Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• grafikus17

senior tag

GPS: mint már korábban írtam, felraktam a nav4all programot. Néha nagyon nehezen találja meg induláskor a helyzetem, de utána gyönyörűen működik. Az adatforgalom amit láttam rajta 20km után kb. 30-40kb alatt megállt. Nem egy nagy tétel. De mivel új a telefonom és állandóan töltögetek netezek rajta, mert ugye azért van, a voda startot lemondtam és egy hónapig amíg kiélvezem magam megrendeltem a NET200-at. Így most egy darabig nem kell figyelnem az adat forgalmat, ha néha játszok a GPS-el is. :DD
    Aztán találtam egy fórumot, ahol MobileGMaps-Térképprogram - Magyar nyelvvel és leírással! topikban mindent részletesen a számba rágtak az előző hozzászólásokban.
    Kiválasztottam a számomra érdekes teszt területet ( balaton-veszprém ) leszedtem a térképet, GmapMakerrel átkonvertáltam, vagy mi ;) és feltettem a telóra. Feltettem a szükéges javát a telcsire szintén. Hozzáadtam a letöltött térképet és lekérdeztem a helyzetem. Már mutatta is hol vagyok. zommal rá lehet közelíteni utca szintre is, a letöltés beállításától függő részletességgel.Ugye itt nincs NAVIGÁCIÓ, csak a pozíciómat látom és változik, ahogy haladok a kocsival, akár sebességet is kiírva.De nagy előnye, hogy NINCS ADATFOGALOM, mert a saját leöltött térképet használja a GPS. Ha olyan helyre megyek ahol nem vagyok kicsit sem ismerős, akkor előtte letöltöm a térképet és kész. De ha az adatforgalom nem számít, be lehet állítani, hogy nem csak offline módban működjön, ilyenkor a netről szedi le a térképet, de ez sem nagy tétel ahhoz képest, ha nagy szükség lenne rá hirtelen. Ilyen részleteséggel lehet rákeresni az utcákra:

Új hozzászólás Aktív témák