- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
válasz
quailstorm #1021 üzenetére
Jó sok kifejezést dobáltál most egymásra, ennyire nem érint a téma. Billentyűzetével nincs baj
-
quailstorm
félisten
Nem valószínű hogy kell az még. Mai világban egy galaxy y-t többre értékelnek...
Ja a SEUS még megy, és a bootloader mode c-vel működik, nekem nem új, csak speciel én felkészültem arra, hogy kikerül a támogatásból, meg az A2uploaderrel lehet az internal FS-t vakarni.
Én a W810-emet egyszer tudtam SEUS-szal visszahozni, utána kivették. Ezért az összes SE EU firmware megvan a gépemen.
Meg sok cuccot nem kell megtanulni.
XS++3.2, FAR+JDF, SeTool2 lite 1.11, A2Uploader, ezzel kb minden fastportos SE barkácsolható.Billentyűzete milyen egyébként? Régóta kéne egy erősebb zárt rendszerű teló, mert a W810 már kevés néhány kései 3D csodához. Laggolnak effektekkel, meg nélküle is.
-
up
senior tag
válasz
quailstorm #1019 üzenetére
Kösz a tippet! Kicsit elszomorítottál, de reálisnak láttam, hogy az adatoknak annyi.
Viszont képzeld, sikerült beleflashelnem egy frissítést a hivatalos SEUS-szal (Sony Ericsson Update Service), és most tip-top állapotban van, tán még gyorsabb is, mint volt! Az volt a trükk, hogy gépre kötés közben nyomni kellett a C gombot (enélkül próbáltam korábban, de semmilyen módon nem látta a számítógép). Így már felismerte a SEUS és rá tudott frissíteni.Szóval most él a telefon, ránézésre semmi gond vele. Viszont vettem már a helyére egy ZTE Blade III-at. Vajon az előző hozzászóló húgát meglepjük a C702-vel? Alig két éve kérte...
-
quailstorm
félisten
Adatoknak intsél búcsút szerintem. Ha bejön a bootloader, akkor kézzel ki lehet szedni a filerendszerből. De az a mobil azzal az OS-sel nem fog menni többet. Legjobb esetben újra kell húzni, legrosszabb esetben kuka.
A2uploader nevű segédprogramra lesz szükséged.
-
up
senior tag
Sziasztok!
Kipusztult a SE C702-esem. Bekapcsolásnál rezzen egyet, és mind a négy kéken égő billentyűvilágítás, ami csak felvillanni szokott, folyamatosan ég, és úgy is marad. Semmi más életjelet nem tudok kicsikarni belőle.
A kihalást egy fagyás előzte meg, panaszkodott, hogy csináljak helyet (nem sokkal korábban irtottam le több száz smst, úgyhogy kellett volna lennie). Mutatta, hogy az egyes mappák mennyi helyet foglalnak, de néhány esetben üres vagy kérdőjel volt, talán filerendszer hiba okozta (nem tudta megállapítani a méretet)? Aztán paff, kikapcs, és azóta a fentiek.
- Tippek a házi élesztésre? (mint androidnál a bekapcs+hangerő gombok esetleg)
- Tudtok olyan helyet, ahol fel tudnák éleszteni? Csak addig kéne, amíg pár adatot lementek róla (feljegyzések, képek, esetleg SMSek), mert már vettem helyette új telefont. Ha működőképesre pofozzák, akkor esetleg fel tudom ajánlani az előző hozzászólónak. Kopott, de más baja nem volt, nagyon szerettem.
-
mazsi
senior tag
Tudtok tippet adni, hogy hol lehet még ilyen készüléket szerezni? Hugom nagy szerelme, nem akar mást magának. Help.
-
Danny750
őstag
Lenne egy c702 telóm és segítség kellene! Egyszercsak azt írta ki ,hogy helyezzen be sim kártyát!!! AZóta kis mozgatásra mindíg eldobja a sim kártyát a c702!!
Nemtudom mit csináljak vele ,mert még a softot sem tudom sehogy újratenni ,mert a legfrissebb van rajta!! (cda szám átírásával sem tudom vmiért.........)
köszi -
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
8GB M2-t kezeli rendesen??Szerk.: 1000. hsz
-
kilincs89
tag
Nagyon sokáig volt ilyen telóm, egyszerűen imádtam
De sajna eljött az a nap hogy eladásra került, kiöregedtek már szerintem egy picit
-
hardy586
csendes tag
Sziasztok egy barátom kért meg hogy nézzek utána. Lehet erre a mobilra Navigációs szoftvert leszedni(ami mondja vagy akár csak mutatja és követi merre járok?) jah és az fontos, hogy ne keljen érte semmiféle adatforgalmat fizetni.
Előre is
-
FazekasLaci
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki a megoldást, hogyan kapcsoljam ki teljesen a C702-ben az internet-kapcsolatot?
Fontos lenne, mert néhány alkalmazás (pl. a GPS) néha megpróbálkozik az internettel kiegészíteni az infókat, ami külföldön kicsit drága mulatság. Nem értem, hogy a telefonokban ezt miért rejtik el ennyire. -
Kloden
senior tag
Üdv, valaki szedte már szét eme telefont? Kissé poros már belül a gombok alatt, neki kéne állnom, de valahogy nem megy a szétpattintás.
Ilyet találtam egyelőre:
http://www.formymobile.co.uk/c702disassembly.php
Namost én már a hátulja lepattintásánál megakadtamMásik kérdésem: a rezgője kezd hangosá válni, mit lehet vele kezdeni? Lassan már könnyebb meghallani mint megérezni
Előre is köszönöm!
-
Lasy
veterán
szerintem ezt erdemes elolvasnod...
Mi is az a GPX -
icons
addikt
Hello!
Futáshoz szeretném használni a beépített GPSt. Távolság, illetve időmérésre használnám.
A kérdésem: tud ehhez valaki jobb programot?Ha nem: számítógépen milyen program tudja kezelni az általam lementett infókat? (.gpx fájlba menti le)
Köszi!!
-
Lasy
veterán
persze, mert sokan nem hiszik el, hogy a telefon is egy számítógép és néha ki kell kapcsolni.
amúgy lett volna E51em is. csak nem vagyok oda a nokiáért.
keress rá itt a PH-n VALA-ra. -
kismércse
tag
Tudom, már vagy negyedjére próbálom elfelé adni, de nem jön össze. Attól, hogy nem jó egyik cseréd se, attól még elakarom cserélni, csak nem pont arra. Most egy E51-re akarom cserélni, de nem jön még össze felé.
Amúgy nekem se állandóan lassú, de szokott olyat, hogy nagyon belassul, és akkor fel szokott húzni -
-
skiny83
aktív tag
hello!
Nekem néha a gyorsgomb hal be de az egy újraindítással megoldódik! Ami nem tetszik benne: iszonyatosan kopik, sajnos pont egy hete egy karcolás is keletkezett a kijelzőn ami meglepett mert több mint egy éve használom és hajszál karcok se voltak rajta. A telefon maga csiga lassú, hiába a soft frissités. Viszont ezer jó dolog van benne ami ezeket a hibákat feledteti. Amit kicsit sajnálok, hogy fél évvel az enyém után barátnőmnek megvettük kb ugyanannyiért a w715 ös telót és sajna ég és föld! Mindent tud amit a c702 csak jóval szebb (ezüst színű fém ház) gombok jobbak, WIFI!!! Ettől függetlenül amíg bírja ezt fogom hajtani! -
Attici
őstag
válasz
Bandit21 #983 üzenetére
Ha jogász vagy , akkor előbb olvasd el a fogyasztóvédelmi törvényeket. Cserét csak akkor kaphatsz, ha nem javítható.
Régen valóban volt olyan törvény , hogy elég volt azt mondanod, hogy nincs bizalmad a készülékhez és már cserélték is. Ez megszűnt, már csak a háromnapos csere kötelező (de ezt sem tartják be mindenhol!).A szervizelésre pedig azt írják, hogy "törekedni kell 15 napon belül megjavítani", de ha nem sikerül akkor sincs szankció, a forgalmazó döntheti el, hogy cseréli vagy olcsóbb javítani.
-
válasz
Bandit21 #965 üzenetére
Megcsinálták 2 hét alatt. Elég homályosan fogalmazott a szervíznapló (alkatrészcsere, szoftverfrissítás) A pannon ahol átvettem pl nem tudta megmondani mi ez konkrétan, de gondoltam mindegy. Használtam, erre pénteken jön 1 sms, elolvasom, utána megint, se az ok se a C se az 5-ös nem megy...
Azt hittem idegbajt kapok. K610-et elő, sim, m2 bele.
Bevittem 1 pannonba, tescoba mert péntek este az volt nyitva. Mondja a csávó, h beveszik szerelni. Mondom én cserét szeretnék. Azt nem lehet. Mert a telefon a sonytól van és amíg javítható nem cserélik ha garanciás. Kérdtem, és ha 1 hónapra rá megint baja lesz? Hát akkor megin szerelés...
Jogász vagyok tisztában 1-2 fogalommal, nem osztottam az álláspontját de nem kezdtem veszekedni. De akkor sem értem.
Veszek vmit, erre azt mondja a pannon, h elvileg ezt nem is tőlük vettem hanem az se-től, így Ők nem cserélik ki nekem.
Sztem én a pannontól vettem a tellót, Ők vették az se-től. Ha nem jó, én kérek újat, és a pannon verje le az se-n. Ne nekem kelljen már.
Fene... -
Lasy
veterán
de ha azt akarod hogy szebb legyen, akkor megértem, de szerintem 6000nél olcsobban nem fogsz hozzá kapni.
-
kismércse
tag
Van itt olyan, akinek után gyártott ház van/volt rajta? Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy milyen az anyaga, stb. Köszi előre is!
-
menalcas
őstag
Jaj nem panaszkodásnak szántam, csak megosztottam a tapasztalatomat, nagyon szeretem még így is, mondjuk kamera drivert küldhetsz ha ténylegesen javit a minőségen kipróbálom
Ez a előlapot cserélik gariban meg kis kételkedéssel tölt el, szerintem is így illene mivel tényleg gyártási hibának számit szerintem, de nem hinném hogy ezzel foglalkoznak (esetleg ha több embernek is cserélték már garba akkor lehet én is rápróbálok ) -
Lasy
veterán
válasz
menalcas #967 üzenetére
-Kopás , nekem az előlap felső 2...
ha van garid akkor ingyen cserelik a szervizben, de csak az elejet!
-Kijelző nagyon könnyen karcolodik
egy foliaval ez konnyen athidalhato.
-Fényképező elég gyenge lett
ajalnom a kamaradriver cseret. ha kell elkuldom.
-GPS, off progikkal nehezen talál műholdat
mgmaps progit hasznalom, es nem volt gondom a GPS jellel.
-Hajlamos a borulásra, de ez szerencsére ritka nekem még eddig vagy 5 ször állt be.
erre sajna nem tudok mit mondani, ugyanis most tettem ra 2 hete BROWN szoftot, hogy rendesen lehessen VKP-zni. -
menalcas
őstag
Ez a **** 3 szor mement el
-
menalcas
őstag
Ez a **** 3 szor mement el
-
menalcas
őstag
Hehe látom C702 tulaj társaim is szenvednek a kopással, én 2008 december végefele vettem(megleptem karácsony előtt vele magam)
Most megosztanám eddigi lassan egy éves negatív tapasztalataimat:-Kopás , nekem az előlap felső 2 sarka totál műanyagig kopott és már a 2 sarok közt is kezd egy szép csikban összekopni, az elhúzható kameravédő is szintén elég tréjül néz ki a festék 10-15 százaléka hiányzik és az aksztó festése is igencsak kopik.
-Kijelző nagyon könnyen karcolodik
-Fényképező elég gyenge lett képminőségre, a legrosszab hogy már félhomályban vagy rosszabb fényviszinyok mellet halott (belassul) hiába az irányfény annó a w800i sötétben is tökéletesen dolgozott ezért érint rosszul a dolog
-Könnyen belassul, háttérben futó programok totál megfogják, főleg a zene, vagy flash animált menü
-GPS, off progikkal nehezen talál műholdat kocsiban alig, épületben használhatatlan (gyári gugli progival egészen jól üzemel de nethez kötött)
-Hajlamos a borulásra, de ez szerencsére ritka nekem még eddig vagy 5 ször állt be.Egyébként szeretem, jó lenne rá egy komplett Energy Black ház, de az annyiba kerülne hogy nem érné meg sajnos.
-
Leadtam a pannonba, azt mondták küldik az SE-nek Bp-re, kb 2 hét és meglesz... kérdeztem volt-e már ilyennek hibája, mondta a nő, h nemhogy ilyen hiba, de még ilyen telefont se hoztak vissza hozzá 1-et se.
ehhez képest amikor megvettem pixelhibásat kaptam (képernyő közepén volt, és a demo-n nem látszott, mást viszont nem lehetett vele mielőtt megvenném, így csak sim-kártya behelyezés után derült ki)
ez a második meg 3 hónaposan bill hibás lesz.
én meg tokba hordom vigyázok mint a hímestojásra, ráadásul ez a 4. se telefonom nem is kéne más, és mégis kib* velem... ejj....
van másik 3 mp-es autofokuszos telló gps-el amúgy? -
Üdv,
van egy c702 telefonom kb 3 hónapja, vigyázok rá, tokban hordom, melóhelyen zsebben van ha kimegyek az irodából (asszony 2 hét múlvára van kiírva az első babával és bármikor hívhat) de leginkább az asztalon pihen mellettem.
Ma írtam róla 1 sms-t mielőtt hazaindultam, azt el is felejtettem, megjött az értesítő. bevágtam a zsebembe, le a kocsiba, ki az ülésre magam mellé, aztán boltba be telefon zsebben, és itthon kitettem az asztalra, tehát fizikailag max a zsebemben érte bármi, ahol eddig is a legtöbbet volt.
Az sms értesítőt nem tudtam le ok-zni, nyomtam egy beszélgetés vége gombot, kivitt az alapállapot kijelzőre. a joy-hoz rendelt gyorsmenük működnek, de a középső állás (ok meg akármi) nem. hiába nyomom semmi.
kikapcsolom aksi ki-be bekapcsolom, beírnám a pint- van benne egy 5-ös számjegy, nem írja... minden mást igen, de azt nem.
amíg próbálgattam a többit jó hosszú vmit írtam be pin-nek, próbáltam törölni, a "c" gomb se megy.
Tehát nem aktív a joy középső gombja, az 5-ös, meg a "c" ergo nem tudom használni.
van itthon egy régi k510i, belőttem megy, de nem tudtok bármit ami a szervízbevitelen kívül ezt megoldja?
kösz! -
válasz
Vega1985 #959 üzenetére
Keresd az offline java navi program topikot.
Más:
Jelentkezőt keresek külföldről Energy Black C702 + kijelző védő fólia + szilikon burkolat behozatalára.
180€ körül vana telefon,0,8$ a fólia, 4$ a szilikonburkolat. Persze 1 helyről kéne majd, ezek csak irányárak.
Vagy az említett tartozékokból ha többre lenne vevő az is érdekelne. -
Vega1985
csendes tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok e valamilyan progit ajánlani rá hogy ingyenes legyen a navi?
-
Sztem az energy és pitch black pont azért jött utólag mert fekete alatt a fekete ha kopik is nem feltűnő.
Remélem.
SE nem tudja lesz-e, pontosabban semmit. GSM boltok dettó. Hihetetlen, utód nélkül eltűnt?Szlovákiában tudtok -olyan helyet ahol beszélnek magyarul- normális gsm boltot?
-
Attici
őstag
Pedig nekem kicserélték!
Rá se néztek mikor átvették és nem is kötözködtek . Egy héten belül megvolt, frissítéssel együtt, ingyért, mert 2 év gari van rá.
Egyébként nekem egy év alatt sem kopott le egyik sarka sem!
De a hátlapja az nagyon ronda lett ahol végig szánkázott az aszfalton!
Most pedig teljesen új! -
Attici
őstag
Garanciában minden további nélkül cserélik a házat, ha kopott.
Nekem 1 év után csak ott volt kopott, ahol levertem amikor felszántotta az aszfaltot. Egyéb kopás nem volt rajta, de most megint újszerű!
Nekem is tetszik az új fekete ház az arany berakásokkal, de igazán ami nem jött ki kék prototípus a kék billentyűzettel volt igazán szép! Bár ez a teljesen fekete is elég szép! -
Lasy
veterán
leteh, de nekem nem volt gondom a szinével.
-
Meg energy black, még a magyar honlapon is van. De a gugli elég sokat dob fel a pitch blackre is, nem hiszem hogy házi!
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/c702?lc=hu&cc=huitt már 3 van: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/c702?lc=en&cc=gb
Gyanítom a sok kritika miatt készült a 2 fekete tetejű festés.
-
Lasy
veterán
ez egy házilag készített és nem eredeti fekete.
eredetiben csak
Cool Cyan
Speed Black
létezik.Valóban nem próbáltam ki, csak a leírását olvastam. De akkor is egy olyan progi kéne ami magyarul navigál mint a wayfinder csak net nélkül!
és még te vitatkozol velem. ejnye bejnye.
ha felveszed a hangodat akkor lehet magyarnyelvű is.
érdemes lett volna elolvasnod. -
Ez milyen szín hivatalosan?
Pitch black?Elvileg ezüst a takarója...
http://ludzie.playmobile.pl/user/directory/273350/photo -
Lasy
veterán
a we-travel ad hangot is de sajna csak angol, és nem magyar.
és itt a lényeg hogy ez nem használja a net-et!
s szerintem meg sem nézted. -
Lasy
veterán
te egy mobilról beszélsz nem egy PDA-ról, ha navigácót akarsz vegyél azt.
nem türkiz hanem fekete.
és már csak volt. -
Lasy
veterán
azt nem mondtam hogy beszél is, csak azt hogy müködik. és hogy rendesen.
-
Lasy
veterán
ezek mind használhatók offline modban , és nem kell net hozzá, és használja a belső és a küldö GPS-t is. az teljesen mindegy.
-
Lasy
veterán
igen létezik több is és müködőek. lehet a gmaps el is offline módban, meg a wetravel, esetleg a TrackMyJurney vagy mi.
-
Attici
őstag
Sziasztok?
Létezik olyan GPS navigációs szoftver 702-esre ami nem netel?:
Csak egyszer próbáltam ki a gyárit, de horror lett a számlám! -
Lasy
veterán
ez csak egy kijelző fólia az van rajta, azt hittem egy olyan fólia ami felerősíti a GPS jelet.
-
Lasy
veterán
kloden a GPS fólia az mit takar pontosan?
igen van rá jó navi szoft ami tökéletes, de azérz a HGE 100at is letesztelem elötte.
-
icons
addikt
És ha igen, mennyiért van ilyen ház?
Nemtudom, volt-e valakinek ilyen problémája, de a kamerafedél kilazult, ezért most ide-oda jár egyfolytában, és mindig bekapcsol a kamera... garipapírom nincsen meg, de amúgyse hiszem, hogy arra lesz ilyenkor szükségem
.
ja, és a GPS-szel mi értelmeset lehet kezdeni? Én kilóméterórának használom a biciklimhez, de az a baj, hogy elég gyenge a vétele, autóban például már semmit nem ér, vonatban is csak az ablak mellett... Azt hiszem, lehet hozzá térképet leszedni, az működik normálisan?
-
Energy black valhol kapható már a balkánon?
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
és az igért videjó
-
Kloden
senior tag
válasz
benvolio #918 üzenetére
Hali, gondolom a tesztet és a fórumot végignyálaztad már..
Annyiban strapabíró, hogy nem lesz poros a kijelző mögött, cseppálló, vizes kéz, de még zuhany alatt is használható, én is tettem. Konkrétan víz alá még nem dugtam de ha lehet hinni a youtubeos videóknak akkor azt is bírja.
Esést nem nagyon bírja, egy méterről esett már le, újraindult de semmi baja nem lett.
Kopni a felső sarkoknál kopik, ha feketét veszel az valószínűleg nem fog.
A kijelző sajnos nem karcálló, elkél rá egy fólia.
Egyébként nagyon masszív, jól összerakott teló, víz/por ellen jól védett. -
benvolio
őstag
Üdv. Van valakinek tapasztalata a SonyEricsson C702-ről? Tényleg strapabíró? Most vásárolnék telefont, mindenképpen Sony-t, és fontos lenne, hogy bírja az "extrémebb" körülményeket. /por, vizes kéz....../.
-
Integrale
veterán
Próbáltam 8gigás kártyával a telót, és ment tökéletesen, lassulás nélkül!
-
Kloden
senior tag
Azt meg lehet oldani, hogy a kijelző ne sötétedjen el ilyen hamar? Elég bosszantó pókerezés közben nyomogatni hogy ne sötétedjen el...
-
Lasy
veterán
igen kapni, mert nekem is az van. (Energy Black)
én a sebességével tökéletesen megvagyok elégedve.
nekem rendesen megy az ébresztés minden szundi idő állitás után is. gondolok itt a perc állitási lehetőségre ami végre egy jó megoldás, mert ezt eddig csk VKP-val tudtam megoldani. ugyanis a 9perc egy olyan időpont ami semmire sem jó. -
marcell1993
tag
Jó kis teló de túl jó árat ajánlottak érte és eladtam!
-
-
A mobil videó konvertálásnál természetesen figyelembe kell venni FPS (képkocka sebesség) és a bitarányt (KB/s). Az a jó konvertáló program, ami engedi ezt, mert különben olyan hibákat kaphatunk, hogy a hang nem lesz szinkronba a képpel. 3gp fáj formátumban gyengébb lesz a minőség, de cserébe kisebb lesz a fájl mérete. MP4 fájl formátumban jobban tudjunk kalibrálni a képet ill. a hangot, de tisztába kell lenni a telefon hardveres képességeivel, és úgy kell méretezni, a fáj tömörítést. Én is úgy tapasztaltam, hogy a Sony Ericssonok FPS 15 , 386 KB/s simán futnak. Mennek nagyobb értékeken is csak egy hosszú filmnél már lehet, hogy csúszni fog a hang.
-
Kloden
senior tag
válasz
SunBreeze #905 üzenetére
Ha eltekintünk az egérmozi hatástól, lejátszik normálisan videókat, nálam a Freez 3gp converter jött be a legjobban. Észrevettem, hogy a teló azt szereti, ha 15fps-es videókat játszhat le, ezeket kezeli a legjobban, és a videó nézegetése közben nem látod a különbséget, ráadásul kevesebb helyet is foglal.
A progi nagyon egyszerű, érdemes kipróbálni, én Happy Tree Friendseket tettem rá, baromi jók -
SunBreeze
aktív tag
köszönöm mind2-töknek! sokat segítettetek
-
válasz
SunBreeze #905 üzenetére
Természetesen jópár olyan videokonvertáló progi van, ami megfelelő beállításokkal szép eredményt csinál.
Jópár filmet néztem így én is a telefonjaimon.
Simpson család részek meg pláne jók lennének...Google-ben csak rákeresel az mp4 konvertáló, vagy avi to mp4 illetve az mpg to mp4 (...) kulcsszavakra, és rengeteg ingyenes lehetőséget kipróbálhatsz.
Felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon én mit használok.
Media Converter 2 progit használok, amit nem tudom, hogy le lehet-e tölteni a netről, én a Toshiba Camileo Pro digit kamerémhoz kaptam mellékelve...A videólejátszási idő mindentől függ... A konvertált videó hang, és képminőségétől, a telefon fényerejétől, attól, hogy headsettel, vagy a telefon saját hangszóróján hallgatod...
mrlujoak
-
SunBreeze
aktív tag
-
SunBreeze
aktív tag
hmm.. ma nekiálltam olvasgatni teszteket és délelőtt még úgy gondoltam hogy elég lesz egy samsung L700-as teló 9990 ftért. aztán utána esett le hogy 24000ért vennék majd egy meizu mp4 lejátszót aminek 2,4" a kijelzője... és most eljutottam oda hogy ennek a kijelzője 2,2" és ez is elég lenne ahhoz hogy mondjuk átkonvertált filmeket nézhessek rajta.
vagy erről ne is álmodjak? egyáltalán lejtszik ez filmeket? -
Doki16
addikt
Nekem is volt ilyen telóm és komolyan mondom a K850i-vel sokkal több bajom van mind a C702-vel volt.
A kopás az nálam is volt, de csak felül a két sarkán, azonkívül meg egyáltalán nem volt lassú és mindig rendszeresen ébresztett, ami nem mondható el a K850i-ről már jó párszor előfordult hogy nem csörgött reggel és amikor próbálom bekapcsolni nem lehet, hát igen ez egy szériahiba
-
Látom most sem 100%os még az öröm.
Röviden:1, kapni már végre nyomorult energy balcket ami elvileg nem kopós? (nem látszik)
2, sebességben kezd utolérni egy 10 éves telefont már, ne adj isten meghaladja picivel? (sms, névjegy, menü főleg)
3, sokadik telefon és sw frissítés után működik az ismétléses ébresztő MINDIG?('Fikázás' onnan hogy volt egy hónapig és ezek miatt adtam el)
Ha még most sem megy/mennek, vagy tökönbököm magam, vagy minden SE kiegészítőm cserélhetem át nokijásra
-
grafikus17
senior tag
válasz
gall kakas #899 üzenetére
SMS számláló!!!
Menü-beállítások-hívásinformáció-idő és költség-üzenetszámláló
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest