- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafikus17
senior tag
GPS: mint már korábban írtam, felraktam a nav4all programot. Néha nagyon nehezen találja meg induláskor a helyzetem, de utána gyönyörűen működik. Az adatforgalom amit láttam rajta 20km után kb. 30-40kb alatt megállt. Nem egy nagy tétel. De mivel új a telefonom és állandóan töltögetek netezek rajta, mert ugye azért van, a voda startot lemondtam és egy hónapig amíg kiélvezem magam megrendeltem a NET200-at. Így most egy darabig nem kell figyelnem az adat forgalmat, ha néha játszok a GPS-el is.
Aztán találtam egy fórumot, ahol MobileGMaps-Térképprogram - Magyar nyelvvel és leírással! topikban mindent részletesen a számba rágtak az előző hozzászólásokban.
Kiválasztottam a számomra érdekes teszt területet ( balaton-veszprém ) leszedtem a térképet, GmapMakerrel átkonvertáltam, vagy miés feltettem a telóra. Feltettem a szükéges javát a telcsire szintén. Hozzáadtam a letöltött térképet és lekérdeztem a helyzetem. Már mutatta is hol vagyok. zommal rá lehet közelíteni utca szintre is, a letöltés beállításától függő részletességgel.Ugye itt nincs NAVIGÁCIÓ, csak a pozíciómat látom és változik, ahogy haladok a kocsival, akár sebességet is kiírva.De nagy előnye, hogy NINCS ADATFOGALOM, mert a saját leöltött térképet használja a GPS. Ha olyan helyre megyek ahol nem vagyok kicsit sem ismerős, akkor előtte letöltöm a térképet és kész. De ha az adatforgalom nem számít, be lehet állítani, hogy nem csak offline módban működjön, ilyenkor a netről szedi le a térképet, de ez sem nagy tétel ahhoz képest, ha nagy szükség lenne rá hirtelen. Ilyen részleteséggel lehet rákeresni az utcákra:
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest