Új hozzászólás Aktív témák
-
androcles
tag
"Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál"- válaszolhatnék egy népmesei fordulattal, de ehelyett csak azt kérdezem: - miért szerinted egy jó kamerával és csatlakozóval nem lehetne sikeresebb? Az oprendszerről már nem is beszélek. Ennyiért a konkurencia mindent beletesz, amit ebből hiányolok. Egyébként a készülék tetszene, és el is fogadnám, de így szerintem ez a model felesleges, ahogyan sok másik is.
Az oldalsó csatlakozókról a fentieknek csak annyit, hogy volt már oldalsó csatl. telefonom, és marha kényelmetlen csatlakoztatott hs-el, pláne töltővel, és plusszként még a tetejére dugott hs-el fogni v. kezelni, és véleményem szerint csúnya is. No meg gondolom mindenki jobban örülne három+félnek a tetején, mert az sokkal egyszerűbb lenne.
Szóval meneteljenek csak tovább, de nélkülem, én megtartom a W810i-t, és gyűjtök egy n79-re. Ennyit a jövőről, legalábbis az enyémről. Üdv - Androcles -
androcles
tag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Jó teló lehetett volna, és még tetszene is, de az oldalsó csatlakozó kritikán aluli ismét, ahogyan a kamera is. Az anyaghasználaton meg vagyok döbbenve, mert sok mindent lehetett mondani a telefonjaikra, de az anyaghasználat nem volt gagyi, még az alsósok is minőségiek voltak...idáig?
Érthetetlen sanszokat hagy ki szerintem a SE a készülékeivel! Egy jó kamerával, és usb-vel, meg oppal szerintem nagyon, vagy sokkal sikeresebb modell lehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest