetszik, viszont ez marha jól néz ki. Fiatalos, vagány, ez a gumírozott borítás meg még inkább sportossá teszi. Szerintem marha jó. Tuti ilyet rendelek.
A teszt hsz-eket elolvastam, tényleg hihetetlen, hogy ez a walkmentéma hogy elfajult. De megjegyzem, a walkmanségbe nekem legjobban továbbra is a walkman gomb tetszik. Viszont most gondolkozok, hogy lehet hogy összekeverem a dolgokat. Írjátok már le, hogy van rajta play stop gomb? Mert w810en pont az tetszett, és én a gombon ezt értettem volna, hogy 1 nyomásra megy az utolsó zene (rádió, vagy zene) míg köv nyomásra megáll (persze háttérbe minden) és ha újra megnyomom megint megy. Van ilyen gomb ezen? (Mert maga a walkmen gomb a progit hívta be a régin és nekem nem is arra van szükségem, hanem a play stop gombra. Mondjuk ha van ha nincs ilyet veszek, de jó lenne ha lenne.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Miért kompromisszomos a kijelző? Csúnya a kép,v agy csak a méret? Nekem a mostani Nokia 3720 as-omnál biztos nagyobb a kijelzője. Nem is vennék másikat, csak a cégnél kell céges mobil, és így 9000Ft omba kerül nekem egy ilyen annyit meg megér nekem. Mivel eddig nem neteztem sose telefonnal meg gps se volt benne, így a mostaninál csak jobb lehet, leszámítva hogy ez jobban bírt mindent. Akku is, meg ez mindent kibírt. Viszont ha lemerül a Sony akkor ott van a régi. Bár a legjobb valami olyan dualsim es lenne amivel egyszerre elérhető lennék a tmobilos és a telenoros simmel is. Ilyen létezik egyébként? Úgy tudnám elképzelni, hogy tudnának hívni a telenroos és a tmobilos számon is, híváshoz meg lenne egy alaprételmezett, amit persze válthatnék ha akarnék és a hívás meg arrol menne. Ez iylen formában létezik? Megoldható?
Vagy csak olyanok a duál simesek, hogy bele tudok rakni 2 kártyát de csak azt tudom használni, amelyikkel bekapcsolom, és egyszerre csak az egyiket lehet használni?Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Annó az első Walkmenemnél nekem is ez volt a bajom, kukázni akartam és hagyományost venni, meg az a bedugós gumiharangos folyton kiesett, aztán meg megszoktam és rájöttem, hogy sokkal jobb mint a hagyományos. Megvan még a régi, végülis lehet hogy lehet ehhez használni, majd meglátom.
A teszt lehangolt, viszont az itteni hsz-ek szerint, hogy nincs gond a telefonálással továbbra is efelé hajlok. Meg végülis én nem vagyok nagy zeneguru, csak szeretem hallgatni, nem is hangosan, csak szóljon a rádió. A kártya nekem elég nagy, 512vel is megvoltam annó. Amúgy meg én kezdek vele úgy lenni, hogy kit érdekel a teszt. Tényleg kiakasztó, hogy a tesztben az X10 mini prora írták hogy tök jó a kamerája még otthon is lehet hagyni a fényképezőgépet, nem hiszem hogy abba más kamera lenne mint ebbe, itt meg semmi jót nem írtak róla, csak hgoy ne várjunk csodát. Tényleg nem hiszem pedig hogy abba bármi más lenne, de nem tudom. Egyébként én eddig akármilyen telefont vettem, a mobilaréna mindig mindet lehúzta, és sose volt gondom még velük. Úgyhogy nem hagyom magam megingatni és továbbra is a live az elsődleges kiszemeltem.Üdv: FIshor
-
Fishor
senior tag
Ja értem. De akkor okosan ingyenes. Az a lényeg. Kicsit azért le lett húzva ez a telefon. Pedig nekem pont a walkmansége tetszett meg, erre meg. Írjátok hogy köze nincs az egészhez. Még a végén kiderül az is, hogy a régi w810i jobb hangzással volt, mint ez az új. Ráadásul ahogy nézem még a régi fülest se tudnám használni, mert az 2.5 es jackkel volt úgy tudom. Még az elhangzottakon kívül:
Ha némán van a telefon, zenehallgatás közben a fülesen csörög dallammal? (Hülye nokia olyankor nem csörög a fülesbe se.)Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Ingyenes navigáció? Miért ebbe nincsen? Benne van a gps, akkor elvileg ingyenesnek kéne lennie nem? Máskülönben mi értelme? Ilyen erővel kár bele a beépített vevő, ha aztán meg fizetni kell érte. Nem értem. Fizetni kell a gps-ért?
Engem már meggyőztetek az androidról, még az érintőképernyőről is (habár nagyon idegenkedtem tőle), viszont ez a telefonálni nem lehet vele mondat ez nagyon lelombozott. Remélem, ahogy ti is írtátok, ez csak a tesztalany hibája volt, mert azért számomra az elsődleges mégiscsak a telefonálás, habár most már vonzanak ezek a netes finomságok, stb.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Még egy kérdésem lenne. Miben jobb ez az androidos Live, mint pl egy nokia500, nokia c5-03 vagy E52? Azok symbianosok. Jobb a Sony mint a nokiák, mert én főleg az android miatt hajlok efelé, mert mindenki azt modnja csak az a jó meg az az isten, de miért olyan jó? Mik azok a többletek amit nyújt a symbiannal szemben?
-
Fishor
senior tag
Igazából én is 3 közt vacilálok, a Xperia X8, X10Mini pro és live között. Live tetszik a legjobban ez 5000 rel drágább mint az előző kettő. De melyik a legjobb vétel? Mondjuk a walkman nekem nagyon bejött a 810 esetében, szóval ha nincs semmi ami a másik malmára hajtaná a vizet, akkor biztos emellett döntök, na meg fiatalos vagány telefon.
-
Fishor
senior tag
Nem ilyen egyértelmű Nokia Classic 6003-on asszem van vaku, viszont nem lehet vele világítani, még a kamerázáskor is csak vakuzik, de fényt nem ad, vagyis én nem találtam semmi módját ennek, míg az én nokiámon meg a kereszt gombot hosszan nyomva elérhető a zseblámpa. A W810i-men is volt irányfény, gondolom akkor ezen is van, de tudnom kéne 100%-osan, hogy tényleg elérhető-e a zseblámpa funkció, mert fontos szempont. Korábban írtátok hogy van program, de anélkül is megy a dolog?
Erősödő csengőhang meg komolyan nincs benne? Pedig az elég alap egy telefonnál, vagy csak én vagyok maradi?Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van rajta zseblámpa? Megéri megvenni? Akku mennyire bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest